Ja sam ga ocjenio sa čistom peticom jer mi je jedan od najAF stripova.Pun je dobrih fora npr.stranica 20.gdje Alan zeza Boba zbog velikog nosa. ALAN FORD
meni je ovo odlična epizoda. jedna od najboljih iz piffarerijevog perioda. najbolje je kad se onaj frend broja 1, pustolov (brijem aliprandus aliprandis, tak nekak da se zove) pretvori u vampira zajedno s onim njegovim kolegom, pa onda poslije kad klo uzvikne: "prokleta sudbino, ideš mi na živce!" XD a najjača scena od svih je kad se vurdalak i njegovi kompanjoni vraćaju u rumunjsku na kraju.
2...zbog otvaranja ovog topika, a inače bi ocjena bila....hm 2
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Što je svima ođe? Pođem prvi put otvoriti neki Poll i odmah glupi komentari od nekih ljudi. Otvorio sam bezveze Poll onako da vidim što je to i što ljudi misle o ovoj epizodi AF-a koja je meni super i odma neki ljudi dođu s glupim komentarima. Hvala svima koji su uz ocjenu ostavili normalan komentar
-4 _________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.