forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 18:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Dakle da ponovimo, da ne bude nejasno:

prijave se primaju do 11. maja.

Prijave iznad sto ne ucestvuju u pretplati dok ne dobiju PM sto znaci da je neko odustao. PM ce se slati po redosledu prijave.

Pretplata pocinje kada King da zeleno svetlo i kada budu organizovani ogranci za prikupljanje.
Ako primite PM od bilo koga ko kaze da skuplja pretplatu za Zagora, taj laze ko ker.

Ako sve bude u redu, pretplata ce trajati mesec dana.

Ako se nakupi sto pretplata ukljucujuci rezerve, krece akcija.
Ako se ne nakupi, fajront.

Nema od fajronta nista, kupuj ako nemas sta treba i kreni da radis

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 18:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Ramath
Pa i ti ces poginuti u stripu, Zagor ce da osveti smrt svojih prijatelja

Ma kakvi, ja sam neunistiv. Ne, nije takav scenario.
Nece biti krvi, rece Bane, tako da ni ja necu bas toliko da ga izubijam od batina. Proci ce samo sa modricama i bice zarobljan.
Sad, to sto ce neki shaban kasnije da ga oslobodi naka mu bude...
Tako da, nek' mi se Zagor prihvati malo nize ispod pojasa.

Ja i D.J. cemo da ga oslobodimo i mozda i tebe likvidiramo, a mozda ti i postedimo zivot, vidjecemo kakva bude situacija...

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/05/2011 : 18:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Nemojte Docu da likvidirate,to majka više ne radja! Jedva čekam da vidim kadar kada fasuje sekirče u glavu...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 19:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Pravedni, ti izgleda nisi u toku?
Jedno sekirce manje-više...znaš li ti ko tu dobija po pički?
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 19:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
DocAo, bilo bi lepo da nam sredis podatke ko kupuje ucesce u stripu. Tako ces biti siguran da ti niko nece uzeti slavu.
Pisi po sistemu Nick - trazena uloga - alternativna trazena uloga - cena.
Manhuntera i King Warriora stavi na vr' spiska kao special guest stars.

Trebaju mi ti podaci da vidim kud cu i sta cu sa tim silnim banditima.

Sto se tebe tice, ako budes indijanac, ostaces Pankumpah.
Ako budes belac, bices prosto Punk uz obaveznu recenicu koju ce ti Zagor uputiti pri kraju stripa:
But being as this is a vulcano rock, the most powerful axe in the west, and would blow your head in two peaces, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 19:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Nemojte Docu da likvidirate,to majka više ne radja! Jedva čekam da vidim kadar kada fasuje sekirče u glavu...

Hmmm...Da razmislim...Da! Prvo cemo ga muciti, da to je rjesenje, pa neka ga Zagor dokrajci

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 19:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nema sta, dogovorili smo se. Naravno da cu da budem indijanac (bradati) i zvacu se Pankumpah (eto i jedne indirektne posvete Uderzu) koji ce da isprebija Zagora od batina i zarobi ga. Ja sam se prvi javio i obezbedio svoje mesto.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 19:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod ucesca u stripu, ne ocekujte fotografsku slicnost.
Likovi ce biti stilizovani. Pre stampe, svaki lik ce dobiti svoju ulogu na uvid da je odobri. Ukoliko nije zadovoljan, dobice novac za ucesce nazad. Fer inaf?
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 19:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
Moze! Samo da mucimo docA!

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 19:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema sta, dogovorili smo se. Naravno da cu da budem indijanac (bradati) i zvacu se Pankumpah (eto i jedne indirektne posvete Uderzu) koji ce da isprebija Zagora od batina i zarobi ga. Ja sam se prvi javio i obezbedio svoje mesto.

Okej. Gledacu da te kako god znam utrpam kao bradatog Irokeza.
A sad na posao, ocekujem spisak ovih dana.

Edited by - cat claw on 08/05/2011 19:12:19
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 19:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

To bi vas kostalo dodatnih 1000 evra, evo pitajte Baneta.
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 19:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Pojavljivanje necijeg lika u samom stripu je dovoljna nagrada sama po sebi za extra ulozhen novac.....moje je misljenje da sami nickovi, imena i slicno ne treba nigde da se pojavljuju u stripu u vidu posvete i slicno. Da sam Zagorov fan dao bih tih 10 evra il vishe da se pojavim, ovako kao Banetov fan i ljubitelj ovakvih zajebancija ne zelim da imam neku posvetu i slicno (gomila glupavih nickova i slicno)....najbolji dokaz da sam ucestvovao u ovom planinarenju bice mi sam primerak stripa u rukama. :P Ako bas idemo na pomen svih ucesnika u projektu, onda nek to bude imenom i prezimenom, kaki crni avatari i nickovi.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 08/05/2011 19:21:55
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 19:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To bi vas kostalo dodatnih 1000 evra, evo pitajte Baneta.

Onda cemo samo da te ubijemo!

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 19:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Onda cemo samo da te ubijemo!

Ma i vi cete da mi se pri'vatite malo ispod pojasa.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 19:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

Pojavljivanje necijeg lika u samom stripu je dovoljna nagrada sama po sebi za extra ulozhen novac.....moje je misljenje da sami nickovi, imena i slicno ne treba nigde da se pojavljuju u stripu u vidu posvete i slicno. Da sam Zagorov fan dao bih tih 10 evra il vishe da se pojavim, ovako kao Banetov fan i ljubitelj ovakvih zajebancija ne zelim da imam neku posvetu i slicno (gomila glupavih nickova i slicno)....najbolji dokaz da sam ucestvovao u ovom planinarenju bice mi sam primerak stripa u rukama. :P Ako bas idemo na pomen svih ucesnika u projektu, onda nek to bude imenom i prezimenom, kaki crni avatari i nickovi.

Nickovi u stripu ce se pojaviti samo u slucaju da zvuce engleski ili primereni Zagoru. I nece biti trpano nista sto je licno u vezi sa ucesnikom. To znaci da neki obicni citalac nece imati pojma da je lik po stvarnom coveku.
Sto se tice kredita na poslednjoj strani, svako ce se izjasniti da kako da ga ubelezimo.

Edited by - cat claw on 08/05/2011 19:32:05
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 19:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
supermark mi se čini taman po mjeri za zagorovog protivnika
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 19:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Ok to u samom stripu gde su u funkciji radnje...zato sam i napomenuo za pojavljivanje nickova u vidu posvete i slicno, znaci van stripa, na prvoj il zadnjoj strani. Meni moj nick ne predstavlja nista licno za sta sam emotivno vezan ili sa cime se poistovecujem (svideli mi se austin powers filmovi pa sam kreno sa tim nickom na nekom forumu pre 100 godina i i dalje ga tu i tamo koristim jer me mrzi da smisljam drugi :))....ako se bude pravio spisak , stavicu moje ime i prezime ....ocu da se zna za koga je Bane crtao po narudzbini (jebe mi se sto je to bio zagor konkretno :)) Mada, sto se mene tice bilo kakva posveta moze i da izostane.
Apropo toga, ne bi bilo lose na kraju napraviti spisak medju ovih 100, ko su zapravo fanovi zagorelog :P

PS: jel ima sanse za jedan cameo Cat Claw u samom stripu .

Edited by - austin on 08/05/2011 19:49:27
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Za celi projekat jedan veliki: !

Super ste!

Da je u pitanju Ken Parker, Mister No, Tex Willer, Dylan Dog..., mislim da bi se i sam prijavio.

Zanimljivo ce i biti vidjeti ima li koje picke koja ce to na kraju pokusati prodati. Takvog bi trebalo na stub za mucenje.
Zato je ideja da se stavi i nick pored broja izdanja prava.

Odgovor na pitanje u vezi skena je vec dato ali svejedno... ko zna za nekih 5 godina sta ce biti. ja se ne bavim time :) :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Apropo toga, ne bi bilo lose na kraju napraviti spisak medju ovih 100, ko su zapravo fanovi zagorelog :P

Pa lepo bi bilo i to uraditi, ali ja cu da budem sui generis na tom spisku.
Ja ne pripadam u ostalih 99 zagorelih, JA NISAM NIKAKV FAN.
Ja sam veliki Zagorov neprijatelj.
Zar treba da opet napomenem da mi je jedina motivacija to sto zelim da kupim strip, platim jos 50 evra dodatno za Pankumpaha, upravo razlog sto zelim da izudaram tog Darkvudskog Tarzana, a to ce biti samar i ovim zagorelim fanaticima.
I naravno, strip me interesuje zato jer ce Kerac da ga nacrta,
ne neko iz Boneli zgadije zagorelog stafa.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
DocAo, ne preteruj. Izmedju mrznje i ljubavi je jako tanka linija...
namo mi da ti potajno citac al krijes i od samog sebe.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Sam sebi već zvučim zajedljiv, evo samo jos ovo i necu vise ... :)

Znaci, kupicu zagorov strip (resio sam da hocu, kraj price) koji crta poznati crtač (koga cenim i postujem), ali koji je (po njegovim recima) do sada procitao 30 zagorovih epizoda i ne voli ga bas nesto. Tom prilikom, čovek koji mrzi zagora, za 85 evra kupuje pravo da u scenariju moze da tuče glavnog junaka, dok svi ostali učestvuju svojim nikovima, likovima i idejama ...
... ima nečeg šizofreno-mazohističkog u meni ... priznajem

izvinjavam se jos jednom i nadam se da niste pogresno razumeli ovo moje naglas razmišljanje
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja fan Zagora, ali učestvujem u ovom projektu kao poštovatelj našeg kolege Baneta i ovo je jedinstven projekat. Nadam se ne i posljednji. A, imaće i te kakvu kolekcionarsku vrijednost. U tome je gušt (biti među tih 100)imaš nešto što ima mali tiraž, a sve je iz naše kuhinje.:)))))))))))

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 08/05/2011 20:42:26
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ovo je stvaranje povijesti!
samo 100 komada koje ce generacije poslije ljubomorno gledati! :)
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 20:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Neko iznad pomenu prodaju ovog jos nerodjenog cheda.Smatram da je ovo sve samo ne prilika na kojoj bi neko, osim samih autora, trebao da zaradi. Verujem da je vecina koja se prijavila za vise primeraka uradila to da bi podstakla druge,pripomogla ceo projekat i ucinila njegovu ralizaciju izvesnijom, ali uzevsi u obzir ideju koja stoji iza svega ovoga, mali tiraz, samo 44 sata koliko je trajalo da se dodje do 100 i ostalo, mislim da bi bilo fer da 100 razlicitih ljudi dobije priliku da se docepa jednog primerka pre nego sto neko dobije svoj 2-i ili 3-i.u slucaju da ne legne 100 uplata do isteka datog roka, prijavljeni za vise primeraka bi imali priliku da kupe dodatne primerke po redosledu ojim su se prijavili.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neko iznad pomenu prodaju ovog jos nerodjenog cheda.Smatram da je ovo sve samo ne prilika na kojoj bi neko, osim samih autora, trebao da zaradi. Verujem da je vecina koja se prijavila za vise primeraka uradila to da bi podstakla druge,pripomogla ceo projekat i ucinila njegovu ralizaciju izvesnijom, ali uzevsi u obzir ideju koja stoji iza svega ovoga, mali tiraz, samo 44 sata koliko je trajalo da se dodje do 100 i ostalo, mislim da bi bilo fer da 100 razlicitih ljudi dobije priliku da se docepa jednog primerka pre nego sto neko dobije svoj 2-i ili 3-i.u slucaju da ne legne 100 uplata do isteka datog roka, prijavljeni za vise primeraka bi imali priliku da kupe dodatne primerke po redosledu ojim su se prijavili.

to sam i ja, nekoliko stranica, ranije rekao. Slazem se sa tim ... sto vise ljudi da dobije po jedan primerak
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000