forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Ma koji Ferri!?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 07/04/2011 : 15:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Pogledajte ovo:

http://www.comixology.com/previews/FEB110015/0/

Te je stranice crtao John Severin. E sad se pitate zasto je to posebno bitno ili znacajno.

A razlog je taj sto gospodin Severin ima 89 GODINA. 89. I jos uvijek rastura.

Naslov topica je da malo pobodi pozornost, ne mislim ja o Ferriju nista lose, ali da ima vecih metuzalema od njega, ima.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 16:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sto ti nisi odlucio da ces se povuci sa foruma?!
Super crta mator...89 godina a ovako crta nevjerovatno!!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/04/2011 : 16:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Morao je napisati još samo ovo, ili nestalo alkohola...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/04/2011 : 16:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Lijepo izgleda, nema sta...
ja bi ipak radije Ferrijev rad, jbg, nostalgija je veoma tvrdoglava stvar

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/04/2011 : 16:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ali nostalgija te ne sprečava da uživaš i u drugim stripovima.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/04/2011 : 17:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by acestroke

Ali nostalgija te ne sprečava da uživaš i u drugim stripovima.

True. Ja sam samo uporedjivo njega s ovim odozgo, that's all, kao sto je i Raven84 sam predlozio.
Uzivam ja u drugim stripovima, don't worry my friend

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 07/04/2011 : 20:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Što se mog povlačenja tiče, jedini mi je komentar da smo mi ljubitelji stripa jedna prilično emo depresivna ekipa.
Nimalo ne posumnjamo kad netko u normalnoj komunkaciji koristi rečenice tipa "gledam u bezdan i bezdan mi uzvraća pogled".
I da će se dobro napiti jer je tužan što ga ne fermaju.
Pa šalio sam se ljudi, bio je 1. april!
Neću odustati od promoviranja američkog stripa dok sam živ, i postiram i dalje, bar dok ima struje.

Do skorog viđenja.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 08/04/2011 : 10:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Što se mog povlačenja tiče, jedini mi je komentar da smo mi ljubitelji stripa jedna prilično emo depresivna ekipa.
Nimalo ne posumnjamo kad netko u normalnoj komunkaciji koristi rečenice tipa "gledam u bezdan i bezdan mi uzvraća pogled".
I da će se dobro napiti jer je tužan što ga ne fermaju.
Pa šalio sam se ljudi, bio je 1. april!
Neću odustati od promoviranja američkog stripa dok sam živ, i postiram i dalje, bar dok ima struje.

Do skorog viđenja.

Wow koja šala za 1.april
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/04/2011 : 15:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ferri je solidan crtac samo sta je tijekom karijere ima malih problema sa proporcijama ali inace ok..
Sta se tice Johna Severina tu ne triba trositi puno rici..majstor ostaje majstor pa i u tako poznim godinama..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 12/08/2011 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Legendarne epizode"Duha sa sekirom" koje je crtao Ferri su ulepšale mnoge dane mog detinjstva! Možda i postoje bolji crtači,ali mi je stari Maestro najdraži.
VEDRO JE NEBO NAD DARKWOODOM!!!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/08/2011 : 14:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Legendarne epizode"Duha sa sekirom" koje je crtao Ferri su ulepšale mnoge dane mog detinjstva! Možda i postoje bolji crtači,ali mi je stari Maestro najdraži.
VEDRO JE NEBO NAD DARKWOODOM!!!

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000