Ja imam Kongres, Karlovy Vary i Vjestice od ovoga sto si naveo.
Kongres je stvarno zanimljiv bend.
Poslušaj Most-album "Klizavi provod" odvalićeš od smijeha... koji vokal i koji tekstovi!! nastalo puno prije Zabranjenog pušenja.... nedavno je izašao u prodaji(bar ovde kod nas) SEXA UŽIVO! na vinilu, a njihov prvi album s početka osamdesetih je bio barem 20 ako ne i 30 godina ispred svog vremena..MUST HAVE album!!!
Ja imam Kongres, Karlovy Vary i Vjestice od ovoga sto si naveo.
Kongres je stvarno zanimljiv bend.
Poslušaj Most-album "Klizavi provod" odvalićeš od smijeha... koji vokal i koji tekstovi!! nastalo puno prije Zabranjenog pušenja.... nedavno je izašao u prodaji(bar ovde kod nas) SEXA UŽIVO! na vinilu, a njihov prvi album s početka osamdesetih je bio barem 20 ako ne i 30 godina ispred svog vremena..MUST HAVE album!!!
Ako misliš na vinilna izdanja,Sexa uživo! u Zgb, za otprilike 100kuna(nova-zapakirana)Most-otprilike isto stotinjak kuna mintica...Karma-vinil shop u Zagrebu a ovaj prvi album od Sexe.to je već problem..a kad naleti. nije ispod 50eura...štampano je samo 500kom. ali mislim da bi se moglo skinuti na netu..nisam probavao, ako nema,,,spržićemo-poslaćemo
Osobno, jedan od najboljih albuna na Balkanu je onaj od Boe - Govor tijela. Sve hitovi. Ako imate vremena poslušajte ove stvari. Mnoge niste čuli. Iznenadit ćete se.
Iako ponekad zna živcirati kada sa 5 banki na leđima pjeva Zašto me lažeš, zašto me mučiš/Ideš u kino a kažeš da učiš, Dalibor Brun zna imati i dobre stvari. Refren je stih od jedne Jesenjinove pjesme. To je, naravno, i pjesnik koji se spominje u refrenu.
Koliko god bio sretan što klinci znaju za legende iz prošlosti, toliko mi je krivo što su neki albumi nezasluženo pali u drugi plan. Album Dukat i pribadače svakako predtavlja sam vrh YU scene ali danas se za njega malo zna.
Xexexexe, Feeling su se zvali. Ali ako se ne varam, bio je u još jednom bendu...Apocalipto ili tak nekak. al ta kazeta je apsolutni raritet, a ploče, mislim, ni nema...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Xexexexe, Feeling su se zvali. Ali ako se ne varam, bio je u još jednom bendu...Apocalipto ili tak nekak. al ta kazeta je apsolutni raritet, a ploče, mislim, ni nema...
bravo...jak si(ovaj drugi band se zvao Apokalipsa a mogu ti poslati sliku ploče-ipak je ima) jesi slušao Kineski zid??