Author |
Topic |
Dwayne_Looney
Advanced Member
6879 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 01/04/2018 : 20:27:38
|
Ne znam, vidi s delbojem kako idu ti spiskovi, obično ih ne čitam nešto previše ali svakako da bi valjalo da je takav spisak na jednom topicu, ujedno i jedini (ako je moguće) post koji će se redovno ažurirati. A da ne bude spojler stavi na žutu boju , evo ovako
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 01/04/2018 20:29:04 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 01/04/2018 : 20:34:19
|
Da, fora bi bilo tako, svaka epizoda posebni post u jednoj temi, ispočetka. Jer bit će toga još ohohoho, a previše je to podataka u jednom postu. Ovako jedan post, jedna epizoda i sve zanimljivosti vezane uz nju - te možeš naknadno dodavati podatke kad hoćeš. Razmislit ću pa probati nešto napraviti, uvijek moderator može obrisati ako nije u skladu sa forumom
Provjerio u LMS 125: Unapređenje za hrabrost, na oba mjesta se spominje "kapetan" tako da zaista više nema sumnje zeznuli su se oni u prijevodu (iako su te riječi sinonimi, isto znače), pošto je taj jedan dio na kraju 20-og broja, a 21 broj su radili naknadno i vjerojatno zaboravili što su napisali u 20-om, otud i greška. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 01/04/2018 : 21:00:48
|
quote: Originally posted by ReemCP
Da, fora bi bilo tako, svaka epizoda posebni post u jednoj temi, ispočetka. Jer bit će toga još ohohoho, a previše je to podataka u jednom postu. Ovako jedan post, jedna epizoda i sve zanimljivosti vezane uz nju - te možeš naknadno dodavati podatke kad hoćeš. Razmislit ću pa probati nešto napraviti, uvijek moderator može obrisati ako nije u skladu sa forumom
Provjerio u LMS 125: Unapređenje za hrabrost, na oba mjesta se spominje "kapetan" tako da zaista više nema sumnje zeznuli su se oni u prijevodu (iako su te riječi sinonimi, isto znače), pošto je taj jedan dio na kraju 20-og broja, a 21 broj su radili naknadno i vjerojatno zaboravili što su napisali u 20-om, otud i greška.
Satnik je kapetan na hrvatskom, ali nije mi jasno gdje je tu čin poručnika? Kako je naš junak preskočio barem jedan čin? Ide narednik - poručnik - satnik, da ne spominjemo nadnarednika i natporučnika!
Inače, ti to čitaš kao munja. Stić ću te kad uhvatiš redovno Ludens izdanje. Ovo o novome popisu ti je dobra ideja, ali komplicirana za realizaciju. S tim, ako imaš vremena, zašto ne. Najbitnije je da su svi potrebni podaci u našim komentarima. Ako budeš nešto radio, ubaci i ime epizode. Po tome se lakše ravnati nama koji smo pročitali. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
Edited by - Spock on 01/04/2018 21:03:26 |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 01/04/2018 : 21:21:14
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Da, hahah...
Eto, razriješili smo tu dvojbu. Idemo ili bolje rečeno idete dalje. Inače, moj komentar na ovu epizodu s Kinezima u sklopu Spockovog quote-anja: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39814&whichpage=24
Stvarno vrijeme brzo ide, već 35+ dana otkad sam to čitao. Tu se vidi i moje mišljenje o dvojbi gdje epizoda završava. Eto, toliko od mene do nekog narednog susreta, ti i Spock čitajte i komentirajte a ti već možeš ažurirati spisak, svaku stranicu ga ponovno "lijepiti" u sklopu nekog svog posta itd.
Vrijeme leti! Sad ću uskoro i ja dodati svoje komentare ispod tvojih i u Ludens izdanju, pa će bit mjerodavnije za buduće čitatelje, kojih će nakon naše mobilizacije sigurno bit! |
Edited by - Spock on 01/04/2018 21:34:39 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 01/04/2018 : 22:08:26
|
quote: Originally posted by Spock Satnik je kapetan na hrvatskom, ali nije mi jasno gdje je tu čin poručnika? Kako je naš junak preskočio barem jedan čin? Ide narednik - poručnik - satnik, da ne spominjemo nadnarednika i natporučnika!
Zato sam te Spock tamo na samom početku, ako se sjećaš, i pitao dal znaš kako idu ti činovi da mi je lakše prilikom čitanja
E sad, trebalo bi se malo vratiti na onaj famozni dio kod drugog unapređenja, a mislim na ovo:
quote: Originally posted by ReemCP LU 04 i 05 (88-260 i 5-17) - Kit postaje vodnik (VG) ponovno???/ "stariji" kaplar (LU)
Da li je tu možda krivo upisan čin/preskočen? Kod VG izdanja Kit ima čin vodnika i postaje ponovno vodnikom (mora da je neka greška), dok kod Ludensa je kaplar i postaje "stariji kaplar".
quote: Originally posted by Spock Inače, ti to čitaš kao munja. Stić ću te kad uhvatiš redovno Ludens izdanje. Ovo o novome popisu ti je dobra ideja, ali komplicirana za realizaciju. S tim, ako imaš vremena, zašto ne. Najbitnije je da su svi potrebni podaci u našim komentarima. Ako budeš nešto radio, ubaci i ime epizode. Po tome se lakše ravnati nama koji smo pročitali.
Bojim se da ću nakon idućeg tjedna imati sve manje vremena, pa bih zato želio doći do ovog "zadnjeg" broja računaj da usput čitam i Zagora Probat ću otvoriti tamo posebnu temu sa svim tim podacima, ubacit ću i od Ludensa naslovnice. Fora je što možeš uvijek to uređivati, pa tako da imam vremena dok se sve stavi.
quote: Originally posted by Spock ..pa će bit mjerodavnije za buduće čitatelje, kojih će nakon naše mobilizacije sigurno bit!
Samo da nam se vrati onaj "glavni" čitatelj, a ne treba ga posebno predstavljat jer se zna na kog mislimo |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 01/04/2018 : 22:26:26
|
@ReemCP: Kad sam ti objašnjavao činove, služio sam se činovima HV, što nije 100% primjenjivo na druge strane činove. Dakle, u ovom slučaju treba se držati Ludensova kaplar - stariji kaplar. Nego, u pokušaju istraživanja ispalo je da u stvarnosti Teksaški rendžeri uopće nemaju činove, pa čak ni uniforme. Druga stvar je da u svim vojskama svijeta ide: vodnik (kaplar)-narednik-poručnik-satnik-pukovnik-bojnik-general. Većina vojski još ima međučinove kao nadnarednik, natporučnik i slično. Pitanje je kako je Kit preskočio čin poručnika, a i kako su u LMS preveli stariji kaplar? |
Edited by - Spock on 01/04/2018 22:29:10 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 01/04/2018 : 22:30:37
|
Razumijem generale mala šala, nisam se ni sjetio LMS-a, možda su oni dobro i preveli, idem provjeriti.. |
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 01/04/2018 : 22:44:20
|
quote: Originally posted by Spock .. a i kako su u LMS preveli stariji kaplar?
Nikako! Samo ga je unaprijedio ali nije važno u što
LMS 737: Živ sahranjen (57 str.)
|
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 01/04/2018 : 22:52:00
|
Nema veze, glavno da je unaprijeđen!
Po pitanju glavnog rendžera u ovim krajevima, siguran sam da on s veseljem prati naše postove i zasluženu pozornost koju je dobio njegov omiljeni junak.
Nama ostaje nada da će se vratiti i nastaviti širiti dobar duh na ovom forumu. Bez njega se, vjerojatno, ni ja ne bih uhvatio čitanja ovog više nego zanimljivog junaka! |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 01/04/2018 : 23:09:10
|
On je mene i zarazio njime (čitajući njegove postove), dok sam još bio samo obični gost foruma, ali na forumu ste me još dodatno ti i Dwayne_Looney zarazili :) |
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 01/04/2018 : 23:52:44
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
u LMS 125 iz narednika je unapredjen u kapetana.
To je točno, baš smo o tome pisali (2.post odozgo na ovoj stranici):
quote: Originally posted by ReemCP Provjerio u LMS 125: Unapređenje za hrabrost, na oba mjesta se spominje "kapetan" tako da zaista više nema sumnje
Nego nas je zbunilo kod 2.unapređenja, gdje se u Van Goghu spominje da je unaprijeđen u vodnika (a već je bio vodnik), dok kod Ludensa piše da je promoviran u "starijeg kaplara" (a bio je kaplar dotada).
U trećoj verziji, na istom mjestu, LMS 737: Živ sahranjen (57 str.) na ovoj sličici gore je u tekstu samo da je unaprijeđen, ne spominje se nikakav čin. |
|
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 02/04/2018 : 08:22:17
|
u kojoj epizodi je dobio onu uniformu iz srednjeg perioda?
Nismo još došli do toga. Čitamo kronološki. Sada smo sva tri negdje oko originalnog broja 40. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6879 Posts
Posted - 02/04/2018 : 09:12:49
|
Bravo ReemCP, dok sam ja spavao ti si odradio lavovski posao s novim topicom i popisom samo što su odmah iza, usprkos zamolbi da to ne čine, uslijedili komentari. Tu mi padoše na pamet ovi iskusniji forumaši poput solara i Jerry Krausea i kako oni to rade. Napišu u jednom postu što su mislili i onda u idućih nekoliko stave "rezervirano" da bi si osigurali prostor za budućnost. Međutim, pošto možeš editovati samo postove iz zadnjih 180 dana onda je upitno i koliko bi ti to valjalo.
|
loading...
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 02/04/2018 : 10:26:29
|
ReemCP, izgleda odlično!! Bravo!!!
Nego, mislim da bi bilo još preglednije kada bi pokraj zagrada, odnosno broja stranica, stavio imena epizoda s originalnim brojem izdanja. Ovako su kratke epizode spomenute samo brojem stranica Ludens izdanja i neće ih se kasnije moći naći. Ta imena imaš u mom popisu što sam ti ga poslao. Mislim da ti je to malo posla, jer si fizički epizode već razdvojio. Također bitan je originalni broj pokraj imena epizode jer tako se svi mogu koristiti popisom, čak i oni koji imaju LMS izdanje. To također imaš u mom popisu.
Ovako bi to izgledalo: LU 01 (3-99, 99-163) - Utvrda rendžera (orig. br. ili V.G. 1/2) LU 01 (163-227) – Bijeli Indijanac (br. 2) LU 01 i 02 (227-258 i 5-16) - Farma Jane Russell (br. 2/3) LU 02 (16-52) - Sjena (br. 3) LU 02 (53-139) - Znak Manitua / Izgubljeni u pustinji (br. 3/4) LU 02 (140-176) - Prijatelj u opasnosti (b. 4) LU 02 (176-217) - Željezni čovjek (br. 4) LU 02 i 03 (217-260 i 5-9) - Željeznica neće proći (br. 4/5
Ako treba, mogu ti i ja to sastaviti kad budem uhvatio vremena.
Nadam da se ne ljutiš zbog mojih prijedloga, ali nakon što si napravio toliko posla, idemo ga napraviti korisnijima za sve koji žele čitati Malog rendžera!
Evo još jedan bitan lik: Lord Powell - Powell i njegov majordom Baptiste (orig. br. 11/12: Začarani kompas, Dimni signali, br. 37/38). |
Edited by - Spock on 02/04/2018 10:49:30 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 02/04/2018 : 11:31:12
|
Hvala ljudi
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Bravo ReemCP, dok sam ja spavao ti si odradio lavovski posao s novim topicom i popisom samo što su odmah iza, usprkos zamolbi da to ne čine, uslijedili komentari. Tu mi padoše na pamet ovi iskusniji forumaši poput solara i Jerry Krausea i kako oni to rade. Napišu u jednom postu što su mislili i onda u idućih nekoliko stave "rezervirano" da bi si osigurali prostor za budućnost. Međutim, pošto možeš editovati samo postove iz zadnjih 180 dana onda je upitno i koliko bi ti to valjalo.
Hehe, e da, ja stavio da se ne piše ništa, a uskoro jedan po jedan se pojavio iako mi drago da im se sviđa kako smo to zamislili
Jel stvarno rok za editiranje 180 dana? Pošto recimo tamo u podforumu "Burza stripova - potražnja" postoji pravilo da svatko ima samo jednu temu i onda se istu editira kad traži neke stripove. Možda se onda može neograničeno editirat? Aha, Solar mi je jednom objasnio za to "rezervirano" i fora je to, samo ja sam se nadao da će biti dovoljno da samo kažem u uvodnom postu da se ne piše
Sad ostaje opcija da nastavim u 4.postu te teme editirat i stavljat ostale ili zamolit jednog moderatora da ostale komentare od rasprave prebaci u ovu temu.
quote: Originally posted by Spock
ReemCP, izgleda odlično!! Bravo!!! Ako treba, mogu ti i ja to sastaviti kad budem uhvatio vremena.
Nadam da se ne ljutiš zbog mojih prijedloga, ali nakon što si napravio toliko posla, idemo ga napraviti korisnijima za sve koji žele čitati Malog rendžera!
Evo još jedan bitan lik: Lord Powell - Powell i njegov majordom Baptiste (orig. br. 11/12: Začarani kompas, Dimni signali, br. 37/38).
Ma kakva ljutnja, ideja ti je odlična bitno da sad imamo neki "kostur", a sad je onda to skroz lagano za dodavati. Super ideja, čak je i logo111 dobro predložio da nekako stavimo i poveznicu sa LMS-om, jer dosta je ljudi na neki način povezano i sa tom edicijom
Spock, probat ću se ravnati tvojom tablicom što si mi poslao, ali bilo bi dobro ubaciti i autore (scenarist i crtež), pogotovo scenarist jer si ti dobro to pazio na one epizode kad se Nolita pojavio
Dodat ćemo i tog Lorda (2x se mislim dosad pojavio), isto 2x se pojavio i fotograf, možda dodamo i onog Calaveru, zašto ne. A mislio sam pod "zanimljivosti" dodat tko je sve činio tandem Kitu prilikom nekog zadatka (isto nekako stavit žuto da ne zaspoilamo). Uglavnom, ima se tu još toga dosta za staviti da to bude još ljepše
Edit: ovo ću kasnije navečer dodavati, sad vjerojatno neću imati vremena. Ali budem kasnije.. |
|
Edited by - ReemCP on 02/04/2018 11:34:10 |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6879 Posts
Posted - 02/04/2018 : 12:18:27
|
Jučer sam pošao promijeniti ocjene jednom Martyju kojeg sam iskomentirao na tamošnjem topicu i pisalo mi je na engleskom da je to nemoguće činiti na postovima starijim od 180 dana. E sad kako to mogu činiti na temama u vezi prodaje i potražnje je stvarno dobro pitanje. Idem ga i postaviti na odgovarajućem mjestu.
Inače, odlična ti je ideja da vidimo s kim je Kit bio u kojoj pustolovini . Tu bi ti isto preporučio da u zagradi stavljaš koji je to put da dotični ide s Kitom. Samo što će trebat pažnje, strpljenja i, posebno, vremena ali "može se kad se hoće"
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 02/04/2018 12:27:47 |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 02/04/2018 : 13:28:47
|
Spock, probat ću se ravnati tvojom tablicom što si mi poslao, ali bilo bi dobro ubaciti i autore (scenarist i crtež), pogotovo scenarist jer si ti dobro to pazio na one epizode kad se Nolita pojavio
Dodat ćemo i tog Lorda (2x se mislim dosad pojavio), isto 2x se pojavio i fotograf, možda dodamo i onog Calaveru, zašto ne. A mislio sam pod "zanimljivosti" dodat tko je sve činio tandem Kitu prilikom nekog zadatka (isto nekako stavit žuto da ne zaspoilamo). Uglavnom, ima se tu još toga dosta za staviti da to bude još ljepše
Edit: ovo ću kasnije navečer dodavati, sad vjerojatno neću imati vremena. Ali budem kasnije..
Da, obje ideje su ti više nego dobre. Scenaristi su bitni, a kasnije i crtači. Čak sam mislio sam predložiti ovo da piše s kim Kit ide u akciju, ali nisam htio biti dosadan. Također, u svim mojim komentarima jasno piše taj podatak, tako da ti može biti od pomoći. Mislim da te napomene ne treba zažutiti, jer to nisu spoileri. Šta nekome može pokvariti doživljaj da zna koji su likovi unutra i da je Kit unaprijeđen
PS. Ne zaboravi Cambatangu i njegova sina iz prvih nekoliko epizoda. Mislim da se pojavljuju tri puta. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6879 Posts
Posted - 02/04/2018 : 14:24:01
|
Slažem se sa Spockom. Napomene s kim Kit ide nemoj zažutiti, da u iduću pustolovinu ide s Bambulom namučili bi se tako tražeći kad je išao s njim. I nije nikakav spojler budući da se to sazna odmah u prvih 10-ak stranica. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 02/04/2018 14:24:32 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 02/04/2018 : 15:28:34
|
Napravit ću onda tako kako ste pisali mislim da je sa Brandy Jimom bio 2x u akciji, pa bi mogao naglasiti kad su recimo drugi put bili skupa.
Iako je na takav način teže naglasiti kad idu trojica u akciju (kao recimo Kit, Chin-Lao i Bambula). Ali svakako će biti fora i to ubaciti, s tim da neću zažutiti taj dio, valjda neće nikome smetati. Ionako, kako kaže Dwayne_Looney, na početku same priče saznamo skoro uvijek s kim će Kit poći u akciju.
Za glavne likove, kao što su Frankie, Chin-Lao, Bambula i Annie, neću stavljati ono "drugi susret" itd., pošto su oni više manje stalno tu. Za Sivog Sokola i ostale je zgodno, evo jutros rano sam pročitao još jednu priču, a već sam vidio da se Sivi Sokol ponovno pojavljuje, to će biti već peti put. On i Kit su postali kao Zagor i Tonka, veliki prijatelji. |
|
Edited by - ReemCP on 02/04/2018 15:29:42 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 02/04/2018 : 15:34:31
|
u kojoj epizodi je dobio onu uniformu iz srednjeg perioda?
Kako je Spock napisao, nismo još došli do toga, ali sam našao jedne komentare sa foruma, pa ti možda pomogne (ako si na to mislio):
quote: Originally posted by mogorovic
Mali rendžer i službeno unaprijeđen u čin kapetana (još u prošloj epizodi je bio satnik!), ali i dalje ostao u svojoj košuljici na rese i, što je najgore, još sa naredničkim činovima! Iskreno, ne sjećam se u kojoj je epizodi prešao u časničku jaknu sa dvorednim kopčanjem (poput zapovjednikove), sa "normalnim" činovima na epoletama. Ako se netko sjeća, ili može provjeriti, neka napiše. Znam samo, da je negdje iza 300. epizode LMS-a, ponovno prešao u košulju sa resama, ali sa pravim činovima na epoletama (tko zna, neka napiše u kojoj epizodi). I košulju je nosio uvučenu u hlače, a ne preko njih. Nije se Gamba baš brinuo za dosljednost tih vojnih oznaka u svojim stripovima...
quote: Originally posted by almon Časnička jakna - original 43 - Il Sospetto! , LMS 131 - Kopači zlata.
Vraćeno - original 142 - L'incredibile Duello, LMS 306 - Začarano blago
quote: Originally posted by almon Mala napomena:
U LMS 142,143,166 i 178 također jakna sa resama. Original epizode: 49,50,51,63,64,65 i 66.
|
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 02/04/2018 : 17:18:00
|
quote: Originally posted by Spock LU 02 (16-52) - Sjena (br. 3) LU 02 (53-139) - Znak Manitua / Izgubljeni u pustinji (br. 3/4) LU 02 (140-176) - Prijatelj u opasnosti (b. 4) LU 02 (176-217) - Željezni čovjek (br. 4) LU 02 i 03 (217-260 i 5-9) - Željeznica neće proći (br. 4/5)
Spock, išao sam sad malo ubacivati, ali već na početku kod ovog dijela gdje sam te citirao, malo mi problem staviti.
Pošto imam ovako:
quote: LU 02 i 03 (53-139, 140-176, 176-217, 217-260 i 5-9)
..pa bi u tom redu trebalo staviti 4-5 naslova, a volio bi da ovako stoje u jednom redu, što označuje na početku kad su otišli iz utvrde i kraj kad su se vratili. Da onda možda samo stavim orginalne brojeve iza toga?
LU 02 i 03 (53-139, 140-176, 176-217, 217-260 i 5-9) > br. 3/4, br. 4, br. 4/5
Glavne naslove imamo ionako od Ludensa, a ubacio bi naslovnice od VG-a isto tamo (već neke jesam pa vidi kako izgleda), pa bi imali i nazive od VG izdanja. |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 02/04/2018 : 17:56:36
|
quote: Originally posted by Spock LU 02 (16-52) - Sjena (br. 3) LU 02 (53-139) - Znak Manitua / Izgubljeni u pustinji (br. 3/4) LU 02 (140-176) - Prijatelj u opasnosti (b. 4) LU 02 (176-217) - Željezni čovjek (br. 4) LU 02 i 03 (217-260 i 5-9) - Željeznica neće proći (br. 4/5)
Spock, išao sam sad malo ubacivati, ali već na početku kod ovog dijela gdje sam te citirao, malo mi problem staviti.
Pošto imam ovako:
quote: LU 02 i 03 (53-139, 140-176, 176-217, 217-260 i 5-9)
..pa bi u tom redu trebalo staviti 4-5 naslova, a volio bi da ovako stoje u jednom redu, što označuje na početku kad su otišli iz utvrde i kraj kad su se vratili. Da onda možda samo stavim orginalne brojeve iza toga?
LU 02 i 03 (53-139, 140-176, 176-217, 217-260 i 5-9) > br. 3/4, br. 4, br. 4/5
Glavne naslove imamo ionako od Ludensa, a ubacio bi naslovnice od VG-a isto tamo (već neke jesam pa vidi kako izgleda), pa bi imali i nazive od VG izdanja.
Dobro je ovo i s naslovnicama, a možeš ovo i ispod ubaciti. Neće ništa poremetiti.
LU 02 i 03 (53-139, 140-176, 176-217, 217-260 i 5-9) (53-139) - Znak Manitua / Izgubljeni u pustinji (br. 3/4) (140-176) - Prijatelj u opasnosti (b. 4) (176-217) - Željezni čovjek (br. 4) (217-260 i 5-9) - Željeznica neće proći (br. 4/5)
Mislim, sve je to dobro, ali nekako je ozbiljnije s naslovima. Toga problema kasnije nema, kad počinju duže epizode, već od Lu br. 12 |
Edited by - Spock on 02/04/2018 17:57:53 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13047 Posts
Posted - 02/04/2018 : 20:07:19
|
Hvala Spock na prijedlogu, to mi se čini bolje rješenje za one duže avanture, mislim da znam sad kako ću napraviti
Ako gdje zapnem, pomagaj |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Posted - 02/04/2018 : 20:18:33
|
Hvala Spock na prijedlogu, to mi se čini bolje rješenje za one duže avanture, mislim da znam sad kako ću napraviti
Ako gdje zapnem, pomagaj
Ne brini se. Izgleda fantastično svakako! To sam ako trebaš pomoć. Napisao si da misliš ubacivati i scenariste, a to bi bilo teže bez imena epizoda. Ime scenariste, pa i crtača može ići u nastavku imena epizode. Onda imamo kompletan i potpuno pokriven popis!
Da ponovim: Kako god da napraviš, bit će fantastično!! |
Edited by - Spock on 02/04/2018 20:19:20 |
|
|
Topic |
|
|
|