nije to tutto.... nije sigurno... posto ima i broj 700 vec.... uglavnom cirka 500 brojeva texa originalne serije... dali mogu dobit preko 5000kuna ? recimo da su jedna solidna cetvorka ocuvanost ?
Ovakve stvari i mene zanimaju. Znam talijanski, a nemam ni jedan originalni Bonellijev strip doma jer ne znam kako da ih nabavim. S Bonellijeva sajta mi se čini preskupo (pogotovo kad se uzme u obzir poštarina), a za druge načine preko interneta ne znam. Kako vi koji posjedujete talijanska izdanja dolazite do njih?
ovako dakle ja sam ulozio danas svoje novce u jednu kolekciju texa
stvar je ovakva... kolekcija je u kurcu odnosno ima brojeve od 1-488 iz originalne serije jedno 40ak brojeva je lijepljeno selotejpom ( samo hrbati jer su istroseni ) ostatak je ocjena 3+ do 5 ovisno sad o izdanju do izdanja...
ovako ja bih to prodavao... pa se mozemo nesto dogovoriti... moze i otplate i svasta...
samo jos jednom ovo su originalna prva izdanja... stara pun kurac... opet to je kolekcija od cirka 500 brojeva... jako lijepa stvar, a i nebi je za previse novca prodavao, al i da ja nesto zaradim :D hahahahahaha :D loood sam
jesi siguran da su originalna izdanja a ne tre stelle?
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
sorry na kasnom odgovoru, posao jbg...edicija tre stelle je prvi reprint izdanja texa i ima tri plave zvezde na hrbatu
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Kolor izdanje Texa od Republice se prodaje na sajmovima u Italiji za 3 evra po komadu. Baš sam juče bio na sajmu stripova u Pordenoneju i bilo je dosta tog izdanja.
Tutto izdanje od broja 1 do 400 po meni vrijedi nekih 400 evra. Za toliko ga i ja prodajem ako nekog zanima :)
Kolor izdanje Texa od Republice se prodaje na sajmovima u Italiji za 3 evra po komadu. Baš sam juče bio na sajmu stripova u Pordenoneju i bilo je dosta tog izdanja.
Tutto izdanje od broja 1 do 400 po meni vrijedi nekih 400 evra. Za toliko ga i ja prodajem ako nekog zanima :)
jel imaš od ovoga šta?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
jel imaš od ovoga šta?
@Iwood
imaš li ti šta duplih od republice da vježbam talijanski preko ljeta