forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 NAJBOLJA IGRA IKAD!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/05/2011 : 12:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Da je klikfest ne mogu da poreknem. AL ga volem :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/05/2011 : 12:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Pa KOTOR2 ima istu grafiku kao i prvi, i bila je dobra za to vrijeme.
Čovječe, ako si SW fan, i propustiš KOTOR2, kao da nisi fan.
Možda ću zvučat čudno, no KOTOR2 mi je najdraži dio svih Star Warsa, uključujući filmove, igre i stripove.

Pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=dzBgnzwBv7I

nema istu grafiku, ova je malo grdja, rogobatnija, ne znam kako bih se izrazio....
plus su nesto petljali sa komandama, ne mogu da se setim
znam da mi je sa tehnicke strane bila ogromno razocarenje, i da sam je zato batalio....
kao sto sam rekao, nisam neki gejmer, nikako, tako da mi cak ni SW nije neki faktor koji bi me naterao da probam every single igru :P

i nece meni drugi SW fan govoriti da li sam ja fan ili nisam

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/05/2011 : 12:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@Windwalker:
Ma šalin se ja Nisan stvarno dugo već nešto zaigra kako triba, a Diablo II i Morrowind su mi ostali u super sjećanju ko igre koje sam najviše i najduže igra i sa kojima sam se najviše zabavija (uz par GTA naslova, normalno). Zadnjih par godina nisam u toku uopće sa igrama pa ni ne znan šta je aktualno trenutno. Zadnje šta sam igra je ovaj Tony Hawk: American Wasteland i moran reć da sam razočaran. Nemaštovite mape, a i ne sviđa mi se stil igranja. Trica mi je bila i ostala najbolja.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 15/05/2011 : 12:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, postoji jedna još bolja igra.
Pravi hard-core gameri kažu da je najbolja ikada, da ima najbolju priču koju ništa ne može nadmašiti, da je velikim dijelom kao knjiga po količini teksta.
A ja je nisam odigrao (bio sam mlad i glup što to nisam završio)...
Riječ je, naravno, o Planescape: Tormentu.

nemoj se zajebat, nije to igra - to je interaktivni roman. Ako ga krenes igrat fokusiraj lika na intelligence, sve ostalo je manje bitno

A sto se tice RPG-ova, ja sam najvise vremena proveo uz Fallout 1 i 2 (trojka je zivi uzas), TES: Arenu i TES: Daggerfall (za Morrowind nisam imao dovoljno vremena da ga igram kak se spada, tj. mjesecima :D - Oblivion je zivi uzas) i FF VII....Baldurs gate mi bio neopisivo dosadan, Planescape kako vec reko nije igra , onda dosao Witcher pa bio odusevljen...izgubio sejvove prije zadnjeg chaptera pa ga nikad nisam zavrsio sto me podsjeti da bih trebao...bas nedavno poceo igrat Dragon Age prvi i zasad me ne impresionira...

za mene je tu najbolji Fallout 2, premda sam najvise emocionalno vezan za FF VII i Arenu

http://matanovogumno.blogspot.com

Edited by - Mali_Mate on 15/05/2011 12:41:38
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 15/05/2011 : 17:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Thief serijal
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/05/2011 : 12:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Za mene je Battle City najjači svih vremena. Ne mogu virovat da unatoč svim ovim modernim igricama ja iman želju za takvom igrom. Koja je ovo zaraza pa to je čudo!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/06/2011 : 00:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
JAo koji naslov za takvu igru. U ovaj naslov mogu samo uc Heroes of mm 2, Might and magic 6, Diablo 1, Cm 98/99

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/06/2011 : 00:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

za mene je tu najbolji Fallout 2

Ulazi u osobni top 10, i 1ca i 2.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 15/06/2011 : 11:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Za mene je Battle City najjači svih vremena. Ne mogu virovat da unatoč svim ovim modernim igricama ja iman želju za takvom igrom. Koja je ovo zaraza pa to je čudo!

U,jbte,dobro si me podsetio

http://www.youtube.com/watch?v=ok1vRZvZmuw

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 19/06/2011 : 14:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

quote:
Originally posted by Zlotvor

U,jbte,dobro si me podsetio

http://www.youtube.com/watch?v=ok1vRZvZmuw

E ovo sam i ja cepao na segi kao mali
Najbolja igrica!!!!
i ova mi je bila dobra
http://www.youtube.com/watch?v=aufSXQqjCqI&feature=related

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll