forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/05/2011 : 01:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:
Originally posted by cat claw

Bojim se bas nikako. Eventualno, ako Darkwood ili Alan Ford salju u inostranstvo.
Stil naslova je maznut sa kutije cigara iz pretproslog veka

Pa, nabavicu to ja nekako.

Poslacu ti ja jedan primerak. Kontaktiraj me na PM kad dodje vreme.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 10/05/2011 : 01:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
Ja bih rado video neke starije Zagorove prijatelje (pa mozda samo i u prolazu), kao sto je postar Dranki Dak, Mnogooki, Trempi itd...
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 10/05/2011 : 01:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu ...Poslacu ti ja jedan primerak. Kontaktiraj me na PM kad dodje vreme.

Odlican si druze, hvala ti ... lako mozemo sa PayPalom.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 10/05/2011 : 02:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
Osvrnuo bih se na Banetovu izjavu na Darkvudovom forumu:

Odg: Breaking News: KERAC CRTA ZAGORA
« Odgovor #32 poslato: Maj 08, 2011, 04:25:11 pm »

Ne ide dalje od 100.
Sve preko 100 je komercijala a to nije cilj. Cilj je da 100 najZagorelijih budu srecni.
To sto tudja sreca nekom smeta, meni ne smeta. Samo sam primetio.

Pa ja sada pitam, ako je cilj da 100 najZagorelijih budu srecni, nemojte onda da brojite primerke, nego napravite listu prvih 100 prijavljenih?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 08:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

Mocna ti je ova naslovnica! Kako mogu to da nabavim ovde u Americi???

Mogu ti ja kupiti na Mafestu i probati uzeti potpis od Baneta,
a cini mi se da je Acestroke najavio takodje dolazak na Mafest pa ga mozda mozemo izmaltretirati da ti to ponese i posalje
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 08:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roland

Osvrnuo bih se na Banetovu izjavu na Darkvudovom forumu:

Odg: Breaking News: KERAC CRTA ZAGORA
« Odgovor #32 poslato: Maj 08, 2011, 04:25:11 pm »

Ne ide dalje od 100.
Sve preko 100 je komercijala a to nije cilj. Cilj je da 100 najZagorelijih budu srecni.
To sto tudja sreca nekom smeta, meni ne smeta. Samo sam primetio.

Pa ja sada pitam, ako je cilj da 100 najZagorelijih budu srecni, nemojte onda da brojite primerke, nego napravite listu prvih 100 prijavljenih?

????????????
Pa napravljena je lista , samo sto se sada usaglasava. Menhanter ce izbaciti konacnu listu posle 11. maja ako stigne jos koja prijava. Za sada imamo 100 najsrecnijh i 10 onih koji grizu nokte.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 08:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Mislim da roland misli na 100 ljudi/osoba a ne na 100 primeraka. A 100 ljudi moze naruciti vise nego jedan primerak... ja mislim da je bolje 103 (100 + 3) primerka kako je bilo receno u startu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/05/2011 : 09:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
evo i 11 koji grize nokte
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 10/05/2011 : 09:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Dvanaesti. Ako tko odustane/ne plati, tu sam. Nisam veliki ljubitelj Zagora, ali ovo bi jako volio imati

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1196 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 10/05/2011 : 09:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, da iskoristim veliku posecenost ovog topika i malo spamujem:
Prvi tabaci ovoga su odstampani i ako ne padne klavir na stampariju, pojavice se premijerno na Mafestu. Pa ce biti promocija, potpisivanje i blabla....

vise o albumu kod mene na topiku Cat Claw u Izdavackom...

Ide li slučajno pod blabla fotografiranje sa autorom?
Go to Top of Page

Grcak1389
Starting Member

Serbia
13 Posts

Member since 06/05/2011

Posted - 10/05/2011 : 10:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Grcak1389 a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav momci, evo sad sam tek video da me je Atilla prijavio još ranije za strip i hvala mu na tome! I ako nje kasno za one likove u stripu i ja bi se prijavio za bilo kog lika, samo pojavljivanje na jedno 2-3 slike, naravno ako nije kasno (i ako Bane nema ništa protiv ). Još me interesuje za plaćanje dal može preko uplatnica ili nekako slično...
Pozdrav!

Edited by - Grcak1389 on 10/05/2011 10:15:21
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 10/05/2011 : 11:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
ja bi' za 30 evra kao šef bande pa da barem jednom priprijetim u
priča se da oni koji su ti slali filmove će biti bolje nacrtani od ostalih

bilo bi dobro da na kraju imamo popis svih koji se pojavljuju u stripu, nešto poput:
dr strangelove - šef bande, str 7
...

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 12:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
More kad razmislim malo, bolje da ja odma' pre 11-og odustanem od zamisli da cu da bijem Zagora...pored ovoliki zagoreli ja da kao nesto ozbiljno u tom stripu uradim?! Jos cu na kraju da ispadnem tri puta smesniji.
Ma, jos i pravedni za jednu flasu pelinkovca menja scenario...a da ne pricam na sta moze sve da bude spreman ovaj Kong Varijor....
Ok, ja cu da se zadovoljim samo jednim striopom koji cu da platim 35 evra i necu stra'ujem sta me tamo moz' snadje...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/05/2011 : 12:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

More kad razmislim malo, bolje da ja odma' pre 11-og odustanem od zamisli da cu da bijem Zagora...pored ovoliki zagoreli ja da kao nesto ozbiljno u tom stripu uradim?! Jos cu na kraju da ispadnem tri puta smesniji.
Ma, jos i pravedni za jednu flasu pelinkovca menja scenario...a da ne pricam na sta moze sve da bude spreman ovaj Kong Varijor....
Ok, ja cu da se zadovoljim samo jednim striopom koji cu da platim 35 evra i necu stra'ujem sta me tamo moz' snadje...

Ne mogu da vjerujem
docA se ili ustrtario ili je ostario..
nije to više onaj stari panker...
http://www.youtube.com/watch?v=US6fNnzDpdg

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@Grcak 1389
Ako te ne mrzi , prelistaj zadnjih deset strana. Tu ima sta i kako za placanje, a na pocetku su pravila i cenovnik za likove.

@Dr Strejndzlav (bez bombe)
Ako sef bande vec nije zauzet, nema problema. Ako je zauzet, cekas da zauzimac odustane i grizes nokte.

@DocA
Pičko pokisla!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 13:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma kazem, ne moze se ziveti od zagorelih. Ali polako.

http://www.youtube.com/watch?v=IepxC4b00wk
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 13:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

@DocA
Pičko pokisla!

"Hocu svoj deo, necete da me prevarite!"

Ako mi se garantuje da cu da razbijem onog mazgova i budem CAR ja ne odustajem od onoga sto sam rekao, ali...mnogo mi sumnjiva situacija pored ovoliki zagoreli...tesko da bih podneo da me Zagor rokne na kraju, to bi me zaista skroz dokrajcilo...

Ne bih podneo da vidim Konga Vorijora, pravednjacinu, Meneku Zagoringstina i Kazandziju kako likuju.

Posteno, stra' me! Uhh...da ja mogu da napisem scenario...odma' bi dao jos 500 evra samo da se radi po njemu...

Edited by - docA on 10/05/2011 13:09:28
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
DocaO, sad ozbiljno.
Sve sto mogu to je da te Zagor dostojanstveno posalje u smrt i da to neće biti smešno. Ako baš hoćeš, može se urediti da ti dominiraš nad Zagorom, uperiš pucaljku u njega, izgovoris Harijev tekst i onda te plaćeni sajdkik ubije s ledja.
Kakogod okreneš, posle onoga što učiniš Zagoru NE MOŽEŠ ostati živ na kraju epizode
I, hajde meni za dušu, nemoj da Zagora zoveš raznim imenima. Ima zaista puno onih koji neće to da shvate kao tvoj zezatorski overact. Budi ozbiljan profa bar na ovom topiku.
Go to Top of Page

yodatoza
Starting Member

11 Posts

Member since 03/11/2005

Posted - 10/05/2011 : 13:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send yodatoza a Private Message  Reply with Quote
Ja sam vec rezervisao mesto za sefa bande
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1152 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 10/05/2011 : 13:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:

DocaO, sad ozbiljno.
...
Kakogod okreneš, posle onoga što učiniš Zagoru NE MOŽEŠ ostati živ na kraju epizode

Može.
Sve što treba je da nadoplati još za sidekicka.
Natambura Zagora, no onda se spletom okolnosti njih dvojica udruže i pobjede prave zločince. Epizoda završava razgovorom gdje mu Zagor kaže: Još si mi ostao dužan za one batine. DocaA odgovara: Ja sam spreman za revanš u svakom trenutku. Zagor: Evo baš sad imam nešto slobodnog vremena. KRAJ EPIZODE

I mi nikad ne doznamo da li je DocA ponovo razbio Zagora ili je sam popio batine.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 13:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dupli

I mi nikad ne doznamo da li je DocA ponovo razbio Zagora ili je sam popio batine.

Ma kakvi, sve mi posta jasno od jednom. Ja najebem kao god ga okreners.
Pa je l' vi's ti sta mi radi cika Bane?! Jos mi u imenu a napisao malim a O golemo!
Pa ne ide to tako, A ide u O, rece Prudon - "Anarchy is Order!"
docAo moze, ali ovde se tesko moze protiv matorih metalaca
Cuti pa se ja na vreme doseti'...to bi taman bila idealna prilika da dvostruko najebem - i od Kerca i od Zagora.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 10/05/2011 : 13:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
More kad razmislim malo, bolje da ja odma' pre 11-og odustanem od zamisli da cu da bijem Zagora...

Sada vidiš kako je Helingenu, Kandraksu, Rakošiju

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Zagorac.
Joj, sramoteeeee.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kakvi, sve mi posta jasno od jednom. Ja najebem kao god ga okreners.
Pa je l' vi's ti sta mi radi cika Bane?! Jos mi u imenu a napisao malim a O golemo!
Pa ne ide to tako, A ide u O, rece Prudon - "Anarchy is Order!"
docAo moze, ali ovde se tesko moze protiv matorih metalaca
Cuti pa se ja na vreme doseti'...to bi taman bila idealna prilika da dvostruko najebem - i od Kerca i od Zagora.

Zasto ti se ne dopada moja pocetna ideja?
Ti roknes kundakom Zagora sa ledja, onda ja tebe face to face. Tako cete obojica sacuvati obraz.

Edited by - King Warrior on 10/05/2011 13:52:28
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Stvarno DocAo
ako imas osecaj da neces dobiti to sto trazis, niko ti nece zameriti da se povuces. Nije to najvaznija stvar na svetu. Vazno da smo zivi i zdravi i da slusamo pravu muziku. Metal Rulez!
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000