Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40216 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 12/11/2011 : 19:09:53
|
Čim diskusija krene takvim tokom da se pominju: IQ fudbalera i njihove žene - odmah je jasno da ćemo doći do zaključka da smo mi (forumaši) budale i da nas treba voditi na posmatranje
Pa, zar ne? Mi se kao ložimo na taj sport a tamo sve maloumnici oženjeni kurvama Šta to govori o nama?
A u vezi Stojkovića... Calebe, džabe što je bio najbolji, jednostavno ne zaslužuje poziv.
Sawitch, daleko od toga da sam protiv mladih igrača, odakle ti to? Protiv sam kukavičke igre 4-5-1
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/11/2011 : 19:11:21
|
quote: Originally posted by Ultras
Sawitch, daleko od toga da sam protiv mladih igrača, odakle ti to? Protiv sam kukavičke igre 4-5-1
Formacija su tri broja na papiru. Ono na terenu je drugo. Itekako mozes biti ofanzivan sa 4-5-1, isto k'o sto mozes biti defanzivan sa 4-3-3. Sve je do trenera i njegovog (ne)umeca. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40216 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/11/2011 : 19:12:08
|
A objasni zasto Stojkovic ne zasluzuje poziv???
A jesmo mi jos vece budale cim polemisemo o takvima... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/11/2011 : 21:56:16
|
Stvarno Ultrase zbog cega Stojkovic ne zasluzuje poziv?Zato sto je izdao Zvezdu?Ajde budimo realni,kojeg golmana imas boljeg od Stojkovica.Na kraju krajeva taj Stojkovic je primio najmanje golova ove sezone i to je valjda neki pokazatelj. Meni nesto drugo nije jasno.Zasto nije igrao Volkov ni 5 minuta.Pa da sam na njegovom mestu oterao bi ih u tri pizde materine i otisao da igram za Crnu Goru.Pa koga oni zajebavaju bre. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/11/2011 : 22:04:19
|
Ko ide na stadion da zvizdi Stojketu, taj nije pravi navijac. Jbt, pa ako idem, idem da navijam za Srbiju, zabole me ko je iz kog kluba. Stojkovic je najbolji nas golman, naravno ad je zasluzio poziv. A ono sto mu se desilo u Djenovi, je sramno, a jos sramnije je sto nije niko stao uz njega, vec su ga sutnuli iz ekipe. Pizon je prvi trebalo da stane u njegovu odbranu.
A Zigic je smesan. Svaki intervju mu se svodi na: nismo imali srece, nismo zasluzili da izgubimo, sta je tu je, idemo dalje, bice bolje itd. Ali bukvakno, stalno vrti ove recenice. Voleo bih da je neko cuvao sve njegove izjave i napravio jedav video od njih, mislim da bi bio pravi hit :D
Pogledajete ga samo ovde. Tacnije na 1:00, u pozadini stoji.
http://www.youtube.com/watch?v=JZ7-C_s9OMY
A tek ovde, monolog mu je ubitacan.. lele
http://www.youtube.com/watch?v=VAXlMxKDQoI
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 12/11/2011 22:05:32 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 12/11/2011 : 22:51:51
|
quote: Originally posted by okiboki
Meni nesto drugo nije jasno.Zasto nije igrao Volkov ni 5 minuta.Pa da sam na njegovom mestu oterao bi ih u tri pizde materine i otisao da igram za Crnu Goru.Pa koga oni zajebavaju bre.
Volkov je vec imao svojih pet minuta slave, kada se dve nedelje premisljao kojem ce se prikloniti carstvu, i to uz maksimalnu medijsku paznju. Rekao bi covek, stize Leo Messi ili barem CRonaldo. A ono nekakav Volkov. Nek ide u CG, ko mu jebe mater. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 22:58:10
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni nesto drugo nije jasno.Zasto nije igrao Volkov ni 5 minuta.Pa da sam na njegovom mestu oterao bi ih u tri pizde materine i otisao da igram za Crnu Goru.Pa koga oni zajebavaju bre.
Volkov je vec imao svojih pet minuta slave, kada se dve nedelje premisljao kojem ce se prikloniti carstvu, i to uz maksimalnu medijsku paznju. Rekao bi covek, stize Leo Messi ili barem CRonaldo. A ono nekakav Volkov. Nek ide u CG, ko mu jebe mater.
Баш то. Створила се толика медијска пажња да то није нормално, а оно солидан крилни играч. Криво ми је само што је дечко одлучио да игра за нас, тј. позван је само да не би отишао у ЦГ. Ово ће му бити вероватно једини позив за репрезентацију, а у ЦГ је могао да буде стандардно крило. Велику је грешку направио. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/11/2011 : 23:06:04
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by Mairosu
Volkov je vec imao svojih pet minuta slave, kada se dve nedelje premisljao kojem ce se prikloniti carstvu, i to uz maksimalnu medijsku paznju. Rekao bi covek, stize Leo Messi ili barem CRonaldo. A ono nekakav Volkov. Nek ide u CG, ko mu jebe mater.
Баш то. Створила се толика медијска пажња да то није нормално, а оно солидан крилни играч. Криво ми је само што је дечко одлучио да игра за нас, тј. позван је само да не би отишао у ЦГ. Ово ће му бити вероватно једини позив за репрезентацију, а у ЦГ је могао да буде стандардно крило. Велику је грешку направио.
Pa to je i poenta,sto su ga drkali ako nije mogao da dobije sansu ni na jednoj prijateljskoj utakmici.Jako lep primer su dali za buducnost.Srecom Kolarov je dobio crveni pa ce verovatno igrati protiv Hondurasa. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:08:38
|
quote: Originally posted by wele
Nije to klub pa da se lomi za koji će potpisati.A Volkov sa Crnom Gorom ima veze kao Sawitch sa Portorikom.
Хтедох да напишем солидан бек.
Какве везе има, колико је само оваквих случајева. Омар Кук је дакле чист Црногорац? Зар није Баша исто чекао позив Србије, па је одлучио да игра за Црну Гору. Занима је још нешто, вероватно знаш. Је л је Вучинић из ЦГ или је једноставно мислио да неће имати места за њега у навали Србије, па је одиграо сигурицу и заиграо за вас? |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:09:23
|
Mirko je iz Niksica. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:10:55
|
Аха, нисам то знао. Увек сам мислио да је оно разлог што није одабрао Србију. |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:11:37
|
Posle raspada drzavne zajednice svako je imao pravo da bira gde ce da igra.
Neki kazu da se Pekovic jos uvek zdere sto je izabrao CG. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/11/2011 : 23:18:41
|
A Zigic je smesan. Svaki intervju mu se svodi na: nismo imali srece, nismo zasluzili da izgubimo, sta je tu je, idemo dalje, bice bolje itd. Ali bukvakno, stalno vrti ove recenice. Voleo bih da je neko cuvao sve njegove izjave i napravio jedav video od njih, mislim da bi bio pravi hit :D
Nije on smešan, već naginje debilizmu (onom medicinskom). Gledam juče neku njegovu izjavu, nešto kao kako se oseća kao kapiten i kako ćemo igrati sad. Jebote, čovek bukvalno ne ume da sastavi PROSTU rečenicu. Mislio sam da je Pižon nepismen, ali ga je ovaj nadjebao.
Sad, ni ti fudbaleri ne bi trebalo da su neki retoričari, već da igraju fudbal, ali ja da sretnem negde na ulici ili u prodavnici čoveka koji toliko ne ume da se izrazi, mislio bih da mu je potrebna stručna pomoć. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:21:36
|
quote: Originally posted by manhunter Gledam juče neku njegovu izjavu, nešto kao kako se oseća kao kapiten i kako ćemo igrati sad.
Ја сам се упишао од смеха док сам га слушао. А играмо много разноврсније од када је он капетан. |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:23:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Nije on smešan, već naginje debilizmu (onom medicinskom).
А, ово си лепо написао Пуно пута сам то помислио, али сам се устручавао да напишем. Што рече један мој друг - дилеја |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:25:00
|
Mirko je rođeni Nikšičanin i velika budala,da čujete i vidite tek njegove izvale. Omar Kuk je porijeklom iz Kuča,potvrđeno i dokazano,isto kao i Fatos Bećiraj. Dok je Kadu bio u Zeti pominjalo se da će i on zaigrati za Mne. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:27:09
|
quote: Originally posted by manhunter Gledam juče neku njegovu izjavu, nešto kao kako se oseća kao kapiten i kako ćemo igrati sad.
Ја сам се упишао од смеха док сам га слушао. А играмо много разноврсније од када је он капетан.
Ja se čak nisam ni smejao. Nekako me bilo sramota u njegovo ime i u ime onih koji su ga uopte pozvali u reprezentaciju i dali mu još kapitensku traku. Za ovoga je i Ilija Najdoski pesnik.
A o "igri" da ne pričamo. Sve je otišlo u Honduras. Još odavno. |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:35:28
|
Omar Kuk je porijeklom iz Kuča,potvrđeno i dokazano,isto kao i Fatos Bećiraj.
Не капирам ово. Куча? Фатос Бећирај, ко је тај? |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:36:15
|
quote: Originally posted by manhunter
Ја сам се упишао од смеха док сам га слушао. А играмо много разноврсније од када је он капетан.
Ja se čak nisam ni smejao. Nekako me bilo sramota u njegovo ime i u ime onih koji su ga uopte pozvali u reprezentaciju i dali mu još kapitensku traku. Za ovoga je i Ilija Najdoski pesnik.
A o "igri" da ne pričamo. Sve je otišlo u Honduras. Još odavno.
То је више био смех из очаја. Нисам могао да верујем када сам чуо да ће он бити капитен. Уместо да му се захавале, они га још унапређују... ма нема ништа... док не оде багра из савеза, неће доћи ни тренер са ауторитетом. Надам се да ће се ипак нешто десити, па да Голац преузме екипу. Верујем да тај човек неће дозволити да му се ико меша у рад, нема длаке на језику, строг је и правичан. Мада, исто сам мислио и за Мистера Не свиђа ми се ни ова прића и Михи. Који ће нам.. да се учи тренерском занату у репрезентацији, као Роби у Звезди, Јокан и Станојевић, Ђукић у Партизану... још гледам Деки капитен га подржавао.. не би ме изненадило да се у случају доласка Синише, овај поново активира и заигра... не да Бог. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:45:15
|
Omar Kuk je porijeklom iz Kuča,potvrđeno i dokazano,isto kao i Fatos Bećiraj.
Не капирам ово. Куча? Фатос Бећирај, ко је тај?
Kuči-selo u CG :D Fatos Bećiraj je Albanac koji nastupa za crnogorsku reprezentaciju.Član Dinamo Zagreba,zaista paklen napadač. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:48:18
|
А Омар Кук заиста вуче неко порекло из ЦГ? Мислио сам да је то најобичнија зајебанција, а? Некак баба му била црногорка? |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:54:21
|
Kuk je Crnogorac, to mu se valjda vidi. :D Verovatno je baba iz Kuča svrnula malo do Ugande na proputovanju do ju-es-end-ej. :P |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 12/11/2011 : 23:56:52
|
А Омар Кук заиста вуче неко порекло из ЦГ? Мислио сам да је то најобичнија зајебанција, а? Некак баба му била црногорка?
Ma kakvi,cista zajebancija :D Kuk iz Kuča,to su mu nakačili jer slično zvuči :D |
|
|
Topic |
|
|
|