forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 22:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Na kraju krajeva, Bane je covek koji je vecem delu nas obelezio detinjstvo i adolescenciju. Nekima kroz Katu, nekima kroz Kobru, nekima - poput mene - kroz Tarzana. Gospodin Kerac kod mene ima dovoljno kredita da bih kupio i kapetana Mikija da on uhvati da ga crta.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 08/05/2011 : 22:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Na kraju krajeva, Bane je covek koji je vecem delu nas obelezio detinjstvo i adolescenciju. Nekima kroz Katu, nekima kroz Kobru, nekima - poput mene - kroz Tarzana. Gospodin Kerac kod mene ima dovoljno kredita da bih kupio i kapetana Mikija da on uhvati da ga crta.

Amen to that!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 22:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam bio spreman da uletim sa +5 ako bude toliko jos falilo za realizaciju projekta. Naravno razdelio bi ih na prave adrese.

Inace ni ja nisam neki Zagor fan, ali ne zelim da propustim sansu da imam limitirano izdanje u Kerac reziji i ucestvujem u ovom, dare I say, monumentalnom strip poduhvatu u post-91 Srbiji.

Od reči do reči.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 22:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ipak za threesome :P (Kata, Kobra i Tarzan), ne bih nikoga izdvajao :D Obozavao sam svo troje ko klinac :)...sad mi je vec , kao ozenjenom coveku sa dvoje male dece, ipak Kata keva :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 22:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

Ja sam ipak za threesome :P (Kata, Kobra i Tarzan), ne bih nikoga izdvajao :D Obozavao sam svo troje ko klinac :)...sad mi je vec , kao ozenjenom coveku sa dvoje male dece, ipak Kata keva :P

Ja ove svoje primerke ljubomorno cuvam jos od 1991.

Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 23:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Ja ove svoje primerke ljubomorno cuvam jos od 1991.

Naravno da posedujem doticne...samo su mi kod keve u stanu, nemam gde da drzim stripove kod sebe zbog male dece :D

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/05/2011 : 23:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga...Tek sad naletih na ovaj topic i koliko mogu skontati prošao voz.Šteta,veliki sam dedin fan i volio bih imati ovaj strip...Valjda će se netko smilovati i htjeti prodati mi svoj primjerak...

Wtf?
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 08/05/2011 : 23:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
e da ,garant si doživio onaj osjećaj kada ti vlak pobjegne u zadnjoj sekundi,a drugi ide tek ujutro......
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/05/2011 : 23:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
koje ludilo!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2011 : 00:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo, igrom slucajeva postao sam blagajnik za ovaj pothvat! Iako mi je Meksiko jako blizu, obecao sam Attili da ipak necu pobjeci preko granice s namjerom da zapocnem novi zivot sa svom tom lovom

Salu na stranu, pocet cu slati PM-ove sa instrukcijama na uplatu 12.5.
Placat ce se Paypalom ili Alertpayom (kojim se moze se slati iz svih zemalja ex-Yu,) po vasem izboru.
Na PM cete takoder dobiti i totalni iznos koji trebate platiti. Nakon sto dobijete PM imate 14 dana vremena da posaljete novac. Na taj nacin oni koji ne plate ispadaju, a u igru ulaze oni koji se nisu na vrijeme prijavili za ovaj strip, znaci brojevi iznad 100. Znaci sve sto se tice love treba biti gotovo za mjesec dana ili prije, tako da nas Bane ranije pocinje sa stripom!

Ovdje je popis onih koji su se uz strip prijavili i da se pojave u samom stripu:

docA--Pankumpah (ce da bije Zagora) +50e
zlikovski, Witchblade--clanovi bande +20e (svaki)
D.J, Ramath--Zagor's sidekicks +40e (svaki)
Bisley--skitnica +20e
Friki--trgovac oruzjem 20e
spiritoconlascure, Attila--prolaznici 10e (svaki)
yodatoza-- voda bande 30e

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/05/2011 : 00:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Cekaj, stani, pa nece valjda cela Srbija i Hrvatska da placaju Paypalom ? To ako mene pitas nema puno veze sa zivotom. Treba ovlastiti jednog coveka u Srbiji sa tekucim racunom da on skupi srpske uplate, jednog za hrvatske, a paypal mogu dobrovoljci i oni sto zive preko. Odabrani ljudi iz Srbije i Hrvatske onda samo trebaju zgomilati fondove.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 09/05/2011 : 00:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
D.J.
NIKAKO 12. 5.!!!!
SACEKAJ DA KING WARRIOR DA ZELENO SVETLO!!!!

Moraju se prvo resiti svi ogranci. Ako ne radi makar jedan, sve ce se srusiti.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/05/2011 : 00:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cekaj, stani, pa nece valjda cela Srbija i Hrvatska da placaju Paypalom ? To ako mene pitas nema puno veze sa zivotom. Treba ovlastiti jednog coveka u Srbiji sa tekucim racunom da on skupi srpske uplate, jednog za hrvatske, a paypal mogu dobrovoljci i oni sto zive preko. Odabrani ljudi iz Srbije i Hrvatske onda samo trebaju zgomilati fondove.

Slažem se s ovim, meni je puno lakše u Hrvatskoj nekom jednostavno uplatiti na bankovni račun, nego da se idem gnjaviti s paypalom ili sličnim stvarima.
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 09/05/2011 : 00:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Jedno kratko : Hoće li strip biti u tvrdom uvezu ?

----------
Trenutačno se sluša: John Denver - Follow Me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/05/2011 : 00:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
za hrvate mogu ja,baš sam nešto u minusu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 09/05/2011 : 00:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Paypal odgovara ljudima koji vec imaju account...meni npr, u dva klika sve zavrsim...drugima je lakse da trknu do poste/banke i za par minuta uplate pare na racun. Trebalo bi da obe opcije budu svima dostupne ukoliko je to moguce.

Edited by - austin on 09/05/2011 00:43:13
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/05/2011 : 00:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ne možeš biti ti,
to mora biti netko zgodan i lijep, neodoljiv ženama i sa ogromnim spolovilom
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 09/05/2011 : 00:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Friki

Jedno kratko : Hoće li strip biti u tvrdom uvezu ?

Da, strip će biti u tvrdom uvezu.
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 09/05/2011 : 01:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Paypal odgovara ljudima koji vec imaju account...meni npr, u dva klika sve zavrsim...drugima je lakse da trknu do poste/banke i za par minuta uplate pare na racun. Trebalo bi da obe opcije budu svima dostupne ukoliko je to moguce.

Slažem se, ima nas dosta na ovom forumu sa PayPal accountom. Puno lakse.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/05/2011 : 01:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Da se razumemo, i ja cu placati paypalom, ali za 90% srbadije je to spansko selo. Zalozio bih se da se organizuje placanje kroz bankovne racune/postnet sto se teritorije RS tice. Verujem da ce se Hrvati slicno snaci.

No, ima vremena sve organizovati.

Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 09/05/2011 : 01:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, nema vremena! Bane treba početi da crta.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2011 : 01:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Oprosti mi Bane! Ja sam imao dojam da je "all systems go"! Dosta sam impulzivan pa volim stvari brzo sredivati!

Pa ako nema toliko zurbe i ako placanje Paypalom i Alertpayom je veliki problem, neka se jave dobrovoljci koji ce primati lovu na racune u Srbiji i Hrvatskoj, a ostali neka salju Paypalom/Alertpayom meni. Ako treba ja mogu poslati PM svakome sa liste i neka se oni izjasne na koji od ta dva nacina ce platiti i onda idemo!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2011 : 01:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:

Ne, nema vremena! Bane treba početi da crta.

Zajebani smo mi Amerikanci! I want it all, I want it now!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/05/2011 : 01:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro da se Bane ovde oglasi koliki su mu inicijalni troskovi crtanja, bas bi me zanimalo sta je to neophodno da se nacrta jedan SBE strip od 96 strana.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/05/2011 : 05:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by globinjo

ne možeš biti ti,
to mora biti netko zgodan i lijep, neodoljiv ženama i sa ogromnim spolovilom

onda ne možeš ni ti
osim toga,sjevernjak koji živi na jugu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page