forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 pitanje u vezi kontaktiranja Ludensa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 02/06/2011 : 11:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Ekipa,

Zadnji broj DD-a (Homo homini lupus) koji sam dobio otisnut je s greškom - otprilike 10 stranica nije odštampano, tj. prazne su. Ne mogu ga zamijeniti na kiosku jer je kupljen u drugom gradu, pa sam mislio zatražiti direktno od Ludensa da mi ga zamijeni. Zna li netko od vas kako da kontaktiram Ludens? E-mail adresa navedena u impresumu (ludens@hi.hinet.hr) nije aktivnna, a na adresu sa web sajta (info@ludens.hr) nisam dobio odgovora i ne znam provjeravaju li ga.

Hvala

Ich bin nur ein Schauspieler

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17682 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/06/2011 : 11:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Slobodno odmah odustani od toga. Kupi drugi strip
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/06/2011 : 11:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A vidi optimistu. XD

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 02/06/2011 : 11:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si iz Zagreba. Nema ti druge nego ih osobno posjetiti na adresu Brune Bušića 14. To bi ja napravila na tvom mjestu. Da su pravi ne samo da bi ti zamjenili strip nego bi ti dali pretplatu na DD do kraja godine.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/06/2011 : 11:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Vidim da si iz Zagreba. Nema ti druge nego ih osobno posjetiti na adresu Brune Bušića 14. To bi ja napravila na tvom mjestu. Da su pravi ne samo da bi ti zamjenili strip nego bi ti dali pretplatu na DD do kraja godine.

Imamo post godine?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 02/06/2011 : 12:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Prvi savjet koji je dobio je "Kupi drugi strip". A sad samo čekam da netko kaže "sam si kriv što ga nisi prolistao prije nego si platio."
Sjebali su svoj proizvod i bilo bi logično da se na neki način ispričaju. DD do kraja godine ima još tri stripa. I koliko bi to njih koštalo u ime isprike? Ništa.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 02/06/2011 : 12:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Možda negde drugde!!!!

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/06/2011 : 13:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
bezobrazluk ja bih odustao od skupljanja navedenog stripa

feka
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/06/2011 : 13:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
sam si kriv što ga nisi prolistao prije nego si platio.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/06/2011 : 13:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Još gora je situacija kod nas u Srbiji, jer su stripovi upakovani u celofan. Desilo mi se da mi je strip neispravan i odem da reklamiram na kiosku na kom sam kupio strip, da mi zameni za drugi, a ona žena iz kioska ladno mi kaže što sam ga raspakivao ako je neispravan. Kao da sam ja vidovit, pa sam uzeo baš neispravan primerak. Guska! I nije htela da mi zameni! Jer ona, navodno, ne može da vrati raspakovan strip, ludilo, stvarno nisam mogao da verujem. I zato više ne kupujem na tom kiosku.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 02/06/2011 13:14:47
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2011 : 13:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi ne budite ovce.
Svaki kupljeni proizvod ima zakonski rok u kojem ga se može vratiti a pogotovo vrijedi za proizvode koji su kupljeni oštečeni a nisu kao takvi deklarirani.
Nekad je bio i broj mobitela od urednika u impresumu u stripovima LU/SA pa pogledaj i zovi.Ako nema u novima bilo je u starijima brojevima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/06/2011 : 13:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
U striparnicama u Beogradu bez problema zamenjujes svoje defektne primerke, tako da mi tog problema nemamo ovde.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17682 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/06/2011 : 13:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Prvi savjet koji je dobio je "Kupi drugi strip".

Pa sve drugo je gubljenje vremena
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/06/2011 : 13:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Još gora je situacija kod nas u Srbiji, jer su stripovi upakovani u celofan. Desilo mi se da mi je strip neispravan i odem da reklamiram na kiosku na kom sam kupio strip, da mi zameni za drugi, a ona žena iz kioska ladno mi kaže što sam ga raspakivao ako je neispravan. Kao da sam ja vidovit, pa sam uzeo baš neispravan primerak. Guska! I nije htela da mi zameni! Jer ona, navodno, ne može da vrati raspakovan strip, ludilo, stvarno nisam mogao da verujem. I zato više ne kupujem na tom kiosku.

Ako je tako onda stvarno...

Pa u Ljubljani mogu zameniti defektni VC primerak (vec sam par puta to i napravio kao i mnogi drugi), a ne bi se moglo u Srbiji...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41172 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/06/2011 : 15:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
A mi sto kupimo neispravan primerak moramo i platiti PTT da bi ga vratili nazad... Tako da ko ne zivi u BG-u je popusio... Ali da su samo stripovi u pitanju...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/06/2011 : 15:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by srdjandj

Ako je tako onda stvarno...

Pa u Ljubljani mogu zameniti defektni VC primerak (vec sam par puta to i napravio kao i mnogi drugi), a ne bi se moglo u Srbiji...

Zato kupujem svaka 2 meseca u Beogradu u Darkvudu i ako imam neki neispravan, bez problema mi zamene!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kutuzov
Junior Member

370 Posts

Member since 06/05/2011

Posted - 02/06/2011 : 16:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kutuzov a Private Message  Reply with Quote
U pitanju je isuviše mala svota, da bi se pokretao bilo kakav proces, i meni se desilo dva puta, kupiš nov i teraš dalje

Edited by - Kutuzov on 02/06/2011 16:06:02
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2011 : 16:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A zašto ga ne vratite tamo gdje ste ga kupili?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 02/06/2011 : 16:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Što stvarno nitko nema nikakav kontakt od Ludensa? Dajte, baš me zanima hoće li udovoljiti mojem legitimnom zahtjevu ili su pesimistične prognoze iznesene u nekim komentarima doista utemeljene.

P.S. hvala na savjetu da odmah kupim drugi DD, ali ako ne dobijem zamjenu, već sam odlučio da ga neću kupovati - nikad više :)

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 02/06/2011 : 16:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Jaki, napisao sam - kupljen je u drugom gradu.

Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 02/06/2011 : 16:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Ja od Sajma nisam dolazio u BG, i tek prije 10 dana odnesoh onu famoznu Juliju 10 sa lose odstampanom stranicom, i naravno zamjena bez problema. Kupovina zato samo po striparnicama!

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2011 : 16:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Jaki, napisao sam - kupljen je u drugom gradu.

Nije bilo upućeno tebi već ovim zadnjima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/06/2011 : 17:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ovo je ipak Balkan.
Ako ti nije problem otiđi direktno do njih da ti zamjene strip (usput pitaj zašto ne odgovaraju na poruke). Ako ne budu htjeli zamjeniti, javi nam da znamo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/06/2011 : 19:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Meni je Libellus zamijenio kad je bio NN spojen na vrhu-sljepljen sa stranicama, bio je u foliji i zamijenili za drugi..
Tnx Libellus na korektnosti!
A Ludens sam imao po sredini raspadnutog DD ali nisam reklamirao nego ga frknuo na trznici za drugi strip..stash!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 02/06/2011 : 19:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ne treba pretjerivati pa unaprijed kritizirati izdavača. Greška je nastala u tiskari i od samog trenutka tiskanja preko distribucije pa sve do samog prodajnog mjesta izdavač više nema nadzor nad stripovima. Naravno, to ne znači da ne trebaju čovjeku zamijeniti strip novim i ispravnim primjerkom. Ja, recimo, nisam imao previše problema kad sam u dva ili tri slična slučaja tražio zamjenu na kiosku (sjećam se kad sam uzeo neki Zagor maxi koji je umjesto 320 stranica imao 288). Puno su gore one babetine po kioscima koje ne shvaćaju da ne želim stripove s utorima ili one koje su same čitale/posuđivale okolo pa se vidi kako je iskrivljen ili ispucalih korica, pa počnu nešto lupetati i filozofirati, nakon čega ili izbjegavam to prodajno mjesto ili idem kad je druga smjena (ako je ista razumnija).
Ne vjerujem da bi se izdavač kompromitirao radi stripa od 18 kn. Ali ako bi jasno dali do znanja da neće zamijeniti strip to je već stvar za osudu od strane svih nas koji kupujemo stripove. Vjerujem da im to nije namjera, jer kad izdavači računalnih časopisa ljudima zamijene iste (a radi se o dvostruko skupljim artiklima) onda ni njima to ne predstavlja nikakav problem.

Baš me zanima nastavak ovog slučaja. Javi nam jesi li uspio kontaktirati uredništvo Ludensa i kako je sve to prošlo.
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 02/06/2011 : 19:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Rado bih, ali ne znam kako - nemam kontakt! Zato sam i otvorio ovaj topic! :P :)

(osobno Ludensu mi se stvarno baš i ne ide)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000