DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ja se opet pitam da li je moguce da implantacija Kosua cak i u dobroj prici moze da bude produktivna? Ali ako Djole kaze da ce biti ok, onda je u svakom slucaju ovo odlicna vest.
Ne, hoću da kažem da je i s Kosuom podnošljivo. Da je crtao Stano ili Kasertano (i da ima 10 strana manje, te da su dijalozi samo malko izbrušeniji), bilo bi veoma, veoma dobro.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Zagor ne smrdi, kad zavrti sjekiru na kamenu ko Rahan da vidi kuda ga sudbina odnosi ako se okrene sjekira prema sjeveru uzme u ruksak AXE Alaska, a ako je prema jugu ili istoku onda AXE Africa, a Chico uzme AXE Chocolate Dark Temptation. A nemaju zuljeve jer imaju potplate od jelenske koze... Svi Bonelli imaju nesto svoje i tesko izdvojiti nesto posebno negativno,odrasli smo uz njih a sada smo malo stariji pa smo kriticni i snobovi pomalo tako i ja ne citam vise sve nego odabrano tako da sam malo vise i sire rasprostranjen po svijetu stripa,ali SBE je uvijek tu, i slazem se sa vecinom clanova oko pojedinih stvari oko nedostataka u scenarijima. Jakne,oziljci,ranjavanja,startanje Pipera i slicno...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Aj, jbt, procitah skoro cijelu prvu stranicu dok ne skuzih da je iz 2011 godine. Tek kad nabasah na Ultrasa i Groficu Vargu i zacudih se odakle oni opet na forumu, tek tad vidjeh datum. Ovo izvlacenje starih tema mi je suvisno.
Aj, jbt, procitah skoro cijelu prvu stranicu dok ne skuzih da je iz 2011 godine. Tek kad nabasah na Ultrasa i Groficu Vargu i zacudih se odakle oni opet na forumu, tek tad vidjeh datum. Ovo izvlacenje starih tema mi je suvisno.