forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koje Bonellijeve junake želite vidjeti udružene?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/03/2011 : 23:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je što sam i nehotice pomogao da isplivaju na videlo i te crte tvoje ličnosti...Žao mi je zbog toga!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4577 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Ma,bolje da ne jbu ale! Dosta su se udruzivali!
Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 05/03/2011 : 23:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Mister No i Zagor bi bila ferka za sva vremena !

Mairosu,stavio sam ti Mister Noa i Zagora.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by docA

hi, hi, hi...
by Renky

Dobro poredjenje...jedino je on veća ljiga od tebe!
Mnogo si pao u mojim očima,čoveče. Previše je u tebi kompleksa...
Čemu to ogorčenje i sitna zloba? Do sada nisao upoznao tu tvoju stranu.

Pravedni, jesam li te citirao, jesam li te dirao
Da mozda ti neces da mi diktiras sta da pisem na forumu?

Je l' ti razumes bre ili treba da ti se nacrta??!

Ja te nisam nigsde ovde explicitno pomenuo, diro nesto...
'ajde ponovi jos jednom 'negde' ovo boldirano da vidis sta ce da te snadje!

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/03/2011 : 23:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Tako je - svako za sebe!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/03/2011 : 23:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Dobrivoje,šta će da me snadje? U mom kraju se kaže - ne preti čoveku koga dobro ne znaš i sa kim nisi pio...Da sam se bojao takvih kao ti,malo toga bih u životu uradio!
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobrivoje,šta će da me snadje? U mom kraju se kaže - ne preti čoveku koga dobro ne znaš i sa kim nisi pio...

...i na qr mu nisi visio.

Prestani alo da smaras vise.
Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 05/03/2011 : 23:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
E,ljudi,bez uvrede,ali ovo je topic/poll za razgovaranje o udruživanju Bonellijevih junaka,a ne za svađu i takve stvari.Ako se želite svađati otvorite topic koji se zove "Svađa & Co.".
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/03/2011 : 23:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Ti mi sigurno nisi visio,nisam homić...Stvarno je ovo ispod mog nivoa. Gospodo Zombiji,dovidjenja! I nemojte više da spamujete,dosade jedne...Zbogom Hejteri,duvajte i dalje u frule...Samo navalite,znam da ste ljubomorni na mene,teško je biti sićušan kao vi!
"GO AHEAD, MAKE MY DAY!"
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gospodo Zombiji,dovidjenja!

Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 05/03/2011 : 23:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti mi sigurno nisi visio,nisam homić...Stvarno je ovo ispod mog nivoa. Gospodo Zombiji,dovidjenja! I nemojte više da spamujete,dosade jedne...Zbogom Hejteri,duvajte i dalje u frule...Samo navalite,znam da ste ljubomorni na mene,teško je biti sićušan kao vi!
"GO AHEAD, MAKE MY DAY!"

Samouvjerenog li i umišljenog entuzijasta.
Bez uvrede.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Klasican klovn.

Lepa bese ovo zabava.
Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 05/03/2011 : 23:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

Klasican klovn.

Lepa bese ovo zabava.

Slažem se.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by docA

hi, hi, hi...
by Renky

Dobro poredjenje...jedino je on veća ljiga od tebe!
Mnogo si pao u mojim očima,čoveče. Previše je u tebi kompleksa...
Čemu to ogorčenje i sitna zloba? Do sada nisao upoznao tu tvoju stranu.

Pravedni, ne znam kako bih ti rekao ...
Nije ovo pričaonica, ovo je forum o stripovima.

Zašto ovo pišeš?
Znaš Renky-a? Znaš da je ljiga? Docu nazivaš ljigom?

Pogledaj svoje postove:
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=6228

samo juriš Docu po celom forumu i zbijaš neke (nazovi) šale.

Pa nije to svrha foruma, na taj način smetaš ljudima koji hoće nešto da kažu o stripovima a sa druge strane vredjaš Dobrivoja a sada i Renky-a. Vlasnik sajta ne plaća domen u tu svrhu.

Pošto znam da je sve počelo kao zajebancija (pre nekoliko meseci) neka sada sve to prestane i posledica neće biti.

Ko je koga, i kada i zašto... neka ostane iza nas.

Ali ako se nastavi, biću primoran da ti suspendujem pravo na pisanje.

Ovo je odavno prešlo granice dobrog ukusa.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/03/2011 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
"JA SAM ALFA I OMEGA"...za ove male,bedne crve! Patrix,to se ne odnosi na tebe...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/03/2011 : 23:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

"GO AHEAD, MAKE MY DAY!"

Znači, dok sam pisao post - nisam video ovo.

Katastrofa!

Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 05/03/2011 : 23:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
quote:

"JA SAM ALFA I OMEGA"...za ove male,bedne crve! Patrix,to se ne odnosi na tebe...

"Thank you,thank you very much."
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 06/03/2011 : 00:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ama, Ultrase, ne diram ga nista...
Krenu da me proziva covek opet...
Iskontrolisi topik pa ces da vidis

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 06/03/2011 : 00:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Ultrase,NO PROBLEM! Ali,vrati se malo i pročitaj šta su Checee,Pajtos i Doca pisali o meni. Ja više sa njima u Boneli podforumu neću diskutovati. Što se mene tiče,ova priča je završena. A ti budi objektivan pa pogledaj kakve su fotke oni montirali Cronosu i Bruce-u,pa nisu snosili nikakve posledice...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 06/03/2011 : 00:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ultrase,NO PROBLEM! Ali,vrati se malo i pročitaj šta su Checee,Pajtos i Doca pisali o meni. Ja više sa njima u Boneli podforumu neću diskutovati. Što se mene tiče,ova priča je završena. A ti budi objektivan pa pogledaj kakve su fotke oni montirali Cronosu i Bruce-u,pa nisu snosili nikakve posledice...

Sta smo montirali, sta smo pisali, sta smo te dirali...?
Da nije malo obrnuta situacija?

A montirane fotke su uglavnom na "test" podforumu i svastarskoj JP, i niko ne moze da dokaze da si ono zaista ti, niti si imenom i prezimenom bio prozivan...
Niti si ti cvet za u bastu pa nam se nisio revansirao...

Edit;

Aj ne placi vise i gubi se odavde.
Covek je otvorio temu sa nekim ciljem, a ne da mu ti trujes svojim spamovima...
Ja sam otisao, s,iluj se i ti i napustaj teritoriju.

Cmizdronjo jedan, cim ti moderator skrenuo paznju, odma' se tuzakaz ko neko dete u osnovnoj...vise ti odjednom nije do podjebavanja??!

Edited by - Checee on 06/03/2011 00:08:47
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/03/2011 : 00:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

To što je igranka odmakla daleko, ne znači da treba da traje bez prestanka.

Obaveštavam te da je juče (pre par minuta) prekinuta.

Nikakva potkazivanja drugih mi nisu potrebna - nisam ja učiteljica.

Trebaće mi sati da pobrišem spam samo sa svojih omiljenih tema (za čitav spam bi mi trebala još dva života) - dosta više.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/03/2011 : 00:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Pišem užasno sporo pa me opet pretičete sa postovima.

Gotovo je za sve. Nemojte sada da se ponovo nastavljate.

Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 06/03/2011 : 00:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
Ja sam samo želio otkriti nešto novo,kako se drugima sviđaju team up-ovi,nije mi bio cilj da se po mom poll-u svađate i vrijeđate.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/03/2011 : 00:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patrix

Ja sam samo želio otkriti nešto novo,kako se drugima sviđaju team up-ovi,nije mi bio cilj da se po mom poll-u svađate i vrijeđate.

Nov si ovde, inače bi znao da je svejedno koji je topik - igranka je bila na celom forumu.

Dobra je tema

Glas za Magičnog i Teksa.

Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 06/03/2011 : 00:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Patrix

Nov si ovde, inače bi znao da je svejedno koji je topik - igranka je bila na celom forumu.

Dobra je tema

Glas za Magičnog i Teksa.

Hvala!

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000