forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Puls čitatelja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/11/2011 : 17:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by King Warrior

Trebalo bi da je najvaznije da forumasi profitiraju od preporuka, sto raznolikijih to bolje.

Upravo to, zato ja ne želim raditi na temi koja će biti posvećena jednoj vrsti stripova. Zbog toga nisam otvorio ovu temu.

pa nije stvar u vrstama stripova, nego u dva razlicita ukusa....ne moraju prezentirani stripovi iskljucivo bit vezani za jednu skolu ili zemlju....

Pa, neki to ovdje žele.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/11/2011 : 18:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Neko sa nikom aalleexxttss je napisao ovo na IMDB na temi o dilan dogu

Koliko nekritickih gluposti od strane "obozavalaca" Dylana Doga. Od Dylanovih 300 epizoda, jedva 30-ak su zaista dobri stripovi. Americki strip je 1000 puta bolji od italijanskog, a 100000000 puta bolji od Bonelijevog djubreta.

jel to nas Alex

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/11/2011 : 18:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Rekao bih da je to njegova karakteristična šarmantnost u saopštavanju sopstvenih stavova.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3132 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/11/2011 : 18:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sve ok, ali ja tako ne želim raditi. Slobodno otvorite drugu temu, ali ne računajte da ću ja sudjelovati u tome. Tada vam prepuštam i ovu.

Cekaj, di je problem da Alexts otvori svoju temu i trpa u nju sto hoce, a da ova ostane kakva je, tvoja. I neka jos 5 ljudi otvori svoje teme ako imaju volje.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/11/2011 : 20:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:
Sve ok, ali ja tako ne želim raditi. Slobodno otvorite drugu temu, ali ne računajte da ću ja sudjelovati u tome. Tada vam prepuštam i ovu.

Cekaj, di je problem da Alexts otvori svoju temu i trpa u nju sto hoce, a da ova ostane kakva je, tvoja. I neka jos 5 ljudi otvori svoje teme ako imaju volje.

Nema problema, neka ljudi rade što žele. To je super stvar ako ima još onih koji žele ovo raditi. Tada se ja mogu posvetiti drugim stvarima. Zato i kažem, slobodno prepuštam ovu temu onome koji je voljan ovo raditi.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/11/2011 : 20:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Bushido, nastavljaj s temom. Nemoj da te par nevjernih Toma obeshrabri, ovo je jedan od boljih topika na forumu. Ako neko hoće da otvara neke slične teme i radi na svoj način, nek' izvoli, a ti ne diži ruke. Radiš odličan posao i sa 'crticama' i svaka čast na strpljenju i informacijama koje daješ.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/11/2011 : 21:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Isusati Bushido, nemoj zajebavat molim te...
Nastavi po svome i doviđenja.
Kome se ne sviđa...opet...doviđenja..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/11/2011 : 22:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ok, ok, za sada idemo po starom, pa kud puklo da puklo.

Što se tiče Georgea Carlsona, on je inače uglavnom bio ilustrator, radio je ilustracije za knjige, slikovnice i mozgalice za djecu. Autor je naslovnice prvog izdanja romana Gone with the Wind.

Međutim, od 1942. godine počinje raditi i stripove, i to u publikaciji Jingle Jangle Comics. U svakom od 42 broja, koliko ih je izašlo do 1949. godine, našle bi se dvije epizode Carlsonovih stripova. Jedan je The Pie-Face Prince of Old Pretzleburg, a drugi Jingle Jangle Tales (koji će se jednog dana također pojaviti na ovoj temi).

Ja Carlsona doživljavam kao zaboravljenog majstora, čovjeka specifičnog, prepoznatljivog stila sa finim smislom za kompoziciju stripa i gega. On je po meni uspješno na papir prenio onaj duh crtanih filmova 1930-ih godina. Mislim na Silly Simphonies, Looney Tunes i Merrie Melodies sa Boskom, kao i filmove Uba Iwerksa. Ako pogledate kadrove Carlsonovih stripova imate osjećaj kao da je sve u njima živo, svako biće, svaki predmet, kao da se sve giba. Doslovce imate osjećaj kao da u pozadini čujete glazbu koja svemu daje ritam. Baš kao u tim crtanim filmovima.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7878 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 03/11/2011 : 22:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Keep on moving
don't stop

http://www.youtube.com/watch?v=8wfYrDyb66o
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 03/11/2011 : 22:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Samo nastavi, volim ovu temu.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/11/2011 : 23:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je Voltar. Scenarist je Bill DuBay, a crtač Alfredo Alcala.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3132 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/11/2011 : 23:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nema problema, neka ljudi rade što žele. To je super stvar ako ima još onih koji žele ovo raditi. Tada se ja mogu posvetiti drugim stvarima. Zato i kažem, slobodno prepuštam ovu temu onome koji je voljan ovo raditi.

Ama cekaj, kakve veze ima ova tema s otvaranjem drugih tema. Ova tema je genijalna i super mi je ovo sto radis. Ako neko otvori jos 5 tema i trpa u njih sto god kome pase, kakve to ima veze s ovom i zasto bi je nekom prepustao. I nemoj mi opet dati slican odgovor jer mislim da sam dovoljno jasan.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/11/2011 : 00:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:

Ama cekaj, kakve veze ima ova tema s otvaranjem drugih tema. Ova tema je genijalna i super mi je ovo sto radis. Ako neko otvori jos 5 tema i trpa u njih sto god kome pase, kakve to ima veze s ovom i zasto bi je nekom prepustao. I nemoj mi opet dati slican odgovor jer mislim da sam dovoljno jasan.

Pa rekao sam, ne vidim potrebu da postoji više ovakvih tema. Ako netko želi raditi ovo što ja radim, rado ću prepustiti ovu temu. S razlogom sam otvorio ovu temu, ako postoji više tema koje imaju istu svrhu, onda nema potrebe da ja nastavim dalje.

Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 04/11/2011 : 03:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
odlican crtez, obozavam ovakve srafure. ocigledna je slicnost sa konanom, ali ja takve stvari volim.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/11/2011 : 03:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bushido, keep the good work

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 04/11/2011 : 06:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
jedva da sam i preskrolovao ovog "konana". nije za mene nikako posto ni konan nije za mene :)

busido, podrska naravno, nego zanima me dali koristis ovaj topik za tvoj diplomski/magistarski rad? mislim, skupljas rezultate, analiziras....

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/11/2011 : 07:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker
busido, podrska naravno, nego zanima me dali koristis ovaj topik za tvoj diplomski/magistarski rad? mislim, skupljas rezultate, analiziras....

Bushido i diplomski rad u istoj rečenici...to je oksimoron

EDIT: Eto Bushido, čak ti i pijani mladjo daje riječ potpore u 3:35 ujutro na svojem piđn inglišu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 04/11/2011 07:30:16
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2011 : 08:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiv crtež, ali prenaporan. Neka mešavina princa Valijanta i Kulla.;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/11/2011 : 08:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
majko, vid Konana

eto, to se trazilo, odlicno, odlicno

melem za oci

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4305 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 04/11/2011 : 09:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Jao čovječe ovo je za raspametiti se! Alfredo Alcala goes Gustave Dore.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/11/2011 : 09:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Alcala mi je bio jedan od omiljenijih iz Conanovog staffa, tako da mi se ovo automatski svidja.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/11/2011 : 14:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ja ga znam iz Swamp Thing-a, odličan crtač.
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 04/11/2011 : 14:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Dobar crtež definitivno, ali sve mi nekako ostavlja dojam Konan knock-offa pa me osobno odbija.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3132 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 04/11/2011 : 15:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa rekao sam, ne vidim potrebu da postoji više ovakvih tema. Ako netko želi raditi ovo što ja radim, rado ću prepustiti ovu temu. S razlogom sam otvorio ovu temu, ako postoji više tema koje imaju istu svrhu, onda nema potrebe da ja nastavim dalje.

Ok, moja zadnja da ne spamam vise. Nisi dao odgovor ponovo, pa neka svatko zakljuci sto hoce. Meni je opcenito cijela ta prica oko topica nepotrebna i bezveze. Ovo uvjetovanje prepustanja jednog topica ako se otvori neki drugi topic bi za kraj komentirao samo ovako . Mislim da je svaki topic o stripu dobrodosao i kamo srece da ih je sto a ne jedan.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/11/2011 : 07:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

Vjerojatno bih da studiram marketing ili psihologiju. Nekako kao budući povjesničar nemam baš neke koristi od toga.

Ne, ova tema služi tome da se ljudi na najneposredniji način upoznaju sa šarenim svijetom stripa. Ako ostave koji komentar, super. I meni je jasno da je ljudima teško donijeti sud o stripu na temelju pročitanih 10, 20 ili 30 stranica. Zato me onako, iz čiste znatiželje, zanima taj nekakav prvi dojam koji ljudi steknu nakon tih pročitanih nekoliko stranica.

Nego, moj diplomski rad se bavi filmom. Moj doktorski rad će se najvjerojatnije baviti stripom, u određenoj mjeri. Kada i ako do toga dođe, naravno.

Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000