forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Mosfilmov arhiv na YT
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/04/2011 : 17:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s204753/Zabava/Zabava/Film/Sovjetski_filmski_klasici_na_YouTube.html

Ovo su odlicne vesti. Sada mozete u streamu gledati stvari kao sto su Andrej Rubljov, Dersu Uzala, Belo sunce pustinje (obavezno), Zerkalo, itd. Malo sam shacnuo Dersua da se podsetim i titlovan je na engleski, kontam da je to slucaj i sa ostalim clipovima...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 30/04/2011 : 23:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
za Mairosu

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA
za ovi informaciju
zaljubljenik sam u ruske filmove od Volga Volga pa sve do njihovih filmova iz devedesetih tipa Crni monah....
da ne pominjem crtane filmove iz cetrdesetih i pedesetih...Buratino...olovni vojnik...Vasilisa prekrasna...Morozko...
grafikckih remek dela kao Zdral i caplja...Jez u magli...i mnogih drugih
momak ako imas neke materijale dal bi mi ih presnimio(narezao)samo da je dobra slika...ja,s moje strane nudim neke ruske stare crtane sa starog RTB-a kao i mnoge filmove od Paradzanova,Tarkovskog(meni najdraze)...kao i ekranizovane stare ruske bajke...Morozko..Car Saltan...Kameni cvet..cuo sam da i Ruskom domu u Beogradu imaju ove stvarcice na iznajmljivanje ili cak i na prodaju ali bez prevoda naravno
pozdrav

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/04/2011 : 23:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Imam ja toga ruskog. Ovako napamet, mogu ti reci da imam od Eisensteina Stacku, Oktobar, Potemkin, Nevskog, Groznog 1 & 2, imam Tarkovskog dosta, imam i Belo Sunce Pustinje i jos ponesto.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 30/04/2011 : 23:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nije li jednostavnije to skinut s neta pa onda pogledat?
pogotovo kaj je dosta tih filmova u sklopu CC-a (ili drugih kolekcija) izaslo u boljoj kvaliteti slike i tona!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 01/05/2011 : 00:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
za Mairosu

ja sam iz Bg-a pa ako budes hteo nek menjanje ili sta vec javi se ili cimni na 063 328 900
p.s.gde si nabavio ovaj film Belo sunce pustinje...kako da dodjem do njega...ima li u Beogradu negde za kupiti???
misa

za Dosada
matori u pravu si da je najbolje kuci gledati ovakve filmove...obozavam kada naletim na materijal snimljen na betama iz prve polovine osamdesetih i to prebacim na dvd..ona kinotecka stara pucketava slika..nema nista bolje..bolje 100 puta od blureya

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000