Author |
Topic  |
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 12/05/2011 : 14:47:18
|
quote: Originally posted by culfis
postoji li neka varijanta da nam se imena pojave kao plahati i koliko bi eventualno kostala ta vrsta besmrtnosti?  

Druze, ja sam generalno protiv toga da se cela prica banalizuje time što će se u nju ubacivati naručeni nikovi, likovi i slicno, ali mi tvoja ideja da se saloon zove "culfis" :), da se konjušnica zove AndjelT (gde je u stvari naziv Andjelski Transport, ali su izlizana sva slova i jedino se lepo vidi Andjelt) zvuči OK. |
 |
|
Checee
Advanced Member

China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 12/05/2011 : 15:13:20
|
Bas gledam nesto, pa Ciko ima duplo deblju guzicu od Zagora! Evo na ovu zadnju slicicu gde ulaze u Koji je to debeldran 'bote, tek sam sad zapazio! |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 12/05/2011 : 15:13:23
|
quote: Originally posted by andjelt
Druze, ja sam generalno protiv toga da se cela prica banalizuje time što će se u nju ubacivati naručeni nikovi, likovi i slicno......
Tozo, ne zameri druze, ja sigurno nisam protiv tebe, ali ovde si ti ocigledno protiv cele ove stvari, celog ovog projekta, to se bas vidi... A zasto? Pa bice ovo odlicna stvar. |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Posted - 12/05/2011 : 15:31:21
|
@docA Nisaaammmmm protiv ovog projekta, pa dok nije bilo 100 primeraka i ja sam slao onima za koje znam da bi uzeli strip, poruke da ih obavestim, mogu posvedociti ... i ja sam rekao da cu uzeti jedan primerak i ako mogu jos nekako da pomognem, tu sam. Meni se samo ne svidja ideja da svako moze po narudžbi da dobije mesto u stripu, pokusao sam to da objasnim. Prihvatam da drugi misle drugacije i sam Bane je rekao da scenario nece trpeti zbog toga, ja verujem da ima zasto to kaze. Sve sto sam napisao nije trebalo da bude destruktivno, ali nije ni vazno, kao sto sam obecao necu vise pricati o tome i jedva čekam da dodje zima i prvi sneg i crkvene pesmice i sveće i kresnice i sa njima ovaj strip o kome ce se jos dugo dugo pricati   |
Edited by - andjelt on 12/05/2011 16:16:55 |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 12/05/2011 : 15:48:24
|
@docA Nisaaammmmm protiv ovog projekta, pa dok nije bilo 100 primeraka i ja sam slao onima za koje znam da bi uzeli, poruke da ih obavestim, mogu posvedociti ... i ja sam rekao da cu uzeti jedan primerak i ako mogu jos nekako da pomognem, tu sam. Meni se samo ne svidja ideja da svako moze po narudžbi da dobije mesto u stripu, pokusao sam to da objasnim. Prihvatam da drugi misle drugacije i sam Bane je rekao da scenario nece trpeti zbog toga, ja verujem da ima zasto to kaze. Sve sto sam napisao nije trebalo da bude destruktivno, ali nije ni vazno, kao sto sam obecao necu vise pricati o tome i jedva čekam da dodje zima i prvi sneg i crkvene pesmice i sveće i kresnice i sa njima ovaj strip o kome ce se jos dugo dugo pricati  
Pogledaj ovu Banetovu tablu, tu se pojavljuju on (barem vjerujem) i njegovi kolege crtači iz Dnevnika, pa i natpisi 'Papan' i 'Cat Claw'... Kako konkretno to šteti ovoj tabli ili ovom stripu? Bane to radi oduvijek, a ako ne znaš tko su ti likovi, tebi to ništa ne znači...
 |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
Edited by - Beva on 12/05/2011 15:49:02 |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Posted - 12/05/2011 : 16:15:02
|
Druze, jedna stvar je kad ti pravis nesto potpuno slobodno i tom prilikom ti se ukaze slobodno mesto za to da uključis neku internu zezanciju poput nekog "secret room-a", a drugo je kada ti bar 20-30 ljudi naruci nesto u stripu ... vatrogasna kola, indijanac koji tuče zagora, 3,4 pratioca zagora , 2 šefa bande, prodavca oruzja sa "mitroljezom" ... samo da se zagor sretne sa nekim potrebno je bar 3 ili 4 slicice , a strip ima 98 stranica ... Opet kazem, nemate razloga da branite Baneta i ovaj projekat od mene, ja mu dajem punu podrsku ... pa cak i time sto ovo naglas kazem. Ja sam o tome rekao sve sto sam imao, mislim da nema razloga vise razglabati ... |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/05/2011 : 16:35:33
|
Pa sve te stvari(bandite, Indijance, pratioce, nekoga ko premlati Zagora...) i inače imaš u svakom Zagoru. Jedino što će ovde oni da liče na forumaše (da ne kažem "stvarne likove" ). Tako je i crtaču lakše jer ne mora da izmišlja likove, a eto, ima i onih kojima bi značilo da se "pojave" u stripu. Druga stvar je, što mislim da se ni čeka Bane ne slaže, da svako naručuje scenu: "e ja bih da popijem pivo sa Zagorom / da ga premlatim pa odjašem u na jug / da prodam Čiku porciju ćevapa" itd. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 12/05/2011 : 16:42:09
|
quote: Originally posted by culfis
postoji li neka varijanta da nam se imena pojave kao plahati i koliko bi eventualno kostala ta vrsta besmrtnosti?  

Druze, ja sam generalno protiv toga da se cela prica banalizuje time što će se u nju ubacivati naručeni nikovi, likovi i slicno, ali mi tvoja ideja da se saloon zove "culfis" :), da se konjušnica zove AndjelT (gde je u stvari naziv Andjelski Transport, ali su izlizana sva slova i jedino se lepo vidi Andjelt) zvuči OK.
Upravo sam na to mislio! |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 12/05/2011 : 17:57:01
|
Ko mala deca. Necu da budem indijanac, ocu da sam koooooboj!
Citali ste Jednom jednog leta, kena Parkera? Jeste videli prvih deset strana? E, nece biti tako.    Ponavljam, strip ce biti skroz ozbiljan bez rucnih casovnika, kratkovidih Zagora i ostalih mojih zezancija. Ako Zagor u dve tri scene ide ulicom ne vidim problem da prolaznici lice na forumaše, posebno kad se zna da ostali nece ni znati ko je od njih forumas. Zagor i inace mora nekog da pita di je Čurug kada putuje. Zasto skitnica, pijandura, pustinjak, debilni traper itd ne bi mogli to da obave a da liče na nekog pravog. Većina vas ce znati da je to forumas tek kada stigne do kredita. Vecina vas takodje nema pojma da sam Kamerona Hila u Kati crtao prema sebi iz mladjih dana, i vecina nije ni obratila pažnju na Igora Kordeja koji crta Velikog Bleka u jednoj epizodi. Ali zato, svako ko uleti u priću ce moći da ide po kafanama i tura album svima pod nos i da pokazuje kako je u stripu.i da na osnovu toga ižica još koje piće
Sto se broja tih likova tiče, neće toga biti previše. Umesto što se prepucavate, pomozite i povadite prijave za likove. Po mom računu, ima 4 ili 5 prolaznika, dva tri člana bande ili drugi do poglavice, jedan prvi do poglavice (onaj koji će da pobedi Zagora )neko mora, kako da ga zarobimo i malo mučimo?), niko se nije javio za vođu bande ili poglavicu. i imamo dva tri prijavljena sajdkika uz Čika )njihov broj i uloga će yavisiti od scenarija - najverovatnije jedan -kao ludi kopač, tragač, profesor ili tako već nešto. Tu će biti i dotičnoga ćera koja mora biti barbikasta pa zato nisam otvorio učešće za glavnu vrištalicu. Od devojaka se za projekt prijavila samo Grofica Varga, mislim, i nije naručila lik jer zna da u Zagoru žene slabo šta imaju koristi.  
Ya natpise, ako bude normalnog opravdanja, yašto da ne. Na kraju Krajeva Coolfiss Saloon je ni gore ni lošije od Joe's Bar. A Tozi ću sad namerno negde da utrpam Anđel T, i to sa našim Đ, utatataaaa!
Jebo tastauru. Hteo sam da pišem sa čćđ i š, a kucao kao i obicno i onda sve yajebao. blzak! |
Edited by - cat claw on 12/05/2011 18:01:13 |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 12/05/2011 : 18:08:17
|
O, ne. (facepalm) Bar šest puta smo do sada rekli:
ZA UPLATE SE ČEKA ZELENO SVETLO KOJE ĆE DATI KING WARRIOR
Ako vam bilo ko pošalje PM i kaže da skuplja pretplatu i da uplatite na račun taj i taj, to je prevara! |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 12/05/2011 : 18:15:34
|
Sad ozbiljno, niko od nas ne može da odgovara ako je neko nestrpljiv i nasedne na nečiju podlu dosetljivost. Svako će za pretplatu biti obavešten sa PM od izabranih blagajnika. Za proveru, može preko forumovog kontakta da proveri da li je poziv autentičan. Neće valjda biti ludih koji će sa replay tražiti potvrdu. |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 12/05/2011 : 18:43:39
|
@Cat - da li planirate pojave nekih Zagorovih ranijih prijatelja/neprijatelja iz serije, ili ce sve uloge biti nove? Znam da je rano postavljati ovo pitanje, ali sam znatizeljan da li ste o tome vec razmisljali. |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 12/05/2011 : 18:48:45
|
quote: Originally posted by Witchblade
quote: Originally posted by cat claw
Ono HM Baker mi je USA pseudonim.
Baker je očito od Bane Kerac (a i sjećam se toga još od vremena Svobre i Bakera ), ali što je HM? Heavy Metal? His Majesty? 
Morao se je vratiti na Bakera, jer Bane bi amerima zvučalo preopako. Nacrtao Otrovni! Nacrtao Pogubni!
 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/05/2011 : 18:49:45
|
Ja ću biti novi Zagorov arhinemezis, naravno.
Bez maske, al sa jagnjetom. A sad me izvinte, dolazi mi prijatelj na večeru...:D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Posted - 12/05/2011 : 19:30:34
|
quote: Originally posted by cat claw
Coolfiss Saloon je ni gore ni lošije od Joe's Bar. A Tozi ću sad namerno negde da utrpam Anđel T, i to sa našim Đ, utatataaaa!
i to for free ???? YUPIIIIII    
... e onda ima ja u jednom od svojih fanzina da stavim čika Baneta kako crta grafite po zidovima kuća Pleasant Point-a  
Ne stvarno ljudi, nisam nigde video neke naznake za scenario i ne bih voleo da ga vidim pre nego mi stigne strip, ali bih voleo da priča bude jedinstvena i u zagorovom stilu. Obratite paznju na to da su do sada zaokruzene price sa 98 strana bile jedino one u ZAGOR ALMANAH i nisu se bas proslavile i "Svratiste obesenih" koja je vise bila za dušu onih koji su čekali zagora u kome se nista dramaticno nece desiti.
|
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 12/05/2011 : 19:44:19
|
quote: Originally posted by cat claw niko se nije javio za vođu bande ili poglavicu
kako ne? ja sam se javio  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 12/05/2011 : 20:29:19
|
E, jes', ispustijo iz vida. Ma, nije bitno, hteo sam da kazem da ce biti normalan broj likova i da se nece vestacki trpati masa. Sto se price tice, ako dodje do realizacije, prica ce biti samostalna dakle bez prekvela, sekvela i kerefeka. Otprilike kao one ''odmor'' epizode Bluberija, Covek sa srebrnom zvezdom i General zuta glava koje nemaju veze sa osnovnom linijom. Za sam sadrzaj - drama, horor, fantastika.... jos je rano.
|
 |
|
Grcak1389
Starting Member

Serbia
13 Posts
Member since 06/05/2011 |
Posted - 12/05/2011 : 20:57:25
|
quote: Originally posted by cat claw Sto se broja tih likova tiče, neće toga biti previše. Umesto što se prepucavate, pomozite i povadite prijave za likove. Po mom računu, ima 4 ili 5 prolaznika, dva tri člana bande ili drugi do poglavice, jedan prvi do poglavice (onaj koji će da pobedi Zagora )neko mora, kako da ga zarobimo i malo mučimo?), niko se nije javio za vođu bande ili poglavicu. i imamo dva tri prijavljena sajdkika uz Čika )njihov broj i uloga će yavisiti od scenarija - najverovatnije jedan -kao ludi kopač, tragač, profesor ili tako već nešto. Tu će biti i dotičnoga ćera koja mora biti barbikasta pa zato nisam otvorio učešće za glavnu vrištalicu.
Evo malo sam potražio po po topiku, i prijave za likove bi odprilike ovako izgledale (ako sam nekog slučajno izostavio neka kaže...)
Član bande koji u jednom momentu ispička Zagora i zarobi ga - 50 evra -@Fiju [25]
Zagorov sajdkik (uz Čika) - 40 evra -@D.J. [4] -@Ramath [11]
vođa bande - 30 evra -@yodatoza [15] -@supermark [25]
član bande - 20 evra -@zlikovski [3] -@Witchblade [13] -@Friki [13] -@Attila [17] -@ponki [19] quote: Originally posted by ponki
hocu ja ulogu idijanca koji ce da izda Pankumpaha i pomogne Zagoru
samo pojavljivanje - 10 evra -@bisley (skitnica) [5] -@spiritoconlascure [13] -@Nostromo [35] -@Grcak [25](ako može pustinjak ili neka poštenjačina ) -@kreŠa [10]quote: Originally posted by kreŠa Ako ima za maloletnike popust - merem i neko pojavljivanje, makar i k'o potrčko, ne se žalim. Poslaću i sliku ako treba.
+ ispod crte -@roland [30] -@Angeliczg--jedan od likova 20e [] |
Edited by - Grcak1389 on 13/05/2011 21:59:41 |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
|
D.J.