forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Email pitanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/05/2011 : 13:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Je li moguce promeniti mail na neki "normalni" posle registracije ? Ja sam se registrovao na poslovni mail npr., a sada bih voleo da mi koreshpodencija stize na privatni gmail, pa jel moguce da jednom, kad prodje provera maila, promenimo na bilo sta ?

Hvala na odgovoru.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 13:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Markos reko da treba da imas najmanje 30 pozitivnih komentara da bi tako nesto bilo moguce. Vidis, i ja sam probo da promjenim da moj stripovi e-mail account bude moj gmail, ali vjerujovo ili ne, ja trenutno imam 29 pozitivnih komentara, tako da jos uvijek ne mogu.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 13:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja sam markosa zamolio posle 5 godina da mi promeni mail i eto posto me zna ko sam, ucinio mi je to, jer mi ionako onaj mail sa kojim sam se registrovao(ustvari sin), nije u funkciji.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 14/05/2011 : 14:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Pa forwarduj mejl na gmail, tako sam ja uradio.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40458 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 14:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Moze li se forwardovati sa jednog gmaila na drugi gmail? Nisam nikad pokusavao?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/05/2011 : 14:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
@Sawitch moze, imas u opcijama.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/05/2011 : 15:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Pa forwarduj mejl na gmail, tako sam ja uradio.

Pa kako da namestim tako selektovani forward ? Mislim, kad mi neko salje mail preko foruma ne pise da je via stripovi.com, ne mogu filtrirati x korisnika individualno.

Tj. mogu al me boli q. :D

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000