Author |
Topic  |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 11/04/2011 : 16:42:35
|
Evo, ako znate koji zanimljivi tekst nastao od neke poznate pjesme, objavite, ja ću za početak napisati neke kojih sam se ovako na brzinu sjetio.
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 11/04/2011 : 16:48:27
|
"Djevojko u sukobu s kitom, pokraj rijeke što se hvataš..."
"Iskoristi plodne dane, neka štrca na sve strane kad zaštitu nisi imao..." Evo i cijele pjesme - http://www.youtube.com/watch?v=up4RnqkLRzk
"Polomiću Stevena Seagala..." Naravno, Miroslav Ilić, "Polomiću čaše od kristala"
"Ona plače, on joj skida gaće..."
"Ti si jedina od svih koja kuću moju čuva, koja meni cijepa drva..."
"Kad se nisam, bolje da se nisam ni probudila..."
"Manchester City, takav sam i ja, zato sam te, dušo, zavoleo ja..." |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/04/2011 : 20:00:47
|
"Sutaj stevo i daj gol...", the Clash, Should I Stay or Should I Go...pa kad krene onaj brzi deo "Shutaj stevo il' ce golman..." "Radovan baca daske" ... Queen, Another One Bites the Dust "Mesecina, bato" ... The Police, Message in a Bottle "Paso deda travu...paso deda travu...", Punk's Not Dead, Exploited.
A od domacih, favorit mi je "A nije, nije, znao on, da ja vozim kamion...nije mog'o ni da sanja, polomi se shofershaaaajbnaaaa..." |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 11/04/2011 : 20:52:48
|
"Zašto, Mito, ne dođeš, da me ljudski pojebeš, da ti svoje dupe predam..."  |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 11/04/2011 : 20:59:29
|
quote: Originally posted by selanne
"Djevojko u sukobu s kitom, pokraj rijeke što se hvataš..."
"Iskoristi plodne dane, neka štrca na sve strane kad zaštitu nisi imao..." Evo i cijele pjesme - http://www.youtube.com/watch?v=up4RnqkLRzk
"Polomiću Stevena Seagala..." Naravno, Miroslav Ilić, "Polomiću čaše od kristala"
"Ona plače, on joj skida gaće..."
"Ti si jedina od svih koja kuću moju čuva, koja meni cijepa drva..."
"Kad se nisam, bolje da se nisam ni probudila..."
"Manchester City, takav sam i ja, zato sam te, dušo, zavoleo ja..."
prvi je najjači    |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts