forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/05/2011 : 18:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
nadam se da se šalite i da king ne čita ovo ...(ili da ga zaboli..... :) )
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/05/2011 : 18:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA
@ CAT CLAW
Sala na stranu, vise se necu zajebajem
Necu imam dovoljno kintu, inace sve mi jedno cak i da me Zagi razbije od batine - ti je ipak Zagor.
Ostajem pri onome da kupujem strip, tu sam vec spremio 35 jevreja i cekam samo instrukcije kome i kako da uplatim.

Ovo je za mene veliko razocaranje!!! Ne znam da li ima neka bolja faca za negativca od tebe da prebije Zagora. Hmm, ja bih mogao promijeniti ulogu njegovog sidekicka u tog "tamburasa". Jedino sto uopce ne izgledam kao bad ass (vise slicim Zagoru ;-), osim sto sam 203 cm pa bi to mozda bilo cool: "dzin koji bije Zagora!"

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/05/2011 : 19:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Vama ljudi baš i nije jasno da ako se ovaj strip ikada uradi, likovi (a to možete biti i vi), ulaze u povijest. Vaš lik krasit će stranice nečega što će se čuvati kada vas već odavno ne bude. Za većinu od nas ovo je najbolja prilika za besmrtnost koju ćemo ikada dobiti...
A košta 20-50 eura koje pojedete u restoranu za jednu večeru. Previše sam srao po Zagoru u zadnje vrijeme da bih sada bio dvoličan i kupio strip, ali da kupujem, pobrinuo bih se da budem onaj koji će se tući protiv Zagora. Jer naravno, to se priča i pokazuje unucima.
Pa vi sada izračunajte koliko to vrijedi.

Usput, unaprijed se prijavljujem se za prvi primjerak i ulogu glavnog negativca kada se bude radio Betmen...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/05/2011 19:13:19
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8621 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/05/2011 : 19:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
ma ajde ljudi, pa nije docA odusto, taj bi digo kredit da doživi ovakvo nešto. I to ga još crta Bane Kerac, bolje ne može..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 10/05/2011 : 19:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Najbolji znak da je nesto dobro je kad se pojave tapkarosi!!!

Kako se na hrvatskom zovu oni sto porane i kupe 20 karata za film pa posle preprodaju? Promenicemo nick gosin spiritoconlascure, ionako je tesko i za citanje i za pisanje

Menhanter, da si se prvi setio sad bi imao najmanje 2000 eura

ma kakvi tapkarosi?pa ja imam 14 godina!to ja mislio samo malo pokrit troskove za svoj primjerak,niste htjeli meni i kreshi dat popust za maloljetnike.
Go to Top of Page

Fiju
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 03/01/2003

Posted - 10/05/2011 : 19:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Fiju's Homepage  Send Fiju a Private Message  Reply with Quote
Pa kad vec nisam na vrijeme uletio za kupnju stripa, a doca se povukao, ja cu mrtav ladan da izbuksam pe'set ojra da ispickham zagora.

Ako ja ne mogu da imam The Strip, onda ce The Strip da ima mene!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/05/2011 : 19:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fiju

Pa kad vec nisam na vrijeme uletio za kupnju stripa, a doca se povukao, ja cu mrtav ladan da izbuksam pe'set ojra da ispickham zagora.

Hmm, to je ustvari zanimljivo pitanje za sefa Baneta! Da li je moguce naruciti lika u ovom stripu ako nisi kupac samog stripa. (Meni to nema smisla, but I'm biased )

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13026 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/05/2011 : 20:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ubacite i mene na klupu za rezerve

Have mercy
Go to Top of Page

Grcak1389
Starting Member

Serbia
13 Posts

Member since 06/05/2011

Posted - 10/05/2011 : 20:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Grcak1389 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Grcak 1389
Ako te ne mrzi , prelistaj zadnjih deset strana. Tu ima sta i kako za placanje, a na pocetku su pravila i cenovnik za likove.

Taman poso, znači 45e za strip i za samo pojavljivanje, verujem da može i u dinarskoj protiv vrednosti

A što se samog plaćanja tiče nadam se može kao što reče King Warrior
quote:
Originally posted by King Warrior
Imamo vec covjeka kojem ce se placati normalnim putem u Hrvatskoj.
Treba jos jedan za Srbiju...

ili kako Bane reče
quote:

...zar nije jednostavnije postanskom uputnicom? Na njoj odmah i pise od koga je.

Edited by - Grcak1389 on 10/05/2011 20:31:35
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/05/2011 : 21:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

andjelt
Mislim da je najbolje da uplata bude na bankovni racun, nema provizije i nema problema da zbog poglesno upisanog imena i prezimena zaluta novac. Lepo imas broj racuna i ime i prezime koje ce šalterski sluzbenik proveriti i to je to.

To je i po mom misljenju najbolje. Kakav tacno racun treba da se otvori i ima li troskova oko toga?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/05/2011 : 21:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Tekuci racun, bilo koja banka. Intesa, Raiffaisen, itd. Odes i zavrsis to u 5 min, dobijes karticu sa brojem racuna...to je to.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/05/2011 : 21:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
I, jel mogu onda online da proveravam stanje ili moram do banke da se vucem? I jel mogu da proveravam uplate i kako? (najbitnije "svrha uplate" jer bi tu ljudi upisivali nikove)

Verujem da mozze sve to, ali sam duduk potpuni za tu birokratiju i papire i racune i slicno.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/05/2011 : 21:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Intesa moze online, takodje, dobijas SMS notifikaciju kad nesto legne.

Mislim da i RF moze online, nisam siguran.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 10/05/2011 : 21:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

I, jel mogu onda online da proveravam stanje ili moram do banke da se vucem? I jel mogu da proveravam uplate i kako? (najbitnije "svrha uplate" jer bi tu ljudi upisivali nikove)

Verujem da mozze sve to, ali sam duduk potpuni za tu birokratiju i papire i racune i slicno.

raiffeisenbank ima tu opciju pracenja stanja svih racuna, kredita i svega sto radis sa tom bankom preko neta. Da bi otvorio devizni racun kod njih potrebno ti je 5 min posla i mozda u vrh glave 10 evra da ozivis racun.
bez zafrkancije, ako uopste dodje do toga, hoces stvarno da ja preuzmem. ionako imam otvoren devizni racun u rfb i znam te fore s bankama. ipak sam ekonomista majku mu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2011 : 21:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajde kada je vec spika o svemu tome, u kojoj banci je najbolje otvoriti tekuci i devizni racun i kako da se domognem kupovine preko neta, tih pej pelova i alert pejova i ostalih???

Znam da sam otvorio devizni u Intezi i da mi je covek uplatio 200 eura, na sta je on tamo platio neku masnu proviziju 15-20-25 eura, ne znam a ja sam podigao ukupno 180 i koji euro.. Odrali su nas... Tako da to ni u kom slucaju...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/05/2011 : 22:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
@milandj - slobodno :D. Evo gledam, i ovako taj bankarski softver (Intezin i Rajfazenov) ne radi nativno na Linuxu nego bih sa WINEom moram da se mucim :P

Edited by - Grujah. on 10/05/2011 22:06:14
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 10/05/2011 : 22:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

'ajde kada je vec spika o svemu tome, u kojoj banci je najbolje otvoriti tekuci i devizni racun i kako da se domognem kupovine preko neta, tih pej pelova i alert pejova i ostalih???

Znam da sam otvorio devizni u Intezi i da mi je covek uplatio 200 eura, na sta je on tamo platio neku masnu proviziju 15-20-25 eura, ne znam a ja sam podigao ukupno 180 i koji euro.. Odrali su nas... Tako da to ni u kom slucaju...

neki oblik bankarske provizije te ceka i ovako i onako. Ono sto bi bilo dobro kod ovakvog projekta je sto te pare ne bi stajale za dzabe nego bi ja otisao u kladionicu i ....ovaj, htedoh reci, orocio sredstva na neki dogovoreni period i ta kamata koju bih ostvario u periodu orocenja bi pokrila to sto banka uzme sebi inicijalno.
Kao sto vidite, nema zime. Nakon sto bih vam dostavio bankarske instrukcije, vi biste otisli u prvu banku i uplatili trazenu sumu prema tim instrukcijama. Ja kao primalac dobijem od banke obavestenje o prilivu i to ko, kad, koliko i zasto. Sve se evidentira preko mog naloga na net-u i u svakom trenutku imam uvid u stanje racuna
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2011 : 22:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gruni sve na Mancester!!! :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/05/2011 : 22:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Još i sad nekako ne mogu vjerovati da ovo radite! Kome je zapravo palo takvo nešto na pamet? Šteta što se nisam uključio ranije...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/05/2011 : 22:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Koliko bi koštalo da se otkupe svi likovi ? da se plati da drugi ne mogu kupovati likove ?
(pitam samo informativno )
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 10/05/2011 : 22:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

@milandj - slobodno :D. Evo gledam, i ovako taj bankarski softver (Intezin i Rajfazenov) ne radi nativno na Linuxu nego bih sa WINEom moram da se mucim :P

Uspeš li da poteraš IE, moći ćeš;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 23:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by Fiju

Hmm, to je ustvari zanimljivo pitanje za sefa Baneta! Da li je moguce naruciti lika u ovom stripu ako nisi kupac samog stripa. (Meni to nema smisla, but I'm biased )

Naravno da nije moguce. U smislu love, bilo bi lepo, ali nije principijelno.
Ustvari, stos sa likovima je smisljen da se pruzi prilika nekome da sa vise novca podrzi projekt a da ne mora da kupi vise primeraka.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/05/2011 : 23:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Koliko bi koštalo da se otkupe svi likovi ? da se plati da drugi ne mogu kupovati likove ?

Bolje (i jeftinije) ti je da das tih 10 eura pa si i ti jedan od likova (ili bolje frikova)!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 23:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Pa valjda zbir svih likova. Ali racunaj da ce u bandi onda biti 200 clanova!!!!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 23:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
VAZNO za blagajnike.
U devizama placaju samo oni iz pravog inostranstva (Svajcarci, Meksikanci, amerikanci itd).
Hrvati placaju u kunama, srednji trenutni kurs + proviziju banci.
Srbi placaju u dinarima po kursu 250 dinara za Eu () +plus provizija. Na 3500 dinara je valjda oko 300 dinara, ne znam tacno
to treba proveriti.
ALI TEK POSLE ZELENOG SVETLA, to vec znamo.

Ako se ni sa rezervama ne skupi 100 primeraka, stvar ide ovako:
ja idem u bolnicu da lecim nogu na koju mi je pao kamen sa srca i ne treznim se nedelju dana.
Blagajnici tu najvise najebu jer moraju da vracaju pare onima koji su poslali. Da ne bi provizija pala na njih (jos im samo to fali, jel'?)
vracaju novac MINUS provizija.
Tako dolazimo do toga da raspadom sistema svako moze da bude ostecen samo za dve provizije, koje nisu male, ali nisu ni tragicne.
Je li to dobar plan?
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000