Author |
Topic |
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 03/09/2013 : 23:51:44
|
quote: Originally posted by lwood
biče se usra da njega ne preštelaš
Ma ne vjerujem,nije drug kraš bejojebac pička a nisam ni ja neki jalijaš.Moram priznati da mu je dobar onaj fazon sa slikama gdje mu se ne vidi bocun podsjetio me na foru iz filma Naked gun gdje se pojavljuje onaj retardir od policajca trometraša a tintara mu nikad u kadru.Jednom mu neko reče da obriše žvalje kao ima neku mrvu kraj istih,on mahnu rukom a ono spade pola banane....Legendarna scena... |
Wtf?
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/09/2013 : 08:04:15
|
quote: Originally posted by KRAS
Znaš, sto bi rekli ameri - Aj mast put fud on d tejbl- to je moja zvezdaaa vodiljaa. Nemogu svaki dan janjetinu i mladi sir jest... A posto mi je leglo seeset iljada eurA Avansa od kinezaa. Priustitttt ću si prase..ah merakaaa muda su mi puna a praznim ih svaki dan....
Komunjare mi volimo samo pare svi smo mi komunisti pravljeni na kalupp isti...
Uostalom kina imA milijardu ljudi koji su vise manje jednakopravni..saka rize na dan i koji ker na raznju za praznike ... Dakle to je komunizam.. Koliko znam i Isus je propovijedao umjerenost u jelu i picu, il ona postaplica kako bogataši neće u raj...
Prvo i osnovno pravilo je da partijske drugove ne pitas nikad o njihovim internim stvarima kao sto su kulturna revolucija ili akcija na trgu nebeskog mirA
Nisam ni mislio na Tienanmen i slično, već samo da ih pitaš zašto su se, iako se još uvijek nazivaju komunistima, odrekli Marxovog i Maovog učenja i postali najveći (neoliberalni) kapitalisti? Da, običnim Kinezima šaka riže, a partijskoj eliti sve masti i pomasti. To je svugdje komunizam ispao u praksi. I za to su milijuni poubijani... Ustvari, nema se tu što puno filozofirati. Kinezi su mudar narod, odbacili su utopijsku teoriju koja se u praksi pokazala kao propali eksperiment i poveli se za Dengovom: "Nije važno koje je boje mačka, važno je da lovi miševe." |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 04/09/2013 : 18:49:02
|
Ali dsormaze po čemu je kina neoliberalna? Najosnovniji postulati neoliberalizma su sloboda govorA politička sloboda i sloboda tržišta i šta od toga baštini kina? Slobode govora nema shodno tome zatvori su puni političkih zatvorenika a država se mesa u sve...u Kini je na djelu komunizam a posto sustize i prestiže kapitalizam stice se dojam da je eto usvojila kapitalizam... To ako vidiš Kineza sa ajfonom neznaci da je zato neoliberalac |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 04/09/2013 : 19:10:01
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Zagadili ste temu totalno.
Obrati se mladji sto mi je zatvorio sasvim legitiman topic |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/09/2013 : 19:20:36
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Zagadili ste temu totalno.
Obrati se mladji sto mi je zatvorio sasvim legitiman topic
legitiman bi bio da placas tri posto na proviziju za reklamu:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 04/09/2013 : 19:37:01
|
Ali dsormaze po čemu je kina neoliberalna? Najosnovniji postulati neoliberalizma su sloboda govorA politička sloboda i sloboda tržišta i šta od toga baštini kina? Slobode govora nema shodno tome zatvori su puni političkih zatvorenika a država se mesa u sve...u Kini je na djelu komunizam a posto sustize i prestiže kapitalizam stice se dojam da je eto usvojila kapitalizam... To ako vidiš Kineza sa ajfonom neznaci da je zato neoliberalac
Imaš pravo za neoliberalizam. Trebao sam reći državni kapitalizam, jer sam mislio na gospodarsku politiku, a ona nipošto nije komunistička, valjda to znaš. Sve što je od "komunizma" ostalo u Kini su komunisti na vlasti, i to ti je sve. Starudija je u pravu, skrenuli smo s teme, ja više neću ovdje o tome. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 04/09/2013 : 19:37:51
|
quote: Originally posted by mamlaz
kras i dsormaz, prvi neokapitalist a drugi crvendac:) hehe ironijo:)
Opet mašeš s onim testom, nesretniče ;) |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/09/2013 : 19:56:52
|
quote: Originally posted by dsormaz1
kras i dsormaz, prvi neokapitalist a drugi crvendac:) hehe ironijo:)
Opet mašeš s onim testom, nesretniče ;)
jebiga, jedini si mi ostao uz mhejla da se bori za nasu stvar:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/09/2013 : 20:06:54
|
Ali dsormaze po čemu je kina neoliberalna? Najosnovniji postulati neoliberalizma su sloboda govorA politička sloboda i sloboda tržišta i šta od toga baštini kina? Slobode govora nema shodno tome zatvori su puni političkih zatvorenika a država se mesa u sve...u Kini je na djelu komunizam a posto sustize i prestiže kapitalizam stice se dojam da je eto usvojila kapitalizam... To ako vidiš Kineza sa ajfonom neznaci da je zato neoliberalac
Imaš pravo za neoliberalizam. Trebao sam reći državni kapitalizam, jer sam mislio na gospodarsku politiku, a ona nipošto nije komunistička, valjda to znaš. Sve što je od "komunizma" ostalo u Kini su komunisti na vlasti, i to ti je sve. Starudija je u pravu, skrenuli smo s teme, ja više neću ovdje o tome.
ne. ovo je cak i bit nekih stvari. kada bez svadje pricamo o ovakvim stvarima. ovo je vrlo edukativno za svih. ps. a ne one fore sumski generali, partizani, domoljubi, zlocinci i ostalo. ovo je nacin na koji se tema raspravlja izmedju neistomisljenika. |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/09/2013 : 20:23:01
|
Imaš pravo za neoliberalizam. Trebao sam reći državni kapitalizam, jer sam mislio na gospodarsku politiku, a ona nipošto nije komunistička, valjda to znaš. Sve što je od "komunizma" ostalo u Kini su komunisti na vlasti, i to ti je sve. Starudija je u pravu, skrenuli smo s teme, ja više neću ovdje o tome.
pa da. inače bi i oni stopama SSSR-a |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/09/2013 : 20:23:33
|
ne. ovo je cak i bit nekih stvari. kada bez svadje pricamo o ovakvim stvarima. ovo je vrlo edukativno za svih. ps. a ne one fore sumski generali, partizani, domoljubi, zlocinci i ostalo. ovo je nacin na koji se tema raspravlja izmedju neistomisljenika.
pa mi i inače tako raspravljamo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/09/2013 : 22:20:38
|
quote: Originally posted by lwood
ne. ovo je cak i bit nekih stvari. kada bez svadje pricamo o ovakvim stvarima. ovo je vrlo edukativno za svih. ps. a ne one fore sumski generali, partizani, domoljubi, zlocinci i ostalo. ovo je nacin na koji se tema raspravlja izmedju neistomisljenika.
pa mi i inače tako raspravljamo
aha! hahahahahahahaha sori lvudu ali ovo je bilo blesavo od tebe:) uzmi samo koliko je ljudi izbaceno u zadnjih godinu dana i procitaj te postove pa ce ti biti jasnije:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 04/09/2013 : 22:55:36
|
ajd nastavimo temu... siječate li se ovih žvaka i karata...
hehe
siječate se legendarnog švabu Petra Carstena :)
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 04/09/2013 23:02:32 |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
|
mladjo
Advanced Member