forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Doživljaji bidanja!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 06/04/2011 : 20:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

hm novi clan skuby vidim da ima potencijala da bude stalan član i veliki zaljubljenik u stripove

Hvala na lijepim riječima Tonka
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/04/2011 : 21:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

quote:
Originally posted by Tonka24

hm novi clan skuby vidim da ima potencijala da bude stalan član i veliki zaljubljenik u stripove

Hvala na lijepim riječima Tonka

Nista ja sam ovdje docekan kraljevski pa red je da se i druge doceka :)
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 06/04/2011 : 22:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Hm....da, znam kako ti se grlo stegna, kad 2 sec do kraja vidiš, da si ti još uvijek vodeći za neki strip, koji žarko želiš....ali onda kad aukcija istekne,...brrr...drugi pobjednik. Jbg, droga ti je to. Naime, imao sam i ja iskustva u tome, ali s vremenom ti se izoštri onaj "6 čulo" koji strip če ići u oblake ili izvan okvira tvojih (naših) finansijskih mogućnosti...Najbolja strategija je ona, da AKO bidujemo ili 14 dana ili 2 minuti prije kraja aukcije, upisujemo cijenu, koja je još ok za naš buđet. Sve ostalo neka nosi neko drugi-to je to.
Alibaba je sjajan momak, ja sam već nekoliko puta radio s njim u zamjeni, i sve super-zna već on kako se aukcije koriste u zadnje sekunde ;-)) Pa i ja ponekad valjda!
Tonka, bez brige, biće još stripova...

Invincible shield
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 00:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Hm....da, znam kako ti se grlo stegna, kad 2 sec do kraja vidiš, da si ti još uvijek vodeći za neki strip, koji žarko želiš....ali onda kad aukcija istekne,...brrr...drugi pobjednik. Jbg, droga ti je to. Naime, imao sam i ja iskustva u tome, ali s vremenom ti se izoštri onaj "6 čulo" koji strip če ići u oblake ili izvan okvira tvojih (naših) finansijskih mogućnosti...Najbolja strategija je ona, da AKO bidujemo ili 14 dana ili 2 minuti prije kraja aukcije, upisujemo cijenu, koja je još ok za naš buđet. Sve ostalo neka nosi neko drugi-to je to.
Alibaba je sjajan momak, ja sam već nekoliko puta radio s njim u zamjeni, i sve super-zna već on kako se aukcije koriste u zadnje sekunde ;-)) Pa i ja ponekad valjda!
Tonka, bez brige, biće još stripova...

Alibaba je ok trgovao sam s njim fer i korektno sve ako covjek ima vise onda ima vise normalno svaka mu cast je da malo zavidim ali ajd ok dobro si opisao kad te uhvati u grlu hahah xD
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 07/04/2011 : 09:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

I meni se tako jednom dogodilo.U zadnjoj minuti jedan čovjek je ponudio 1 kunu više za strip
Izgleda ako ti je stalo do stripa da moraš zadnje minute aukcije dobro gledati

Jednom Ma pola godine stalno
Ja vam sad opalim kolko dajem i gotovo. Nek se drugi sekiraju - ja igram svoju igru. Ko Barcelona. I uvijek dobijem strip. Ako ne baš tada, za pola godine...

Aukcije - ko curice: dok si na vrhu, tvoja je. Al ne ženiš onda svaku

Alibaba, tovaru stari, čo im činiš?

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/04/2011 : 21:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Evo, danas sam izgubio 2 stripa.
Ponudio sam ranije po 63 kn. za svaki i prebidan sam u zadnjim sekundama. Nisam mogao čekati na kraj zbog posla. Da nisam radio, vjerovatno bih osvojio te aukcije sa istih 63 kn. jer ovi što su prebidavali su imali 3-4 ispravke (a to ne bi mogli da sam čekao zadnji čas). No, nikakva katastrofa, bit će drugih stripova. I naravno ponudio sam onoliko koliko mi ti stripovi vrijede i koliko želim platiti (čak i malo manje). Ni slučajno više...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 08/04/2011 21:04:43
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000