Author |
Topic  |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 11/05/2011 : 14:31:45
|
quote: Originally posted by cat claw
@supermark nije bas bezveze. Previse guest stars bi jako opteretilo scenario i podredilo sebi radnju, tj bilo bi suvise izgubljenih kadrova. Posto smo se slozili da nece biti parodija nego normalna epizoda, ne smemo rizikovati da strip zagusimo nasim malim hirovima.
sigurno ti je poznata epizoda Mucki u kojoj Rodni treba da napise scenario za film, a DelBoj ordinira po Pekamu i prodaje uloge  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
TBR
Starting Member
17 Posts
Member since 05/12/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 14:48:40
|
Prijavite mene na listu rezervnih kupaca. Heh da imamo lincencu ovo bi proslo i u preko 15000 primeraka mozda cak i 20000. Zna li neko jel skupa lincenca za nabaviti? nesto ka Yu Blek nekada? Nisam izdavac ba je neozbiljno da pitam direktno Bonelija. |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 11/05/2011 : 15:01:27
|
30 stranica, 727 postova za pet dana. Ovo je stvarno Akcija stoleca.    I jos je neko ranije vikao: "Nikad necete nagurati 100! NIKAD!"    |
 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Member since 17/08/2006 |
Posted - 11/05/2011 : 15:03:39
|
quote: Originally posted by Attila77
30 stranica, 727 postova za pet dana. Ovo je stvarno Akcija stoleca.    I jos je neko ranije vikao: "Nikad necete nagurati 100! NIKAD!"   
po svoj prilici doguraćemo do 100 ali stranica ove teme a nećemo se maći s mrtve tačke      |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Posted - 11/05/2011 : 15:09:00
|
quote: Originally posted by strider
quote: Originally posted by manhunter
Spisak će večeras biti apdejtovan, pa ćemo videti gde je ko. Ionako je došlo do manjih pretumbacija sa ovim silnim prepuštanjem mesta i primeraka.
Može molba? Na 4. mistu - strider, a ne stider, čisto da ne bi bilo kakve zabune, da se pojavi neki lik s takvim nickom... Unaprid fala! 
Ma nisi to bio ti .... to je bio Stider ... ja se pojavljujem pod tim nikom na nekim drugim forumovima, tako da slobodno menjajte "Stidera" u "Attilu", a ne znam ko je ovaj Strider tip, i odakle je dosao.        |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 11/05/2011 : 15:30:18
|
Ne stizem sve da procitam pa moze li neko da mi javi kako crnogorci da uplate. Dalje, jesu li svi likovi vec rezervisani ili je ostalo jos slobodnih mjesta? |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Posted - 11/05/2011 : 15:37:23
|
quote: Originally posted by Predo
Ne stizem sve da procitam pa moze li neko da mi javi kako crnogorci da uplate. Dalje, jesu li svi likovi vec rezervisani ili je ostalo jos slobodnih mjesta?
evo ima za tebe specijalno mesto indijanskog poglavice. Pošto se epizoda zove AVETINJSKO PLEME, ti ćeš biti poglavica AVETINJA!   |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 11/05/2011 : 15:39:02
|
"kad se sad nisam slogirao...." A ja mislim pravedni pita ovo u vezi crnogorci... Sorry, drugarce, cim vido' Miki Mausa ja pomisli' pravednjacina pita... |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 15:55:34
|
quote: Originally posted by docA
"kad se sad nisam slogirao...." A ja mislim pravedni pita ovo u vezi crnogorci... Sorry, drugarce, cim vido' Miki Mausa ja pomisli' pravednjacina pita...
    Punker,pa to ti je!!! |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 11/05/2011 : 16:03:28
|
Nedeljko, nemo' mi kazes kako sam nesto lose 'teo kazem? Vi's da ovaj Predo prepreden ki Vrdalama Prepredenjakovic... ja se predjo' pa pomisli ti si! Ja se dobro secam da si upravo ovaj avatar koristio... Sta ima on da ti krade tvoga Miku misa? |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
roland
New Member

Serbia
187 Posts
Member since 09/07/2007 |
Posted - 11/05/2011 : 16:45:29
|
Vidim iz prethodnih postova ga je malo nejasno za te likove. Pravo da doplati za lik ima svaki prijavljeni pa i oni iznad 100. Slobodno nek naznace za koga se kadiduju. Ako ulete u pretplatu , ucestvuju. Ako imamo vise kandidata za isti lik, prednost imaju ranije prijavljeni.
Duzan sam da napomenem jos par stvari oko likova. Stripska obrada likova podrazumeva pojednostavljivanje i isticanje ''fizickih nedostataka'' - veliki nos, klempave usi, buljave oci, veliki zubi - i dosta je blisko karikaturi. Oni koji su osetljivi na te stvari ne bi trebalo da se prijavljuju. Drugo, neki ljudi su jednostavno necrtljivi i kako god da ih nacrtas ne lice na sebe. Ako nam se desi neko takav bice obavesten na PM i nece morati da doplati. Svako ko doplati za lik, dobice mejlom jpg da vidi kako izgleda i da odobri objavljivanje. Ako nije zadovoljan kako je ispao, bice mu vracen novac.
Ja se prijavljujem za: Ukoliko želite da budete i lik u epizodi, doplata je samo pojavljivanje - 10 evra
Stim sto nebih ubacio sebe kao lika, vec lika iz drugog stripa The Shadow, ili ti Senka. Izasao je film 1994 sa Alek Boldvinom u glavnoj ulozi.
Da obrazlozim ovakav zahtev:
Ja sam jedan od najvecih kolekcionara palpa u stripu u Evropi, od 73 kada je krenuo pa do sada(neracunam izdanja iz 43 koja su nenabavljiva). Nasa publika nije toliko upoznata sa ovim univerzumom osim Doc Savagea koji je izasao svojevremeno u eksu (9 epizoda) i jedan Senka u Politikinom zabavniku.
Uglavnom Senka je preteca svih boraca za pravdu, superheroja....prve betmen epizode su ustvari scenarija Senke gde je prepravljen samo glavni junak, tada je Betmen nosio pistolje.
Mislio sam da se uradi njegova preteca u Zagorovom svetu, pelerina, sesir, sal iznad koga viri orlovski nos sa dva kolta u rukama. Puca na bandite i uzvikuje cuvenu recenicu: "Znam koje zlo lezi u srcu coveka!" i uz smeh nestaje iz kadra.
Mislio sam da se pojavi u cetiri kadra kroz Zagorova secanja ili san: 1. kadar: Zagor klinac seta sa majkom i napadaju ih razbojnici 2. Senka reseta razbojnike i uzvikuje gorenavedenu recenicu 3. Uz smeh odlazi 4. Zagor pita majku:"Ko je to?", a ona odgovara:"...Senka!"
Jedan borac za pravdu inspirise u mladosti, buduceg.
Ako se Zagorovci sa ovim neslazu, uredu. Moze onda da ga Bane ubaci na nacin koji on smatra da je prikladan i u skladu sa scenarijem.
Ja sam izabrao kategoriju u koju bih ovo moglo da se uklopi, ako nespada tu recitemi koliko to kosta i da li je izvodljivo.
Naravno ovo je jos fiktivno, jos nisam presao crtu.
Unapred hvala na odgovoru.
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/05/2011 : 17:14:46
|
Paging mr. Kerac ! :D
quote: Originally posted by Mairosu
Bilo bi dobro da se Bane ovde oglasi koliki su mu inicijalni troskovi crtanja, bas bi me zanimalo sta je to neophodno da se nacrta jedan SBE strip od 96 strana.
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/05/2011 : 17:19:57
|
@supermark nije bas bezveze. Previse guest stars bi jako opteretilo scenario i podredilo sebi radnju, tj bilo bi suvise izgubljenih kadrova. Posto smo se slozili da nece biti parodija nego normalna epizoda, ne smemo rizikovati da strip zagusimo nasim malim hirovima.
s ovim se slazem ali ovo, tj. broj likova, nema veze sa onim o cemu smo pricali
bilo je pitanje jednog člana foruma: "Da li je moguce naruciti lika u ovom stripu ako nisi kupac samog stripa. (Meni to nema smisla, but I'm biased )"
vaš odgovor: "Naravno da nije moguce. U smislu love, bilo bi lepo, ali nije principijelno." |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 17:30:21
|
Bilo bi dobro da se Bane ovde oglasi koliki su mu inicijalni troskovi crtanja, bas bi me zanimalo sta je to neophodno da se nacrta jedan SBE strip od 96 strana.
Tehnicka olovka 0/5 dve ampule plavih mina dve ampule mina B 96 praznih papira Fabriano 6 3 crnca 1 bich |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 17:32:27
|
quote: Originally posted by supermark
s ovim se slazem ali ovo, tj. broj likova, nema veze sa onim o cemu smo pricali
bilo je pitanje jednog člana foruma: "Da li je moguce naruciti lika u ovom stripu ako nisi kupac samog stripa. (Meni to nema smisla, but I'm biased )"
vaš odgovor: "Naravno da nije moguce. U smislu love, bilo bi lepo, ali nije principijelno."
E, ovde sam se pogubio.... Koje je ustvari pitanje? |
 |
|
rajvosa
New Member

Sweden
103 Posts
Member since 07/03/2002 |
Posted - 11/05/2011 : 17:34:25
|
quote: Originally posted by Fiju
Bitno je da postoji presedan o poklanjanju pozicije tocno odredjenoj osobi :)
Tacno, u pravu si. Ali po meni je to isto kao da se mjesto da na aukciju. Prema tome i poklanjanje pozicije je greska. |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 17:38:37
|
quote: Originally posted by milandj3
30 stranica, 727 postova za pet dana. Ovo je stvarno Akcija stoleca.    I jos je neko ranije vikao: "Nikad necete nagurati 100! NIKAD!"   
po svoj prilici doguraćemo do 100 ali stranica ove teme a nećemo se maći s mrtve tačke     
Predvidjam da ce posle 11 maja kada menhanter objavi listu prijava i listu likova, biti jos malo zezanja a onda ce topik na spavanje sve do Kingovog zelenog ili crvenog svetla. Ako bude zeleno, mesec dana cemo pratiti prijave.
Kada sve to ne uspe, pravicemo liste koliko njih je skocilo s mosta, koliko je sebi prosviralo glavu, koliko njih trazi Kerca po Ognjenoj zemlji.....      |
 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Posted - 11/05/2011 : 17:39:05
|
Tehnicka olovka 0/5 dve ampule plavih mina dve ampule mina B 96 praznih papira Fabriano 6 3 crnca 1 bich
ovo 1 bich je u stvari jedan bič jel da? Nije valda da te je veseli zarazio?  |
 |
|
roland
New Member

Serbia
187 Posts
Member since 09/07/2007 |
|
TBR
Starting Member
17 Posts
Member since 05/12/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 17:52:24
|
Sad ce Banetu da malo lakne . Jedna danasnja Boneli epizoda Zagora ima 94 strane a ne 96. :-) Tako da Bane ima 2 table manje da crta. Proverite ljudi :-) ako hocemo bas boneli format. ;-) ili bi ste 2 strane extra da dobijete na racun Baneta? :-)Salim se ali ovo za broj strana da je 94 je tacno proverite . |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Posted - 11/05/2011 : 17:59:37
|
quote: Originally posted by TBR
Sad ce Banetu da malo lakne . Jedna danasnja Boneli epizoda Zagora ima 94 strane a ne 96. :-) Tako da Bane ima 2 table manje da crta. Proverite ljudi :-) ako hocemo bas boneli format. ;-) ili bi ste 2 strane extra da dobijete na racun Baneta? :-)Salim se ali ovo za broj strana da je 94 je tacno proverite .
Imas pravo, ali to nema veze ... Bane nam je obecao najmanje 96 stranica, a mi to ocekujemo.
@Cat Claw, da li bi bilo realno da na kraju stripa stavimo neke tvoje ranije crteze Zagora? Mozda neke ZS, i SZ naslovnice sto si ranije radio. Onu sa ravnim tabanom, itd... |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 18:02:49
|
quote: Originally posted by TBR
Sad ce Banetu da malo lakne . Jedna danasnja Boneli epizoda Zagora ima 94 strane a ne 96. :-) Tako da Bane ima 2 table manje da crta. Proverite ljudi :-) ako hocemo bas boneli format. ;-) ili bi ste 2 strane extra da dobijete na racun Baneta? :-)Salim se ali ovo za broj strana da je 94 je tacno proverite .
Imas pravo, ali to nema veze ... Bane nam je obecao najmanje 96 stranica, a mi to ocekujemo.
@Cat Claw, da li bi bilo realno da na kraju stripa stavimo neke tvoje ranije crteze Zagora? Mozda neke ZS, i SZ naslovnice sto si ranije radio. Onu sa ravnim tabanom, itd...
Zasto da ne. Kao neki mali pinapdodatak... I Plavsiceve naravno. |
 |
|
Topic  |
|