Bio je ovaj topic već, ali ja nisam moderator. Moj prvi strip je Tex br. 8 od SD-a, Thonga tiranin.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Prvi što sam ja kupio a da se sjećam je bio ZS "Poglavica Žute Kose" , inače čini mi se da je to bilo zlatno razdoblje Zlatne Serije, mnogi strip junaci su tada proživljavali svoje najbolje dane. K.Mark, Blek, MR, Zagor... ovi definitivno.
Uglavnom ja sam u svijet stripa usao sa pojavom Slobodne Dalmacije, i u to vrijeme se kupovalo i dobijalo na poklon sve zivo sto je SD izbacivala od Bonellija.. Nekako imam dojam da sam prvo uzeo u ruke SD redovni broj 4 "Tajanstveni Samostan" ali nisam 100% siguran...? ;)
Stvarno se ne sićan koji je bija prvi jer su mi mater i otac kupovali stripove dok sam bija mali... Počea sam sa onim Miki Mausima, tako da su mi vjerojatno to bili prvi stripovi uopće Šta se Bonellija tiče, koliko pamtin jedan od najstarijih šta sam ih dobija je Extra broj 27, Pobuna Trapera. I dan danas držin da mi je to najvrijedniji strip koji iman u svojoj kolekciji.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Inače, topic je naravno bio (više puta), svi su već bili. Stalno se pojavljuju novi članovi i svakih godinu-dvije ti osnovni topici se ponove. Naravno, to nije ništa loše, zašto ne bismo ponovo malo raspravili i utvrdili gradivo.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Veliko je skladista ovaj forum, nije na odmet cesce otvarati teme koje su bile...a zasto da ne? Dolaze nove nade stripovi.com, registruju se ljudi, zeljni da pitaju, kazu, napisu i saznaju sve i svasta.