forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Kit Teller--Kit Teller fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 111

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 24/01/2020 : 12:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Reem: Pričekat ćemo da izađe slijedeći broj, pa onda staviti obje.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/01/2020 : 15:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Istina, ubiti jednim udarcem dvije muhe

Znaci, u Ludensu nam pocinje dosta zanimljiv niz epizoda. Valjda bude i uvazeno Kit Teller citateljstvo napokon zadovoljno

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 24/01/2020 : 16:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Istina, ubiti jednim udarcem dvije muhe

Znaci, u Ludensu nam pocinje dosta zanimljiv niz epizoda. Valjda bude i uvazeno Kit Teller citateljstvo napokon zadovoljno

Obračun u Crnoj Dolini još nije, ali Dunhavenovi nasljednici i Pirati s Kariba su viša razina naracije u odnosu na sve epizode do sada. Nisam još išao dalje s čitanjem, ali sudeći po komentarima iskusnijih članova očekujem nastavak kvalitete.

Ukratko, svi koji niste počeli kupovati Malog Rendžera, slijedeći broj Ludensa je zadnji rok! Nećete zažaliti!!

Edited by - Spock on 24/01/2020 16:19:15
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/01/2020 : 21:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Spock, radio si ovu recenziju: https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-lms-150-duzno-obecanje/2290/ epizode koja je stvarno urnebesna, a vidi u videu dolje kako recenziju radi mladi fan

- od 30-e sekunde videa priča o toj priči
- od 1:31 min. = kako se ocjenjuje strip

Super mi je ovo bilo za vidjeti, nadam se da ima dosta djece koja će se primiti na ovog junaka i općenito stripove. Stvarno je gušt ovo danas vidit

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 25/01/2020 : 21:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Odlično!
Zna dijete što valja, a nema ljubitelja stripa od 7 do 77 kojem se ova epizoda ne bi svidjela.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/01/2020 : 21:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa svim Spock, ta epizoda je zaista za sve uzraste, baš onaj pravi humor. Evo Spock, prije nekih možda 10-ak dana pročitao prvih 5 Chico specijala (Chico Šerif me jedino oduševio), ovo ostalo mi nekakav prosjek. Začudio se da tamo svi dijele sve desetke Ali ova epizoda "Dužno obećanje" je daleko bolji humor od tih specijala, bar meni.

I kako je mali super na kraju videa dao preporuku, milina za čuti Sve se nadam da ću jednog dana svog sina i nećake zarazit stripovima, pa i Malim Rendžerom, vidjet ćemo. Čuti ovo dijete kako priča o Malom Rendžeru, neprocjenjivo!

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 25/01/2020 : 23:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Iako se ne mogu složiti s tvojim mišljenjem o Chico specijalma, ovo ostalo potpisujem.

Chico specijali su ponajprije parodija. Kod mene nema faktora nostalgije, jer sam samo Fanta Chica čitao kao dijete i ništa mi nije bilo jasno - dok nisam pogledao filmove koji se tu parodiraju. Danas mi je Fanta Chico vrh stripa i komedije općenito. Počnem se smijati čim se sjetim Dart Kokodixa! Toliko tu genijalnih fora ima da svakim novim čitanjem nađem koju novu.

Humor u ovoj Kitovoj epizodi je profinjeniji i odgovara svima dok parodija ne. Istina, sam Frankie je parodija sam po sebi, ali ne i komične situacije u koje upada.

Uistinu je zadivljujuće vidjeti jedno dijete da tako priča o stripu!
Potpuno nestvarno!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/01/2020 : 00:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
A ne znam, meni se jednostavno nisu dopali ti specijalci. Najviše su me zasmetale te scene gdje je 100x trebao umrijeti, puno nemogućih situacija kao ona scena kad skoči sa stijene i padne na lice, naravno ništa mu ne bude. Ali ajd', možda ja to previše shvaćam ozbiljno umjesto da se prepustim.

Parodiju obožavam još otprije, naročito ako se referiramo na filmove. 90-ih godina sam obožavao gledati "Naked Gun" ("Goli pištolj") franšizu sa Leslie Nielsenom, zatim "Hot Shots" (kod nas prevedeno - "Kakvi frajeri"), pogotovo dvojku gdje se parodira Rambo, Terminator 2, Pobješnjeli Max 3.. iako tad nije bilo interneta i nisi mogao ništa izguglati, ja sam tada kužio sve te scene na koji se dio filma koja scena referira i to mi je bilo zakon. Znao sam sve napamet. Ima nešto čini mi se i u "Ace Ventura 2", kad Jim Carrey u avionu oponaša William Shatnera (kojeg sam obožavao gledat u onim prvim "Zvjezdanim stazama" kao kapetana Kirka) iz scene kad je glumio u "Zoni sumraka" (isto meni odličan serijal otprije i film). Ali i u jedinici ga skinuo

Ovo si dobro primjetio, kod ove Kitove epizode je profinjeniji humor, drugačiji i koji samo tako odolijeva zubu vremena. A što se tiče ovog djeteta, nadam se da ih ima još i da je to samo znak da će strip opstati na našim prostorima :)

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 26/01/2020 : 13:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Dobri su ti linkovi Reem!

Vidiš, u onoj prvoj sceni nisam znao da oponaša Shatnera. Tko zna koliko takvih se stvari ne skuži dok ti ih netko prstom ne pokaže? Ipak, to je Carreyjeva sposobnost oponašanja kroz kreveljenje, meni također odlično.

Da, parodija se ne shvaća ozbiljno i u njoj nema logike, već je sve moguće. To pogotovo važi za Chica, ali nema smisla da sada spoilamo temu!

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 28/01/2020 : 08:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Kit Teller na Reem pogon ide dalje!

Nova odlična recenzija našeg Kita:

https://www.stripovi.com/recenzije/kt-kt-vg-5-6-gospodar-munje/2369/

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/01/2020 : 09:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala Spock Meni isto draga recenzija, kako se sastoji od dvije epizode unutar jedne priče, bilo mi je lakše nekako na ovaj način o tome pisati. Jedino ne volim recenzije koje imaju ovako puno naslovnica pa možda to izgleda pomalo nezgrapno. Ali odlično je to Solar kompenzirao rasporedom slika u tekstu, fora mi je kako je ove donje slike stavio cik-cak, svaku na svoju stranu

A i nasmijao me ovdje:

quote:
Originally posted by solar

Reem, Kit i Frenki, što više reći!

Širimo forumom zarazu zvanu "teleretizam", poludit će svi s nama

Edited by - ReemCP on 28/01/2020 09:28:30
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/02/2020 : 07:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Unatoč tome što je Reem trenutno sam u borbi s nerecenziranim epizodama Malog Rendžera, pobjeda je sigurna!
Nova Kitova recenzija:

https://www.stripovi.com/recenzije/kt-kt-lms-134-pustolovi/2375/

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/02/2020 : 08:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Kit i Frankie pomažu

Po komentaru vidim da i tebi nije ovo naj epizoda, priča je stvarno mogla ići u početne epizode serijala. Sjećam se da mi nije bilo drago kad sam je odabrao, ali mislio sam da je fer uzeti je budući da sam uzeo epizodu prije Sumnja, a ova je indirektni nastavak na nju, kao i epizoda što dolazi iza nje ("U vučjoj jazbini").

Inače, kako sam spomenuo u zanimljivostima, ona stvorenja su mi baš slična, kad spominjemo onu priču "Totem od bjelokosti" Pa koga zapadne jednog dana da piše o toj priči, mislim da bi bilo zgodno da spomene i ovu priču.

Stvorenje iz ove epizode i stvorenje iz epizode „Ludens 7 (SR 13/14): Totem od bjelokosti“

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/02/2020 : 13:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pa to je skoro identičan crtež, samo s minimalnim korekcijama.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/02/2020 : 17:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Aha, ovaj ima tu nekakvu "amajliju", dok drugi umjesto toga ima rog, ovo ostalo je praktički isto, čak i raspored ovih koštanih ploča na leđima

Edited by - ReemCP on 05/02/2020 17:53:32
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/02/2020 : 23:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Šta sam ti kazao Reem, Kit s tobom na čelu i uz solarovu podršku juriša dalje:

https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-lms-134-135-u-vucjoj-jazbini/2378/

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/02/2020 : 23:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Sad i ja vidim da je na sajtu novi Kit, a i Solar me nasmijao sa onim "krumipirićima" iz druge teme

E sad se moram obratiti našem Rakosiju, on je već negdje na forumu komentirao ovu priču pa ću samo izvući njegov komentar i staviti ovdje, a Rakosi kad nađe vremena, neka komentira i na sajtu

quote:
Originally posted by RAKOSI4

Odlični Gamba koji prekrasno crta prirodu,kolibe,dvorac .... i vraća nas u srednji vijek "Besmrtnog" i okrutnog tiranina Cedrika koji manipulira sa svojim podanicima, a zapravo je riječ o cijelim nizinu vladara Cedrik, koji je započeo sa Cedrikom idealistom koji se borio za slobodnu Škotsku a niz završio sa lažljivcem i manipulatorom .Opuštajuća i pitka priča s dobrim scenarijem ,vrijedna pažnje,prisjetija sam se da sam je čita u LMS i da me oduševila .

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11506 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/02/2020 : 14:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
93.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/02/2020 : 16:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@wesskowaz - ako ti nije problem staviti autore i table (linkovi) kao ono što Solar radi u temi "Novi Zagor u Italiji.." Baš bi volio "zavirit" malo unutra da vidim crtež..

Edited by - ReemCP on 15/02/2020 12:49:55
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 15/02/2020 : 18:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Kit Teller je postao popularan. Svima je ušao u uho, pa se spominje čak i u Texu!

Tex Strip-Agent klasik broj 15, 72. stranica - druga vinjeta:

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/02/2020 : 20:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pričao mu stari puno o Telleru pa mu više ne izlazi iz uha.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/02/2020 : 12:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Išao i ja sad vidjeti, fora Ali to je greška, jel? Sin od Texa je isto Kit, pa je trebalo pisati Kit Willer, jel da?

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/02/2020 : 13:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Išao i ja sad vidjeti, fora Ali to je greška, jel? Sin od Texa je isto Kit, pa je trebalo pisati Kit Willer, jel da?

Da, ali to ne negira sve veću popularnost Tellera kad ni upisivaču ne izlazi iz glave.
Primijetio sam istu grešku na još jednom mjestu. Ne znam sad točno koja stranica.

Edited by - Spock on 16/02/2020 13:08:42
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/02/2020 : 13:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da da, tako sam ja i shvatio tvoj post, samo sam htio provjeriti da budem siguran

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/02/2020 : 13:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mene ipak najviše kopka jesu li na kraju u pitanju bili tvorovi ili stjenice, ili možda stjenice nastanjene na tvorovima.
P.S. Spock, žao mi je što ti to moram reći, ali tvoj fotoaparat je još gori od onoga kojeg je jedno vrijeme koristio naš Reem.

Go to Top of Page
Page: of 111 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000