Ajde dobro, ja dodajem 30 eura da budem Zagorov sidekick! Ionako sam dobrica, a ne kao docA i Zlikovski. Netko mora pomoci Zagoru, a mozda za nagradu i pretucem njih dvojicu
Nemoj tako King, docA hoce da bije, Zlikovski hoce da bude zlikovski, a ja hocu sincicu pokazati da sam Zagorov friend Ubaci nas u pricu jer ionako jos nisi mogao razraditi scenario u detalje, stranicu po stranicu!
Nije zezanje za podelu uloga. U svakom slucaju, ima gomila likova. Mora biti neka banda i njen sef, zar ne? Makar kao uvod u epizodu na pet sest strana. Steta je ne omoguciti DocAi da ne ostvari zivotni san. Ne moze da skodi prici ako se lepo odradi, a iznos od bonus doplate moze da smanji razliku izmedju prave cene za tablu i ove volonterske.
Treba da te mnogo vise brine nacin na koji ces pokupiti novac od ekskluzivaca.
Nesto razmisljam da donatorima sa tri primerka kao sto su Menhanter i Mairosu uz primerak urucimo i jednu originalnu tablu iz stripa.
Kolko nas ima dosad? @Attila, dobro bi bilo napraviti na kraju spisak od 1-100 i kad budeš pravio numeraciju da ispod ubaciš i niknejm dotičnog. Npr. 7/Attila/ ili 13/all_ba/ Mere.!!! I to poredu kako se ko prijavljivao.
Kolko nas ima dosad? @Attila, dobro bi bilo napraviti na kraju spisak od 1-100 i kad budeš pravio numeraciju da ispod ubaciš i niknejm dotičnog. Npr. 7/Attila/ ili 13/all_ba/ Mere.!!! I to poredu kako se ko prijavljivao.
Nije zezanje za podelu uloga. U svakom slucaju, ima gomila likova. Mora biti neka banda i njen sef, zar ne? Makar kao uvod u epizodu na pet sest strana. Steta je ne omoguciti DocAi da ne ostvari zivotni san. Ne moze da skodi prici ako se lepo odradi, a iznos od bonus doplate moze da smanji razliku izmedju prave cene za tablu i ove volonterske.
Treba da te mnogo vise brine nacin na koji ces pokupiti novac od ekskluzivaca.
Nesto razmisljam da donatorima sa tri primerka kao sto su Menhanter i Mairosu uz primerak urucimo i jednu originalnu tablu iz stripa.
Ti si sef. U priči nije bilo uopste bijelaca, osim naših junaka. U glavnim ulogama su Cayuge, pleme koje Zagor nikad nije mogao da ima pod potpunom kontrolom. Bane, samo da znas, Cayuge su Irokezi. Horizont života
Imam jedan drugi prijedlog. To je da umjesto da se likovi sa cudnim nickovima ubacuju, onima koji plate ekstra da Attila naknadno samo u njihov primjerak ubaci njihov nick. Znači umjesto svih onih ponuda recimo 30 evro bonus ako hocete da budete glavni Zagorov kontrahent u primjerku koji cete imati. Svi ostali dobijaju primjerak sa imenima iz originalnog scenarija. Moze?
Sto se tiče autorskih prava, kazni i slično, na početku se mora naglasiti da mi svi ne KUPUJEMO strip, nego učestvujemo u stvaranju njega, dakle ovo nije tiskanje u svrhu zaradjivanja, nego masovna... kako ono kažu milenijska fotografija, e pa ovo je milenijski strip:)
Imam jedan drugi prijedlog. To je da umjesto da se likovi sa cudnim nickovima ubacuju, onima koji plate ekstra da Attila naknadno samo u njihov primjerak ubaci njihov nick. Znači umjesto svih onih ponuda recimo 30 evro bonus ako hocete da budete glavni Zagorov kontrahent u primjerku koji cete imati. Svi ostali dobijaju primjerak sa imenima iz originalnog scenarija. Moze?
A šta tebi smeta moj prijedlog koj je racionlan. I bolji je od tvog. Tvoj ima neke povlastice kod onih koji plate više, a to nema smisla. DA PONOVIM PRIJEDLOG I NEKA IDE NA GLASANJE AKO TREBA. Dakle, NUMERACIJA IDE PO REDOSLJEDU KAKO SE KO PRIJAVLJIVAO I AKO MOŽE DA SE (UBACI I NJIHOV NIKNEJM, jer se tako i poznajemo a ne po pravim imenima).