Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/05/2012 : 21:16:01
|
Солидан избор. Драго ми је да нема Пантеле, Жигаре, Милијаша.. мислим да је требало да позове Стојковића, не видим разлог зашто то није учинио..ако је због навијача, посерем се на таквог селектора.
Ово ме је посебно обрадовало:
quote: Što se tiče Lazovića, nisam razgovarao sa njim, ali jesam sa mojim prijateljem Spaletijem, koji mu je trener. Želim da Danka vratimo u reprezentaciju, jer nam je potreban, a o tome ćemo pričati kada sanira povredu.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 21/05/2012 21:18:14 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/05/2012 : 21:26:05
|
quote: Originally posted by Caleb
Солидан избор. Драго ми је да нема Пантеле, Жигаре, Милијаша.. мислим да је требало да позове Стојковића, не видим разлог зашто то није учинио..ако је због навијача, посерем се на таквог селектора.
Ово ме је посебно обрадовало:
Ne znam kako se on uklapa u rad, red, disciplinu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 21/05/2012 : 21:33:35
|
Не сећам се да је правио срања у репрезентацији, не сећам се ни за клубове. Очигледан разлог је прелазак у Партизан. Глупо је, добар је голман, треба га позвати. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 21/05/2012 : 21:36:54
|
Не сећам се да је правио срања у репрезентацији, не сећам се ни за клубове. Очигледан разлог је прелазак у Партизан. Глупо је, добар је голман, треба га позвати.
Smatram da ne treba. Da je neki golman i nije.
Mozga ima taman koliko i Bajkovic.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 22/05/2012 : 16:58:06
|
quote: Originally posted by swamp thing Joj, napada... Mislim da po imenima lošija reprezentacija nije bila zadnjih 20-ak godina.
Da znas.
Nasa odbrana obecava nulu. Ali i nas napad |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4098 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5394 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11475 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 28/05/2012 : 13:02:27
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Ljajic vracen kuci jer je odbio da peva himnu
Ovo se ne zna ko je gluplji Izbacujes klinca sto ne peva himnu (pa sta?!), ali i njegov odgovor da to ne radi iz licnih razloga |
Edited by - Jasko on 28/05/2012 13:03:24 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 28/05/2012 : 19:02:36
|
Идиоти мора да звижде химни, па то ти је. Стока једна.
Bruka! Dokle više?!
Odlična vest. Znači, pravi se ozbiljna ekipa - tim. Ko se ne oseća kao deo tog tima ne treba ni da odlazi na pripreme, niti da se odaziva selektoru. Pametnjaković neće da peva himnu, kaže poštuje sebe!!! Da ne veruješ?! Poštuje sebe? Pa poštuj se na nečijoj klupi za rezerve! Daleko ti lepa kuća, kao i tebi sličnima. Šta bi bilo sledeće? Dres?
Fudbal je timska igra i sve treba da bude podređeno kolektivu. Nešto slično imamo u košarci gde Novicki pod temperaturom ulazi na teren a njegovi gube 26 razlike. To je timski igrač. A imamo i primer našeg Radmanovića kome je teško u poluvremenu da sasluša selektora. A ovaj car neće ni himnu da peva
Trule jabuke bacati iz korpe
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5394 Posts
Posted - 28/05/2012 : 19:14:16
|
quote: Originally posted by Ultras
Идиоти мора да звижде химни, па то ти је. Стока једна.
Bruka! Dokle više?!
Odlična vest. Znači, pravi se ozbiljna ekipa - tim. Ko se ne oseća kao deo tog tima ne treba ni da odlazi na pripreme, niti da se odaziva selektoru. Pametnjaković neće da peva himnu, kaže poštuje sebe!!! Da ne veruješ?! Poštuje sebe? Pa poštuj se na nečijoj klupi za rezerve! Daleko ti lepa kuća, kao i tebi sličnima. Šta bi bilo sledeće? Dres?
Fudbal je timska igra i sve treba da bude podređeno kolektivu. Nešto slično imamo u košarci gde Novicki pod temperaturom ulazi na teren a njegovi gube 26 razlike. To je timski igrač. A imamo i primer našeg Radmanovića kome je teško u poluvremenu da sasluša selektora. A ovaj car neće ni himnu da peva
Trule jabuke bacati iz korpe
Ne znam koji ga je moj i zvao...em sto nije neki fudbaler, a ne zna ni da se ponasa |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 28/05/2012 : 19:15:16
|
I treba da ga otjera,mora da se zna neki red."Iz licnih razloga",yeah,right,kao i svi Pazarci. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 28/05/2012 : 19:46:41
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis Ne znam koji ga je moj i zvao...em sto nije neki fudbaler, a ne zna ni da se ponasa
Ne bih se složio da nije dobar fudbaler. Odličan je bio u mlađim selekcijama, daleko iznad ostalih. A pazi još ovo: pa zvao ga je jer mu je bio trener u Fiorentini. Gde ćeš bolju priliku za dokazivanje mladog igrača nego kod trenera koji te već poznaje i koji te je već trenirao.. Miha je verovatno mislio da će zbog toga mali da grize više od ostalih. Veruj mi da sam i ja to očekivao
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5394 Posts
Posted - 28/05/2012 : 20:13:24
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Dr. Zistis Ne znam koji ga je moj i zvao...em sto nije neki fudbaler, a ne zna ni da se ponasa
Ne bih se složio da nije dobar fudbaler. Odličan je bio u mlađim selekcijama, daleko iznad ostalih. A pazi još ovo: pa zvao ga je jer mu je bio trener u Fiorentini. Gde ćeš bolju priliku za dokazivanje mladog igrača nego kod trenera koji te već poznaje i koji te je već trenirao.. Miha je verovatno mislio da će zbog toga mali da grize više od ostalih. Veruj mi da sam i ja to očekivao
Ja nesto mnogo nisam video od njegovih fudbalskih kvaliteta...mozda je talenat ali to samo po sebi nije dovoljno...gledao sam ga u Fjorentini nekoliko puta...sve u svemu malo...obicno je bio zamenjen ili je ulazio sa klupe.Licno, vise bih voleo da je zvao Sulejmanija. Opet,slazem se da sam mislio da ce bas zbog Mihe da grize vise... |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/05/2012 : 20:20:35
|
quote: Originally posted by wele
I treba da ga otjera,mora da se zna neki red."Iz licnih razloga",yeah,right,kao i svi Pazarci.
Može igrati za BiH, nitko ga neće moći izbaciti ako ne bude pjevao. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5394 Posts
Posted - 28/05/2012 : 20:27:21
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by wele
I treba da ga otjera,mora da se zna neki red."Iz licnih razloga",yeah,right,kao i svi Pazarci.
Može igrati za BiH, nitko ga neće moći izbaciti ako ne bude pjevao.
Ma nije stvar u tome...umesto da pricamo o reprezentaciji,novim igracima,taktici,mi se stalno vracamo nazad i pricamo o potezima nekih idiota...ocu bre fudbal |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5394 Posts
Posted - 28/05/2012 : 20:28:02
|
quote: Originally posted by tumen
Sulejmani će biti pozvan, ne brinite, trenutno je povređen.I on peva himnu itekako.
Ne preteruj sad i ti |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Topic |
|