Bore Lee-čuvaj se Sinjske ruke,imao sam original kazetu,dao sam je kolegi,film je teško .....,hm da moram pazit što pričam da me Bore Lee ne dovati,uglavnom zar ta kazeta nešto vrijedi(ako je teže nabavljiva),možda je kolega još uvijek ima,a ionako mu fali love pa vjerujem da bi je bio spreman prodati,osim ako ju nije hitio u smeće. :)
Zar još neke videoteke drže kazete,doduše teško je za povjerovat da je takvo nešto izašlo na DVD-u,a naravno da ima na torrentima,ali ipak je original za kolekcionare original,danas se svakojake gluposti skupljaju,pa se ne bih previše začudio da je netko zainteresiran čak i za to.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Baš smo sinoć kompić i ja uz par pivi gledali legendarne scene iz oba filma Koja su to remek - djela. naročito ona scena sa kosilicom na kraju brain deada. Pa ono je fantastično
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Imas na warez-bb.org Ako ti trebaju linkovi, posalji mi pm.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0