Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 03/07/2011 : 14:41:17
|
quote: Originally posted by paro
Kakav je odaziv bio? Mislim, i ljudi sa strane, a ne samo s foruma?
Niko te ne doživljava paro |
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/07/2011 : 14:58:52
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Niko te ne doživljava paro
Osim tebe |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 03/07/2011 : 15:04:22
|
Niko te ne doživljava paro
Osim tebe
A ko će drugi ako ja neću Ti si mi ka Dalai Lama na ovom forumu |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 03/07/2011 : 15:09:15
|
A ko će drugi ako ja neću Ti si mi ka Dalai Lama na ovom forumu [/quote]
Prije bi reko Budalai lama
Ontopic Ovaj Morrison ima glavu čovječe, to se rijetko kad viđa. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 03/07/2011 : 20:34:45
|
Huh. Pre svega moram istaci zahvalnost ljudima koji su svojim prisustvom omogucili da ovaj festival u povoju apsolutno uspe u onome sto je svima nama bila zelja - masovnoj posecenosti i kvalitetnom programu (unapred se izvinjavam sto ce moja kratka pamet 100% 'ispustiti' nekoga). Veliki naklon i postovanje 'legendama divljeg zapada', gospodi Plavsicu, Kercu, Obradovicu i Perovicu. Sadasnjici i buducnosti domaceg stripa: Stojanovicu, Gajicu, Zelicu i Paunovicu. Vrednim strip poslenicima, Vesovicu, Milenkovicu, Zupanu, Tucicu. Neumornim i nepokolebljivim 'borcima protiv vetrenjaca': Slobi, Vuku, Bobanu, Igoru,...
Dragim gostima iz Italije - Buratiniju i Nuciju, veoma simpaticnim ljudima i istinskim zaljubljenicima u svoj posao.
I naravno, onima bez kojih ovo ne bi bilo moguce: (carevima) Ultrasu, Coltu, Manhunteru i TE-NEJu.
Mozda i najveca zahvalnost ide na racun svih posetilaca-forumasa iz drugih gradova, regiona, drzava...bilo je zadovoljstvo ugostiti vas. Na festivalu je bilo i propusta - svesni smo ih, i cvrsto poput Zagorove sekire vam obecavamo da ce dogodine biti ispravljeni. Ziveli! |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
Edited by - morrison on 03/07/2011 21:33:36 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47307 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/07/2011 : 20:36:01
|
quote: Originally posted by dessa
izašo sam na monitor.
ona velika glavurda? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 03/07/2011 : 20:50:55
|
A ko će drugi ako ja neću Ti si mi ka Dalai Lama na ovom forumu
Prije bi reko Budalai lama
Ontopic Ovaj Morrison ima glavu čovječe, to se rijetko kad viđa. [/quote]
Eh ljubomoro, mati svih mana. Cik dodji sledece godine, pa mi reci to u lice! |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
torgalgames
New Member
Serbia
136 Posts
Member since 05/08/2010 |
Posted - 03/07/2011 : 21:25:14
|
Neznam sta reci bilo je odlicno ,svi su bili opusteni. Organizacija na nivou ali promaja i siljak su jebali nanu mene i stripofiliju sve zavrat xeeexeeeeeeeeee (promaja i siljak nisu forumasi ,promaja kao promaja a siljak neka ostane misterija stripofilija,culfis i pojedinci znaju sta je siljato siljak xeeee :) ,a Cronos prica za sebe xeeee |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 03/07/2011 : 23:12:56
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dessa
izašo sam na monitor.
ona velika glavurda?
Kako si ga odma' prepoznao?
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 03/07/2011 : 23:41:53
|
Godina prva-proslava 50 godina Zagora- Kragujevac Fenomenalna prezentacija, druženje, provod Svaka čast Ultrasu, čovek je definitivno SUPER HEROJ, organizator, promoter, bilo ga je svuda Takođe hvala Ultrasu na gostoprinsvu i konaku (naročito što nam je omogućio da spavmo u posebne sobe sa cronosm, tako da nisam bio primoran da sulušam njegovu "noćnu melodiju") Današnji dan je bio fenomenalan najviše zahvaljujući domaćinu Olympiji koji nam je (sawitchu i njegovoj verenici, cronosu i meni) omogućio obilazak Šumarica i jezera, a i jedne poslatičarnice i naravno njegovu firmu "Olympia" sa fenomenalnim "Bodybuilding" klubom Provod izvarenan, gosti fenomenalni, Buratini, Nuccio, Kerac, Plavšić, Obradović, Perović... Dobro poznata lica forumaša i prijatelja anto, culfis, Dzakdenijels, morrison, Rick, dessa, Grujah... a i ona koje znam sa foruma a sada i lično, naročito DeeCay, manhunter, Collector, azra x, miros, alexts... Izdavači Sloba DW, Colt, Ana Marija FP, Vuk Komiko, Zlatko Milenković Strip vesti, Igor SC...
Evo nešto silka:
azra x, cronos six, dessa
culfis, ja, anto
ja, manhunter
culfis, Collector, ja
Toza Obradović, dessa
crnos six, Toza Obradović , dessa
Kerac, Obradović, ja, Plavšić
Olympia, ja
Olympia, cronos
Olympia, Burettini, conos six
ja, Burattini, Olympia |
Edited by - Bruce Springsteen on 04/07/2011 15:56:30 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 03/07/2011 : 23:52:56
|
Odlične fotke Bruce A pazi koju majcu Bure ima na sebi...zna čovjek šta valja |
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 03/07/2011 : 23:58:55
|
Odlične fotke Bruce A pazi koju majcu Bure ima na sebi...zna čovjek šta valja
Da Biće sutra još fotki |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|
olympia
New Member
Serbia
114 Posts
Member since 18/08/2008 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 04/07/2011 : 09:36:07
|
quote: Originally posted by Paka01
Za razliku od benda, ova azra je dobra bogami
jadna djevojka, treba preživit taj čopor vukova. bogzna čega se ona sve naslušala... |
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 04/07/2011 : 09:47:42
|
cao drustvo! bilo je fenomenalno!organizacija za desetku,a antova rakija 10+. ko ih nije upoznao uzivo,morace!ultras,dzek denijels,olimpia,anto su ljudine kakve retko sretnes u zivotu! ultras je smogao snage i bio razvlacen na sve strane,a stigo je da sve odradi i ispostuje kako treba.cak se u pola noci vracao po mene,jer sam se nesto zapricao na ulici,a zaboravio sam da mi tu nije mesto za konak.bravo majstore! dzek me sacekao u 4 ujutru na raskrscuautoput pa desno. olimpia,kakva legenda,kakva smirenost,!covek nas je"proveo"i pokazao nam sva najlepsa mesta u kg.definitivno ovaj grad zasluzuje da bude u top 5 svih vremena.zbog toga,ako se jug odcepi,gledacemo da i kg.pripadne nama. anto i dalje ima dobar podrum pica!otrsimo onu njegovu cacanku za cas. napokon sam upoznao i legendarnog sawitcha koji je bio sa svojom l.polovinom.pozdrav bracnom paru sawitch koji vole,a i znaju sta je slatko. dee cay-a umalo da zaboravim,a zajedno smo ocistili i antovu i njegovu rakiju!cak smo se tolko zarakijali,da smo zaboravili da je drustvo sa strip konferencije odavno izaslo iz doma omladine,a da je vece nastavljeno kg.demo bendovima!klinci koji su svirali,rabijaju!tockova skola,sta ces!tu sam pokusao da napravim malu anketu ko je bolji tex ili zagor,ali su me fanovi zbunjeno gledali jer su to rock a ne strip fanovi.za dee cay-a veliki pozdrav! svaka cast simpaticnoj azri,dessi,gruji,i svim forumasima dobre volje koji su ovaj festival digli u nebesa.verujte bilo je mnogo ljudi,ko ce ih sve popamti. bane kao i uvek,plavsic,toza,zupan,perovic-fala vam na druzenju! fala i coltu sto nije preveo moje pitanje buretu"oce li tex ubiti zagora" ne mogu vise da pisem,jer jos nisam ocitavljen nacisto. samo jos da dodam,da su mi puno falili moji ludacitj zemljaci tex willer,cit carson,pajtos i onaj hipik docA! p.s-od danas vise ne pijem! dosta je bilo 25 god.
|
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 04/07/2011 : 09:57:45
|
hej cao drugari..posto nisam bio na onoj zadnjoj tribini uvece u 20 casova kad su buratini i nucio predstavili 50 god zagora i juznoamericku turneju...ko je pazljivo slusao,o cemu su pricalia?..ima li nekih zanimljivosti koje ranije nismo culi ? o buducnosti serijala i nekim drugim zanimljivostima..o cemu su pricali sve ? kakva su pitanja bila ? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/07/2011 : 10:03:50
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen Današnji dan je bio fenomenalan najviše zahvaljujući domaćinu Olympiji koji nam je (sawitchu i njegovoj verenici, cronosu i meni) omogućio obilazak Šumarica i jezera, a i jedne poslatičarnice i naravno njegovu firmu "Olympia" sa fenomenalnim "Bodybuilding" klubom
Olympia
quote: Originally posted by olympia CRONOS, BRUCE SPRINGSTEEN I SAWICH su imali posebnu seansu kod mene u OLIMPIJI.
Olympia
quote: Originally posted by cronos six napokon sam upoznao i legendarnog sawitcha koji je bio sa svojom l.polovinom.pozdrav bracnom paru sawitch koji vole,a i znaju sta je slatko.
Pozdrav i tebi ludi!!! Iskidao sam se od smeha!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Posted - 04/07/2011 : 10:05:20
|
quote: Originally posted by culfis
Forumasenje
Daj mi nikove ove ekipe.. Ne mogu sve da pohvatam.. Kao i Olympia.. Treba to nauciti... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/07/2011 : 12:20:35
|
Uh, ne znam niti od čega početi, stvarno upoznao gomilu forumaša, izdavača, autora i ostalih stripofila i kolekcionara, pričao i popio skoro sa svima... Žalim što nisamo ponio i fotić pa da ovjekovječim sve te momente! No slikali su drugi pa će se sigurno naći fotki Svaka čast organizatorima/domaćinima, posebno ultrasu, koji zamalo da se nije rastrgao od svih tih obaveza i navlačenja za rukav, daj ono, daj ovo. Zatim anti, morrisonu, manhunteru, džekdenijelsu, i voditelju programa (Vlada paunović - aha!) koji nek mi oprosti što nisam zapamtio ime (jer teško je ostati usredotočen kad si cijele dane ošamućen od puta i pive, i izrakijan od domaće i inozemne rakije)
Zatim ekipi iz Beograda, dessi, grujahu, azri, coltu, austinu, anamariji (najljepši dio Phoenix pressa)
Da vidimo tko još... Zarakijao u subotu s cronosom (anto, čačanka ti je odlična!), obišli rock koncert mladih nada, i kao što cronos kaže, dečki i cure su svirali odlične stare stvari ko veterani! Pozdrav majstore, nadam se da ćemo se još kojiput naći na rakiji, ali vidim da si ovdje rekao da se nakon ovog ostavljaš alkohola... Vuk odnosno Marlowe iz kuće KOmiko, Bruce Springsteen, veliki Zagorov fan, Sawitch i njegova cura (mora se istaknuti da je bio jedini papučar na festivalu), collector, vope, drb, sreo i zagorologa Dr_inza, elesara, bio je tu snake, culfis, i mnogi drugi, neka mi oproste koga sam zaboravio spomenuti... Plus ostali autori i izdavači.
Sve u svemu, odlično organizirana manifestacija, prevoditelj i voditelj programa stvarno profesionalni i upućeni u materiju. Bilo je vremena popričati sa svim autorima i izdavačima, što domaćim što stranim, priupitati ih što vas zanima, kupiti nova izdanja ili žicnuti za koji potpis ili crtež. Koga je stvarno interesirao strip i strip kultura, mislim da je zaista mogao uživati. Za prvi put zaista odlično, nadam se da će sljedeći put strip festival ostvariti još veći odaziv gostiju!
Centralna dio festivala su bili Burattini i Nuccio i subotnja proslava kulminirala je rođendanskom tortom Nucciju i evo, nadam se da će prepričavati i ovaj susret kao što to uvijek spominje anegdotu iz Turske. Zagorski dvojac baš druželjubiv, odmah su sjetili momka iz Zagabrije... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 04/07/2011 23:54:39 |
|
|
Topic |
|
|
|