forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 što kad tiskanica ne stigne?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 18/07/2011 : 21:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote

Pušenje je nekad dobro ,ako je na sitno ,jebi ga sve je škola.Ako neko i ne plati neka se najede stripova ,ja mu ih još pošaljem pa neka uživa.Do sad su mi svi ljudi platili ,nisam imao problema ,a ako bude bude ,idemo dalje.(samo da nije veća svota ha,ha )
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo Dveribadov sistem.. Tako i on siba svima unapred.. Ja se ugledao na njega i popusio sam 350 eura minusa...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/07/2011 : 21:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo Dveribadov sistem.. Tako i on siba svima unapred.. Ja se ugledao na njega i popusio sam 350 eura minusa...

Ma idi ja to ne bi radio nikad.Pogotovo nekom ko nema komentare.Nista lose ne mislim za Bojana ili za nekog ko tako salje ali ja ne bi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 19/07/2011 : 04:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
Stripovi su stigli danas kada sam stigao kuci posle posla. Svaka cast Darko18, pogotovo za pakovanje, kupujem figure na ebayu godinama, pa cak i one skupocene nisu nikada dosle tako dobro zapakovane kao tvoj paket. Sve za cistu desetku, ja se izvinjavam sto sam malo pozurio sa bojanjem da se nesto nije desilo sa stripovima. Znam u cemu je moguce da je bio problem, prezime mi je bilo napisano umesto Kovacevic, bilo je napisano Kovacic, ali mislim da to nije bio problem vec zato sto ga je Kanadska carina zadrzala jer vidim da je paket bio otvoren i stavili su traku na njega da su ga proverili. Kad si spakovao onako sve super, a pise na paketu da su stripovi sigurno su pomislili da se ne kriju neke pare unutra medju njima jer vidim da su od 11 stripova koje si ti sve posebno lepo zapakovao, oni su otvorili tri sigurno da vide da li je nesto medju stranicama sakriveno. Mozda neki dijamanti ili nesto
Uostalom, jos jednom velika pohvala za stripove i pakovanje, nastavljamo biznis...!!!

Bojan

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Ma idi ja to ne bi radio nikad.Pogotovo nekom ko nema komentare.Nista lose ne mislim za Bojana ili za nekog ko tako salje ali ja ne bi.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/07/2011 : 17:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bojan1981

Sve za cistu desetku, ja se izvinjavam sto sam malo pozurio sa bojanjem da se nesto nije desilo sa stripovima.

Ništa strašno. To je karakteristično za nove članove.
A ima nas koji smo paranoični svaki put (kao ja npr. nakon 6 godina i 500 pošiljki od kojih nije stigla samo jedna)...
Najvažnije ti je dobro odabrati s kim ćeš trgovati i neće biti problema.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

iseserin
New Member

110 Posts

Member since 26/09/2007

Posted - 31/08/2011 : 11:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send iseserin a Private Message  Reply with Quote
Iskustvo mi pokazuje da slanje stripa u običnoj tiskanici nije najbolje rješenje (iako je najjeftinije).
Evo sad meni putuje tiskanica iz Makedonije već 20-ak dana (obje moje tiskanice za Makedoniju stigle su za 5 dana), budući da nema razloga da sumnjam u čovjeka koji mi šalje stripove, stvar je u pošti (možda nije zgodno slati poštu u oko državnih blagdana, ova je poslana pred Veliku Gospu)?
Pošta je puno odgovornija kod preporučene pošte ili paketa, a na obične tiskanice gledaju kao na rođendanske čestitke (ak dođe dobro, ak ne nikom ništa).
Ja od sada šaljem u inozenstvo na odgovornost kupca ili u paketu, npr. juće sam poslao paket za SAD, imao je masu preko 12 kg, a poštarina me došla 572 kn (uz to 7 kn je carinska deklaracija).
Da ne zaboravim, sad i ja vidim da s Maramao nešto ne štima, nije mi se ni javio nakon što sam mu vratio pare (dobio i ovce i novce).
Go to Top of Page

iseserin
New Member

110 Posts

Member since 26/09/2007

Posted - 02/09/2011 : 09:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send iseserin a Private Message  Reply with Quote
Stigla tiskanica iz Makedonije nakon 20 dana.
Prvo sam se obradovao jer je došla, a zatim mi se raspoloženje pokvarilo kad sam vidio da je otvarana i da je pri tom strip uz isječen duž tri strane, i kao da to nije dovoljno, kad je zatvarana, lijepljivom trakom je lijepljeno i po stripovima.
Zaista mi je bilo žao tog stripa, mada nije neka vrijednost, otprilike 5 eura, ali tako ga uništiti nije u redu?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/09/2011 : 18:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by iseserin

ali tako ga uništiti nije u redu?

Nije!
Zbog takvih sranja ni ne trgujem sa inozemstvom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 02/09/2011 : 19:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000