Vec sam i zaboravio sta se sve izdesavalo.. 'ajde ispisi pa pusti na PM da bacim na prvu stranicu da topic bude kompletan.. I onda cu Grejstorma da odradim..
Vec sam i zaboravio sta se sve izdesavalo.. 'ajde ispisi pa pusti na PM da bacim na prvu stranicu da topic bude kompletan.. I onda cu Grejstorma da odradim..
Kad već pitaš, imaš i recenzije za brojeve 7 i 8 koje možeš da dodaš u svoj post :)
Koliko sam razumeo, ni sam Medda nije ocekivao "prekonocnu popularnost" serijala i objavljivanje Caravana u Francuskoj i Turskoj, a pominje se da bi mogao biti objavljen i u Brazilu...
Izgleda da su francuzi uzeli Blažinu za dizajn naslovnica pa je ovaj opalio još veći naslov nego kod VČ-a Uglavnom, svakako je ljepši dizajn kod PP-a, kao i original...
Eto, serijal popularan a kod nas se pokazalo suprotno...
Čekaj;odakle ti to da se Karavan pokazao kao nepopularan?Ozbiljno. Koliko sam pratio ovdašnji forum i topike u vezi Karavana, svi su ga redom kupovali, a većina se i oduševila njime. Ne znam kako je Colt i ekipa zadovojna prodajom,čini mi se da je rečeno da su solidno prošli.
Svaka čast Coltu i celoj ekipi Feniks presa na odabiru i relizaciji ovog serijala; lično sam jako zadovoljan, u stvari prezadovoljan njim, a kraj me je oduševio.Iako ne na prvu,priznajem.
Edit: ko ga nije kupio? Ima li takvih ovde?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Anto da je popularan Colt ne bi objavio zatvaranje Phoenix Pressa..
Da,da, u pravu si.Colt reče da se Traper Keri solidno prodaje,Betmen nikako, a za Karavan se ne sećam da li je išta rekao.Ali, kao što kažeš, ako su već najavili gašenje posle Grejstorma, onda je logično da su na Karavanu koji im je udarno izdanje, lošije prošli. Još jedan pokazatelj stripovskog ukusa našeg podnblja: Ubistveni vic,malo remek delo Alana Mura - fijasko;Karavan,odličan Medin serijal,jedan od najboljih Benelijevih uopšte - tanko;Grejstorm - verovatno će proći isto;Traper Keri - strip kod koga nostalgija predstavlja najbitniji faktor,kvalitetom nekoliko liga iza napred pomenutih - uspešna prodaja. Do qurca!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
A sta znam, ja cu sigurno uzeti Karavan, ali jos nisam, nikako da dodje na red :( Greystorm sam odmah poceo da kupujem i fantastican je, a Betmen je najbolje SC izdanje u 2011.
Anto da je popularan Colt ne bi objavio zatvaranje Phoenix Pressa..
Da,da, u pravu si.Colt reče da se Traper Keri solidno prodaje,Betmen nikako, a za Karavan se ne sećam da li je išta rekao.Ali, kao što kažeš, ako su već najavili gašenje posle Grejstorma, onda je logično da su na Karavanu koji im je udarno izdanje, lošije prošli. Još jedan pokazatelj stripovskog ukusa našeg podnblja: Ubistveni vic,malo remek delo Alana Mura - fijasko;Karavan,odličan Medin serijal,jedan od najboljih Benelijevih uopšte - tanko;Grejstorm - verovatno će proći isto;Traper Keri - strip kod koga nostalgija predstavlja najbitniji faktor,kvalitetom nekoliko liga iza napred pomenutih - uspešna prodaja. Do qurca!
niko ne sme da se suoci sa sadasnjosti, dobri moj anto!!!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Da,da, u pravu si.Colt reče da se Traper Keri solidno prodaje,Betmen nikako, a za Karavan se ne sećam da li je išta rekao.Ali, kao što kažeš, ako su već najavili gašenje posle Grejstorma, onda je logično da su na Karavanu koji im je udarno izdanje, lošije prošli. Još jedan pokazatelj stripovskog ukusa našeg podnblja: 1.Ubistveni vic,malo remek delo Alana Mura - fijasko; 2. Karavan,odličan Medin serijal,jedan od najboljih Benelijevih uopšte - tanko; 3. Grejstorm - verovatno će proći isto; 4. Traper Keri - strip kod koga nostalgija predstavlja najbitniji faktor,kvalitetom nekoliko liga iza napred pomenutih - uspešna prodaja. Do qurca!
ali ti to nekako kazes kao da je tvoj ukus onaj ultimativni. Imam osjecaj da bi najradije bicem po ljudima koji se ne slazu sa tvojim ukusom, s obzirom da svako malo pokreces tu temu. To je pitanje ukusa, meni je npr. Ubistveni vic jedan od najboljih stripova uopste. Ako se lose prodaje, pored pristupacne cijene i poznatog lika, onda nemam ni ja objasnjenje za to. O Caravanu sam vec rekao,solidan serijal sa krajem koji ne odogovara ovoj vrsti stripa. O tome se vec dosta diskutovalo. Greystorm je po meni gori od Brad Barrona. I ne vidim sta fali ukusu naseg podneblja, zar je negdje drugo drugacije?! U USA hara Marvel, po Evropi i Aziji tinejdzerske mange ili price o Paji Patku. Da li stvarno mislis da postoji neko podneblje na Zemlji gdje su graficke novele najprodavanije?! Mi nismo nista drugaciji od ostatka svijeta.