forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Trazim serijal spartacus blood and sand
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/03/2011 : 16:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ako je netko voljan skinuti svih 13 serijala ubaciti prijevod i sprziti na cd neka se javi na na pvt pa se dogovorimo da kupovinu obavimo preko aukcije.

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 17/03/2011 : 17:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)

Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.

živio
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/03/2011 : 17:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)

Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.

živio

Ma covjece platim ti ja kakvi besplatno...mozes stavit i na aukciju pa mozda i zaradis stogot a i da bude po pravilima foruma :)
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 17/03/2011 : 21:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha

živio
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/03/2011 : 00:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha

živio

Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 18/03/2011 : 01:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

živio

Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta

iman i ja jedaan onako za 4+ baš mi smeta samo kupi prašinu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/03/2011 : 23:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Veliko hvala ottu krausu koji se pokazao kao čovjek.
Nabavio sam serijal i ovim putem se zahvaljujem Wandereru,poslao unaprijed dvd-ove bez icega.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000