Vidio neki dan reklamu za "Mentalista" pa se sjetio sa foruma topica obrade naslovnica ( nisam je mogao naci da stavim ovaj crtez!!) pa otvorio privremeni topic dok mi netko ne kaze gdje se nalazi pa cu premjestiti!! Slicnosti ima, samo bas mislim tko bi mogao biti Java????
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Mislin, znan da si tužan što nisan tebe predloži. Ali ipak bi te mogli ugurati u neku sporednu ulogu? Dee ili Kelly, ili možda Angie?
Nadam se da nisi komicar po zanimanju, inace mi je zao te publike. Ali da si jedan pametan predlog dao emiremu kad je otvorio topic - nisi. Svaki ti je gluplji od glupljeg ... vise ne znam jel pokusavas bit' duhovit, ili si jednostavno IDIOT
Hej,ljudi to je sve sala!! Sta vam je? Meni je fora kad neko stavi prijedlog kao mpavin,pa makar odskace totalno od "castinga" za "moguce" uloge nasih Bonelli likova... Ja sam se barem nasmijao na prijedloge i nema veze sto su "prijedlozi" out of requested.. Ace,Dean ..Peace!!! ( Kut Humi)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
@emirem: sorry druze, ali to govno odozgo izgleda ima takav utisak na mene. Nije ovo prvi put, i sumnjam da ce biti poslednji. Ali predlog za tebe: mozes li majke ti vratit onaj stari avatar, ili naci neki novi, zato sto mi se od ovog kojeg trenutno imas povraca, samo zato sto me previse podsjeca na mpavina
Bolje da se nisam ni sjetio ovo staviti,kao da je Zona X!!!
Ma je, baš si ti kriv. To što neki ne znaju shvatiti zajebanciju nego odma vriđaju nije tvoj problem. Samo ti uživaj.
Originally posted by bagi
Ajme ace ovo smrdi na bar 7 dana u ćošku...
Ma kakvi, nema šanse. Da san ja reka ovako nešto nekome odma bi me banali. Ko recimo prošli put kad nikoga nisan uvridija nego su me izbacili zbog "provociranja članova" ili tako nešto.