Author |
Topic  |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 03/03/2011 : 20:23:04
|
Riblja Corba - Hronicna dosada
Opsirne su knjige dosadni su stripovi, oko mene komsije sve dosadni tipovi!
Ne mogu da spavam ali ipak zevam, ne znam sta da radim, iz dosade pevam!
Hronicna dosada, nista se ne dogadja, hronicna dosada, uzasno me pogadja! 2x
Dosadan je fudbal, dosadan je sah, jurio bih zenske da me nije strah!
Filmovi su grozomorni, na programu samo vesti, ubit cu se tek onako, iz dosade i obesti!

|
Jel to štos iz Minhena? |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/03/2011 : 20:26:55
|
Nisu dosadni nego očajni... Riblja čorba mi je inače najdraži bend uz Bon Jovija, pa ti dajem novi zadatak - nađi još jednu pjesmu u kojoj spominje stripove, iako je rekao nešto što apsolutno nije točno!!!! Idem sad vani, pa ću vam kasnije napisati koja je, ako se nitko ne sjeti.     |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 03/03/2011 20:31:33 |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 03/03/2011 : 20:33:16
|
Ja sam Corbu slusao do albuma Koza Nostra. Koliko se sjecam, u pesmama iz tih albuma ne pominju se stripovi ? Danas sasvim slucajno videh ovaj tekst ... |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 03/03/2011 : 20:34:47
|
Sramota, sad se setih. Necu da brisem post, cisto da se vidi kakva sam izlapotina!    |
Edited by - culfis on 03/03/2011 20:36:24 |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 03/03/2011 : 20:36:52
|
Pred sobom vidim perspektivu buducnost svetlu i lepu imam rupu na cipeli i veliko nista u dzepu
Fali mi koja daska u glavi fali mi jedno dugme na slicu al' zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu
Ref. Imam talenta za spavanje visak srca za davanje organe za razmnozavanje motiv za usvinjavanje noge za provetravanje dobar sam za izbegavanje
Imam mladez na levoj strani na jesen obicno imam i grip jos sam kod mame i tate na hrani ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip
Imam bubuljicu na nezgodnom mestu jeftin sam kao procitan strip pokvarenu mastu i prljave strasti ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip
Jer pred sobom vidim perspektivu buducnost svetlu i lepu imam rupu na cipeli i veliko nista u dzepu |
 |
|
spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
Posted - 03/03/2011 : 20:39:11
|
quote: Originally posted by selanne
Nisu dosadni nego očajni... Riblja čorba mi je inače najdraži bend uz Bon Jovija, pa ti dajem novi zadatak - nađi još jednu pjesmu u kojoj spominje stripove, iako je rekao nešto što apsolutno nije točno!!!! Idem sad vani, pa ću vam kasnije napisati koja je, ako se nitko ne sjeti.    
i ja volim Bon Jovija! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/03/2011 : 06:40:13
|
Nisu dosadni nego očajni... Riblja čorba mi je inače najdraži bend uz Bon Jovija, pa ti dajem novi zadatak - nađi još jednu pjesmu u kojoj spominje stripove, iako je rekao nešto što apsolutno nije točno!!!! Idem sad vani, pa ću vam kasnije napisati koja je, ako se nitko ne sjeti.    
Da, baš jeftin kao pročitan strip  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/03/2011 : 11:01:20
|
 |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
|
Topic  |
|