Obišao jučer 4 kioska u Osijeku, i na dva našao Ratmana. Nažalost, stripovi su bili katastrofalno izgužvani. Ja baš nisam picajzla kad je to u pitanju, al nisam kupio.
Nastavljam potragu...
Koji kiosci? Tisak ili neki drugi? Sorry, ali nije do nas:(
Obišao jučer 4 kioska u Osijeku, i na dva našao Ratmana. Nažalost, stripovi su bili katastrofalno izgužvani. Ja baš nisam picajzla kad je to u pitanju, al nisam kupio.
Nastavljam potragu...
Koji kiosci? Tisak ili neki drugi? Sorry, ali nije do nas:(
Nabavio i ja. Jedan od (jako) rijetkih stripova koji me doista uspio nasmijati, i to čak nekoliko puta i gotovo naglas. Nadam se da će preživjeti na kioscima!
Sve od Ludensa i SA izlazi sa dan-dva zakašnjenja u odnosu na hrvatske kioske, i to več par godina, od remitende dobijamo jedino Dampir i Bred Baron komplete od VČ....a do pre par godina dobivali smo remitendu...istina dvaput godišnje idu paketi. Navodno sad idu Priče s divljeg zapada kao remitenda...sve ok, meni ne smeta...jedino je malo više posla potražiti dobar primjerak stripa...nadam se da če Rat-man preči Kupu i koliko toliko dobrom stanju...sreča da sljedi dopust na Rabu pa stripovi iz prve ruke, iako se i tamo valja potrudit za bolje primjerke. Hvala na odgovoru i bez brige....projekt nema šanse da ne uspije...ne sa Rat-manom za sve uzraste.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Koliko je god meni strip prepun fora i predobar meni je najbolji dio onaj uvod od Markosa...Već zbog tog teksta se meni isplatilo dat 25 kn,a sve ostalo je čisti bonus :P
nisam oduševljen, možda i zbog prevelikog očekivanja. fore su tak tak. mislim, ima i dobrih momenata ali sve skupa mlako. ali svakao kupujem i dalje jer ipak nije loše a i cijena je pristupačna.
Od samog uvoda vidi se da je ovo uredniku drago i osobno izdanje...
Dopada mi se strip, odličan humor s mrvicom tragikomičnosti prema kraj. Nekako je pristupačniji za današnju publiku (kao i za širi raspon uzrasta) nego Alan Ford primjerice. Mene Rat-man jako vuče na na humor iz Golog pištolja (superherojski Leslie Nielsen i njegov Police squad), i sve to fino upotpunjeno žargonom i tematikom jednog stripofila i filmofila. Vjerujem da je autor, Leo, vrlo zanimljiv čovjek...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Strip je odlican, duhovit, pa cak i dirljiv u jednoj prici. Jedva cekam sljedeci broj. I super su mi reference na americke superjunake, pogotovo ona da daredevil uvijek nade koplje za zastavu. :)
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.