Evo plana (kad se već tako palite): Da li ima sto Zagorelih koji bi hteli da imaju specijalno Atilino izdanje Banetovog i Plavšićevog Zagora za 35 evra? Ima.
Neka King organizuje pretplatu i sakupi lovu. Što ostane od štampe u 100 primeraka, podelićemo Plavša i ja a vi plačite.
Specijalna bonus ponuda (uz priložene tri fotografije): Ukoliko želite da budete i lik u epizodi, doplata je samo pojavljivanje - 10 evra
član bande - 20 evra vođa bande - 30 evra Zagorov sajdkik (uz Čika) - 40 evra Član bande koji u jednom momentu ispička Zagora i zarobi ga - 50 evra
101 bradonja 102 Bagi 103 roland 104 nenno 105 angeliczg 106 Olympia 107 Antracit 108 milandj3 109 Dylan Dog (sa DW) 110 izivko 111 zizanon 112 KuntaKinte 113 CortoMaltese 114 magirus 115 TBR 116 Mr.Brooks
Evo, ovdje je spisak likova po redu po kojem su se zainteresirani prijavili za pojavljivanje u stripu:
zlikovski--clan bande +20e D.J--Zagorov sidekick +40e Bisley--skitnica 10e ili 20e Witchblade--clan bande +20e Friki--trgovac oruzjem 10e ili 20e spiritoconlascure--prolaznik +10e kreSa--prolaznik +10e Ramath--Zagorov sidekick +40e Attila--clan bande +20e yodatoza--voda bande +30e dcopic--jedan od likova 10 ili 20e ponki--indijanac koji pomaze Zagoru +40e Grcak--prolaznik, pustinjak ili postenjacina +10e dr strangelove/supermark--voda bande +30e Fiju--bije Zagora +50e
1 komada. Znaci 35 evra za primerak, ok, tu sam i ja. + 50 evra da isprebijam tog Darkwoodskog bulutina od batina i da ga zarobim. Ne treba mu veca kazna.
Vrlo rado, al 35 eura + poštarina iz druge države... Nažalost ne Al sritno sa projektom
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
nego koliko kosta da zagor na dve stranice radi "one stvari" (na erotski nacin,ne seljacke fore)sa jednom indijankom i jednom crnkinjom(kao oslobodi ih robstva,i one mu se zahvale ljubazno). sve nesto ponude clan bande,vodja bande,pretuce ovog pretuce onog,a gde je ljubav u svemu tome? nigde ponude da konacno zagor pokaze da je bolji frajer od dilana i mr.no-a zajedno.dokle ce to tajiti...
...ju ala sam se primio,poceo sam da se znojim.znaci 1 kom i za mene i to je to.