forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Prijedlog za sprijecavanje nabijanja cijena
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sawitch
Advanced Member

Serbia
40634 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 19:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Srle, mislim da je Darko i bio spreman platiti to, ali da mu neko nabije cene jer je namirisao njegove ponude iz ciste zavisti je jako jadno.. Ne misli da kupi uopste te stripove vec da nauci pameti onog koji ima para.. Zasto?? Pa ako ja imam 100 dinara za neki strip a ti 10000, sto bih ja licitirao na 9999??? Da te naucim pameti jer ti imas pare pa se kao proseravas? Mislim, meni je to uzasno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 27/04/2011 : 19:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scanturion

Srleb
1.Nazvati nekog naivnim i zbog njegove tzv. naivnosti ga iskoristiti je drugi način da nekog nazoveš budalom.
2.Pročitaj dobro šta sam rekao za 20% i razmisli. Odjednom se desilo da 20-tak, 30-tak stripova premaši najveću ikada cijenu za 100%. I sve to zaslugom jednom heroja i genijalca koji je odlučio naučiti, kako si ti to nazvao-naivca, pameti.
Jebote, tko na ovom Balkanu ima novaca i želi ga potrošiti, odmah se nađu dušebrižnici koji ga žele opelješiti i onda čovjeka s novcem smatraju naivcem, a onoga koji ga je opelješio - herojem.
Po meni, svatko to namjerno pumpa cijene na aukcijama iz pakosti, a ne iz želje da kupi strip je lopov i zaslužuje doživotni ban iz aukcija.

Dobro, ne bih se bas slozio .... naivac moze da ispadne budala, ali to ne znaci da je budala...
Da me ne razumes pogresno, ja ne opravdavam, niti podrzavam to da neko dize (pumpa) cene, ali ovaj lik nije radio nista mimo pravilnika aukcijske kuce, ili mozda jeste? Stvarno ne znam pravilnik, ali se nadam da bi ga markos vec uklonio, jel?)! Sada sam proverio "saraivo" nije zakljucan!
Da ponovim, "saraivo" mozda jeste bio pakostan, ali nije prekrsio pravilnik! Resenje je ili da se pravilnik izmeni (dopuni), ili da ostecena strana promeni taktiku pri licitiranju, jer je nemoguce provaliti ko je pakostan i zabraniti mu da licitira!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 27/04/2011 : 19:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Srle, mislim da je Darko i bio spreman platiti to, ali da mu neko nabije cene jer je namirisao njegove ponude iz ciste zavisti je jako jadno.. Ne misli da kupi uopste te stripove vec da nauci pameti onog koji ima para.. Zasto?? Pa ako ja imam 100 dinara za neki strip a ti 10000, sto bih ja licitirao na 9999??? Da te naucim pameti jer ti imas pare pa se kao proseravas? Mislim, meni je to uzasno...

Nemam pojma sta se desilo, niti da je Darko kupio ili odustao, ali u pitanju je sistem, a ne saraivo! Kako rece scanturion, saraivo jeste bio pakostan...ali to mu je dozvolio sistem i kao sto sam rekao za darka bio je naivan (ne kazem da je budala) i to mu se obilo...
edit: nije tu ni sistem kriv koliko sam Darko...nije opravdanje da nije imO vremena da prati aukcije...pa ima nas dosta koji radimo....

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 27/04/2011 19:32:55
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40634 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 20:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Druze, kakve veze ima sistem? Zasto je taj lik dizao cene kada ne misli kupiti? Zbog cega? Ako to nije pakost i zavist ja ne znam sta je... Da je imao neke koristi od toga pa 'ajde, ali cista zavist sto ovaj ima pare... A i dozvoli meni nas sistem da lupim samar kome hocu u mraku gde nas niko ne vidi pa to ne radim...

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 27/04/2011 : 20:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Druze, kakve veze ima sistem? Zasto je taj lik dizao cene kada ne misli kupiti? Zbog cega? Ako to nije pakost i zavist ja ne znam sta je... Da je imao neke koristi od toga pa 'ajde, ali cista zavist sto ovaj ima pare... A i dozvoli meni nas sistem da lupim samar kome hocu u mraku gde nas niko ne vidi pa to ne radim...

Sistem jedini i ima veze! Dokle god se ponasas po pravilima koja ti sistem propisuje i nalaze, ti si dobrodoso i mozes da prezivis! I jedino sistem sme samar da ti udari, po mraku i po danu, a ne ti ;)
Ti Sale izgleda da hoces da iskorenis pakosne i zle? cccc pa pre ces Drinu da ispravis :D
ah da, jel on nekad rekao da nije ni zeleo da kupi te stripove?

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40634 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 21:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nije ali se vidi po ponovljenim aukcijama da nije zeleo da kupi vec samo da napakosti ovom... Ali dobro... Necu vise.. Meni je jasno da nema potrebe da se vise mesam u ono sto me se ne tice.. Ionako sam se vec zamerio ovom drugom.. Da je moj sajt, automatski bi dobio ukor pred iskljucenje ali nije... Izgleda da je bolje da se bacim na ispravljanje krive Drine...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000