50 godina Zagora. O tome pricamo vec mjesecima. Burattini dolazi u Hrvatsku. Izlaze gigant, kolekcionarsko izdanje od prvog broja i jos mnogo toga...
ovo se zove prava vijest, HILJADU MI BUBNJEVA!!!!!!! Kakvo je to kolekcionarsko izdanje? O čemu se radi? Jel če iči u trafike ili samo striparnice? Cijena? Šta je sa Zagorom u boji?
Za KW: - pa mogao si ostaviti zaključan moj topik, no nema veze, jedan ovakav topik je ionako dovoljan....ja sam se samo šalio kada sam rekao da si zatvorio moj da si otvorio svoj,....mislim bilo je istina ali je bilo meni smiješno pa sam ti to napisao bez neke ljutnje ili bilo šta....
on topic!
CHICO SPECIJALAC!!!!!!!!!!!!!! šteta što je poslednji!!!!! Ja sam baš volio ove specijalce, jeste istina da je svaki broj bio lošiji, previše predvidljivo, pomanjkanje ideja,....ali ipak dobri stari Chico zaslužuje svoje izdanje,...sada če mi biti dosadno bez Chico specialaca odnosno Chicovih ludorija....... Pošto u ovom specijalcu nastupaju svi koji nešto znače kod Chica, ja očekujem puuuuuuunooooooooooooooooo od ovoga specialca!!!!!! Jel to netko več pročitao??? Ajde dojmove ali bez previše spoilera!!!!!!!!!!
Po 2 komada, bar se nadam. Tako je islo dosad, valjda ce da ostane isti ritam i ove godine.
jedino ako će one termine izlaska u aprilu i maju prebaciti na jesen... ili možda već u augustu ali čisto sumnjam. nekako sve priliči da bi ove godine mogli imati samo po jedan: - maxi tex i zagor, - almanah dilan i zagor - gigant dilan. i da bi mogli skroz ostati bez mister no i marti specijala i maxi izdanja...(možda,možda izađe maxi mister no, ko zna...)