forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 ANI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 26/03/2011 : 00:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Molim clana Ani da se javi oko dogovora za aukcije, jer na tri maila nije odgovorio, a ovde je bio aktivan, pa ce mozda primetiti ovu poruku.

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 26/03/2011 : 03:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
Lijep pozdrav,imas poruku u vezi realizacije kupovine stripova koje sam bidao.Sve naj bolje,Adis B.

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

skituljko
Starting Member

25 Posts

Member since 09/06/2010

Posted - 12/04/2011 : 14:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send skituljko a Private Message  Reply with Quote
Molim Pajine antikvitete da mi se jave ovde radi realizacije osvojenog stripa! Poslao sam par mejlova, ali mi niko ne odgovara!

Pozdrav
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 12/04/2011 : 15:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skituljko

Molim Pajine antikvitete da mi se jave ovde radi realizacije osvojenog stripa! Poslao sam par mejlova, ali mi niko ne odgovara!

Pozdrav

Prvi mail sam poslao 21.03. sa obaveštenjem o završenim aukcijama i iznosu koji treba da platite i da su aukcije u Darkwoodu, javili ste se jednom 28.03. i opet sam Vam prosledio taj mail od 21.03. sa obaveštenjem. Evo, onda i ovde, aukcije su u Darkwoodu i možete da ih podignete. Redovno proveram Spam folder da ne bih neku poruku propustio, proverite i Vi Vaš, verovatno su tamo završile moje poruke.

Pozdrav
Go to Top of Page

skituljko
Starting Member

25 Posts

Member since 09/06/2010

Posted - 12/04/2011 : 18:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send skituljko a Private Message  Reply with Quote
ok

hvala
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000