Meni je ova naslovnica blago receno - ocajna... :( Font mi je nekakav djetinjast, ma bolje reci nikakav, a boje su naspram originala katastrofa...!! Cak je i kod Veselog, koji meni ima smijesne i uvijek iznova lose naslovnice i boje, ova puno bolja.
Nije mi jasno kako oni izvuku ove boje i font? Zasto jednostavno nije sve kao i kod talijana??
da, zadnja sljedeća mi epizoda zvuči dosta zanimljivo...
"Un uomo gira per la frontiera reclutando chi ormai non ha piů nulla da perdere, e ogni sera mette in scena un crudele spettacolo di morte, dove moderni gladiatori si sfidano in uno scontro senza regole. Il nome dell’impresario senza scrupoli č Elias Van Dergaard, e al suo servizio c’č un campione che nessuno č mai riuscito a battere, un colosso chiamato Shamrock. Al collo, il gigantesco lottatore porta uno strano amuleto, lo stesso che Elias ha rubato a uno stregone Dakota dopo averlo ucciso e che il giovane guerriero Lupo Valoroso vuole recuperare, ritenendolo dotato del magico potere di rendere invincibile chi lo possiede. Zagor si unisce a Lupo Valoroso, per vendicare lo stregone assassinato e fermare la macchina di morte di Van Dergaard!"
Ludens je izgleda postao gori od Blazine, umjesto misticne atmosfere na naslovnici dobili smo pravu bojanku...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
da, zadnja sljedeća mi epizoda zvuči dosta zanimljivo...
pa iskreno, ta epizoda i nije bas nesto
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Mah...originalna puno bolja i dočarava pravu mračnu atmosferu! Ovdje su se sada stvarno počeli s tim bojama igrati i crtkarati, brisati, umjetne oblake po naslovnicama...itd. wtf?
Možda ovako izgleda i originalna italijanska naslovnica, dok su na Bonelli sajtu stavili drugu verziju. Slično kao sa naslovnom za specijal Šamanova grobnica ili epizodu Tajanstveni izvor...
They have money for wars, but can't feed the poor!