Author |
Topic |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 30/04/2011 : 23:12:09
|
za Mairosu
HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA za ovi informaciju zaljubljenik sam u ruske filmove od Volga Volga pa sve do njihovih filmova iz devedesetih tipa Crni monah.... da ne pominjem crtane filmove iz cetrdesetih i pedesetih...Buratino...olovni vojnik...Vasilisa prekrasna...Morozko... grafikckih remek dela kao Zdral i caplja...Jez u magli...i mnogih drugih momak ako imas neke materijale dal bi mi ih presnimio(narezao)samo da je dobra slika...ja,s moje strane nudim neke ruske stare crtane sa starog RTB-a kao i mnoge filmove od Paradzanova,Tarkovskog(meni najdraze)...kao i ekranizovane stare ruske bajke...Morozko..Car Saltan...Kameni cvet..cuo sam da i Ruskom domu u Beogradu imaju ove stvarcice na iznajmljivanje ili cak i na prodaju ali bez prevoda naravno pozdrav |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/04/2011 : 23:17:07
|
Imam ja toga ruskog. Ovako napamet, mogu ti reci da imam od Eisensteina Stacku, Oktobar, Potemkin, Nevskog, Groznog 1 & 2, imam Tarkovskog dosta, imam i Belo Sunce Pustinje i jos ponesto.
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 01/05/2011 : 00:33:22
|
za Mairosu
ja sam iz Bg-a pa ako budes hteo nek menjanje ili sta vec javi se ili cimni na 063 328 900 p.s.gde si nabavio ovaj film Belo sunce pustinje...kako da dodjem do njega...ima li u Beogradu negde za kupiti??? misa
za Dosada matori u pravu si da je najbolje kuci gledati ovakve filmove...obozavam kada naletim na materijal snimljen na betama iz prve polovine osamdesetih i to prebacim na dvd..ona kinotecka stara pucketava slika..nema nista bolje..bolje 100 puta od blureya
|
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
|
Topic |
|