Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/02/2011 : 16:27:22
|
![](http://www.fibra.hr/Blast_FB_1.jpg) Jako sam težak. Tone. Razorna slitina sala i propalih nada, spotičem se o svaki kamen na stazi. Padam i ustajem i opet padam. Jako sam težak, usidren za tlo, gnječi me težina. Apsurdni Atlas, vučem svijet za sobom. Jako sam težak. Više nego tegleći konj. Više nego tenk.
Jako sam težak, a ipak, ponekad, letim.
Blast 1 • Debela tjelesina • 208 stranica • C/B + Kolor • 215 x 280 • tvrdi uvez • Scenarij Manu Larcenet • Crtež Manu Larcenet • Prijevod Goran Marinić • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.2.2011. • Cijena 150 Kn
http://www.fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=21&TitleID=137
|
Trouble will find me |
|
SenG
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/ims_bw2a.gif)
Canada
385 Posts
Member since 23/04/2006 |
Posted - 22/02/2011 : 16:35:44
|
Kasno, vidio na Facebooku već. :)
Kupujem ziher. No nisam najbolje shvatio, koliko će brojeva ovo imati i kad bi priča trebala biti zaokružena? (pardon the pun) |
Ich bin nur ein Schauspieler |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2011 : 17:16:12
|
A jesu li to kompletne priče ili će se priča nastavljati u svih 5 nastavaka koje planiraju? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Barker
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4662 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 22/02/2011 : 18:09:21
|
uh, izuzetno teskoban strip, mislim da sam nocas sanjao nesto u ovom stilu, srecom ne secam se nicega :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
Nostromo
Junior Member
![](AvatarUpload/miles.jpg)
Croatia
476 Posts
Member since 16/12/2008 |
Posted - 22/02/2011 : 19:32:16
|
Reagiraj Zlatko Babilone, reagiraj :-)! Sad veliki pritisak na Markosa da nađe veliku kutiju, potrpa svega unutra i krene prema pošti. |
There Is a Light That Never Goes Out |
|
Ignus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/pervbear.jpg)
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 22/02/2011 : 19:37:44
|
od ovog stripa jako puno očekujem, da nije Inkala bio bi najišćekivaniji strip ove Fibrine ture. |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
all_ba
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_560_large.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
zare80
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/aragorn3.gif)
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 23/02/2011 : 02:31:00
|
Procitao sam preview i mogu reci samo da je jako tezak strip koji me privlaci da ga citam dalje. Jedno recju maestralno! |
|
Amos
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 23/02/2011 : 13:48:15
|
Vrlo zanimljiv strip.
Izdanje je fenomenalano. Papir je mat, kvalitetan (mislim da su Potočići izrađeni na takvom papiru), otisak za 5+. Točno kako crno-bijeli stripovi i trebaju biti napravljeni..
Danas se bacam na čitanje, preview je odličan, nadam se da ostatak po kvaliteti slijedi već viđeno.
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
Ignus
Senior Member
![](AvatarUpload/pervbear.jpg)
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 04/03/2011 : 13:06:26
|
Kupio! Odličan izbor papira Marcos! Izgleda vrlo lijepo, nisam još počeo čitati ( ipak je Inkal u prednosti :) ) ali jedva čekam. |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
Amos
Senior Member
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 04/03/2011 : 16:33:44
|
Pročitao.
Izuzetno dirljiva i na momente depresivna priča. Puno autodestruktivnosti i mržnje prema samom sebi i pokušaja trganja iz učmalog života. Osobito me se dojmilo kako je prikazan Polzin odnos s ocem. Pogodili su me dijelovi tog odnosa jer imam djecu pa mogu gledati stvari i s pozicije oca, a i s pozicije djeteta svojih roditelja i mogu nekako drugačije doživljavati te drame koje Blast nameće, nego što bih doživljavao u ranijim periodima života. Blast je jedna teška i ozbiljna priča, nema nikakve lepršavosti i razbibrige u ovom djelu. Umnogome drugačije od drugih...
Iživciralo me jedino što je sve započeto i apsolutno se ne razumije kako će stvari ići naprijed. Punokrvni cliffhanger.. Nadame se da nećemo dugo čekati nastavak.
Preporuke!
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
Edited by - Amos on 04/03/2011 16:36:01 |
|
Babilon
Advanced Member
![](AvatarUpload/Babilon avatar.jpg)
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
noemis
Senior Member
![](AvatarUpload/Jean_Pierre_Marielle.jpg)
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 16/03/2011 : 09:13:23
|
detaljno pregledao u AF-u pre kupovine, i ipak odustao.... ima nešto u samoj kompoziciji (pretenciozno?!) što odbija...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
Posted - 16/03/2011 : 10:02:01
|
Ima,pak,nešto tu što me strašno privlači.Ta depresija,autodestroktivnost,gotovo da pomislim da je u pitanju masterpeace! |
|
SenG
Junior Member
![](AvatarUpload/ims_bw2a.gif)
Canada
385 Posts
Member since 23/04/2006 |
Posted - 16/03/2011 : 20:22:26
|
Kupio i pročitao. Iako je stvarno još rano da se vidi kako će se priča razvijati, preporučam i drugima da učine isto. I mislim da je sjajno da zahvaljujući Markosu imamo priliku da pratimo ovakvo djelo u nastanku istodobno sa premijernom publikom u Francuskoj! |
Ich bin nur ein Schauspieler |
|
Šovinista
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/marli.jpg)
Serbia
178 Posts
Member since 27/08/2009 |
Posted - 17/03/2011 : 14:14:19
|
quote: Originally posted by noemis
detaljno pregledao u AF-u pre kupovine, i ipak odustao.... ima nešto u samoj kompoziciji (pretenciozno?!) što odbija...
Ako mi dozvolite zamolio bih za pojašnjenje šta je to pretenciozno u kompoziciji kadrova ovog stirpa?
Primetio sam da se član Simeon javlja samo na temama o stripovima koji i mene interesuju ali uglavnom ima negativno mišljenje o njima. Pa me zanima koji su to stripovi po tvom ukusu. Ako možeš da navedeš samo ono što je izlazilo u domaćim prevodima.
Nemoj da me shvatiš bilo kako negativno, samo me zanima... |
You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time. |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:54:07
|
@šovinista
zajebana pitanja...
trebalo bi da odgovore možeš pronaći u mojim postovima, pogotovo onim o albumima veselog četvrtka...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:56:06
|
da dodam samo dve stvari: - kada sam kritikovao npr. albebaran, to nisam radio zato što mislim da je strip bezvredan, baš naprotiv, zato što je strip imao potencijal da dosegne najviši domet "strip-umetnosti", a taj potencijal nije iskoristio... - razlike koje se javljaju u doživljaju jednog stripa zavise, da iskoristim pirandela, i od toga što svako u sebi nosi čitav jedan univerzum, svako svoj... pa ono što čitamo neizbežno doživljavamo u skladu sa smislom i vrednošću koji vladaju u univerzumu koji nosimo u sebi... |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/08/2011 : 19:06:09
|
quote: Originally posted by DeeCay
A jesu li to kompletne priče ili će se priča nastavljati u svih 5 nastavaka koje planiraju?
Pročitao prvi i skontao da nastavak slijedi. Ono baš nastavak. No, nije mi žao. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Lex No1
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Jing.jpg)
Japan
166 Posts
Member since 30/12/2009 |
Posted - 11/08/2011 : 18:09:34
|
Strip je jako zanimljiv, neobican i ne mogu da pretpostavim sta ce biti dalje. Nadam se da ce drugi deo biti uskoro... |
Choc des cultures... |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 11/08/2011 : 21:25:13
|
Ja ne znan oću li kupit ovo. Uznemiruje me, štajaznan... Preview sam pročita jedno 4-5 puta i koliko mi je genijalan, toliko mi je i odvratan. Nije mi se ovo još nikad dogodilo i mogu se okladit da ću ga na kraju kupit iako dobar dio mene to ne želi. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|