forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Whatever Happened To The Caped Crusader
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 25/02/2011 : 23:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
A dobro, "svakome je neki broj prvi"!

moji crteži
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 21/12/2011 : 02:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Sad mi je pao na pamet ovaj strip i topic, pa sam ga odlucio "izvuc".
U meduvremenu sam procitao par Batmana(Year One, Long Halloween, Arkham Asylum, Ubistveni Vic) i sad mogu objektivnije sagledat cjelu situaciju i rec da ostajem pri tome da mi je WHTTCC jako dobar. Arkham Asylum mi se nije bas svidio i definitivno mi je losiji od WHTTCC-a, dok su mi Year One i Long Halloween tu negdje u rangu sa njim (mozda truncicu bolji). Najbolji mi je ipak Ubistveni vic/Killing joke koji mi je epic.
Eto, toliko za sad od mene, htio sam se ipak na kraju osvrnut na sve ove komentare i facepalmove

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 21/12/2011 02:00:49
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 21/12/2011 : 17:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
juju, pa gde je LHi YO u klasi sa WHTTCC..... al ajde...ko sto neko reche, svako ima svoj osecaj za filing :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 21/12/2011 : 22:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

juju, pa gde je LHi YO u klasi sa WHTTCC..... al ajde...ko sto neko reche, svako ima svoj osecaj za filing :P

Tocno to, svatko ima svoj ukus. Ja sam svjestan da mnogima sa ovakvim komentarima dizem zivce, al meni je to stvarno jako dobar strip

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000