forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Međunarodni festival stripa Kragujevac godine prve
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/07/2011 : 21:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Ljudi bilo je odlično, kragujevačko gostoprimistvo će se dugo pamtiti, Ultrasa je jednostavno nemoguće
ne spomenuti, što reče Dee čovjek se multiplikovao da bi na sve strane stigao, svaka čast.
Gomila nikova sa foruma je konačno dobilo lik i moram da priznam da smo jedna jako interesantna bratija,
živjeli mi sto godina svaki. Savić je konačno uradio pravu stvar - našao je curu koja će konačno napraviti
čovjeka od njega a možda nauči i da igra basket jer po viđenom može samo cement na kamion da baca, sa velikom
vjerovatnoćom da cio kamion promaši. Čak je i ljutu pio i nije ispao sisa nad sisama već brat bratski!
Pozdravljam sve novoupoznate i one neupoznate forumaše i nadam se skorom viđenju. Živjeli!!!!!

...
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 04/07/2011 : 22:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
ne znam sta bih mogao da dodam na sve sto su rekli ljudi pre mene...
Najupecatljiviji momenat za mene je druzhenje sa svima koje sam tamo upoznao, bili oni forumashi, autori, izdavaci itd....
Nisam neki fan Zagora, ali respect za dvojac iz Italije, Buratinija i Nuchija, koji su bili izuzetno prijatni, predusretljivi, uvek nasmejani i prepuni strpljenja za sve hirove fanova.
Neke forumashe koji su bili na festivalu nisam stigao da upoznam u smislu da sam stao i poprichao sa njima, sto je jos jedan dokaz koliko je poseta bila velika. Od ovih sto sam upoznao moram da izdvojim ljubitelje rakije sa kojima sam uspeshno ispraznio prvo Antovu, pa posle i DeeCay-ovu radzhu (legendo , ja sam tek kad sam dosao kutji povezao da si ti zapravo DeeCay , a ne neki DK kako sam ja istripovao , jos mi bilo cudno sto mi nije poznat takav nick :D, stvarno si i uzhivo likchina bar podjednako kao i na forumu, nadam se da ti je ostatak puta od BG-a za ZG prosao neosetno i hvala puno sto si potego put da nam pruzhish priliku da se druzhimo ovih par dana) Vidimo se kod vas u gostima nadam se sledeci put.
Necu sve da nabrajam, ali par njih moram da pomenem zbog pojedinih detalja :P
Silni - najzarazniji smeh na planeti....shiri se brzhe od antraxa i ptichjeg gripa :P
Cronos - pozitivno lud i definitivno najodaniji fan Zagora koga sam upoznao (pored Bruce-a)
Anto - zhesci pozitivac i izuzetno prijatna osoba
Elesar - trend setter i mood maker :)
Lixon "Shakom o sto" Dagger (:P)- izuzetno gotivna osoba , ranije malo otishao, pa nisam stigao vishe da se ispricham sa njim
Woolf - jedini "chale" u ekipi iz busa pored mene, i da ne zaboravim mladjariju koja je samo dodatno chinila atmosferu toplijom i veselijom > Grujah, SnakePlisken (odlican drugar i cimer :)), Dessa, Azra, Dzoni, Collector....
Super sam se isprichao sa pojedinim autorima i izdavacima, posebno Banetom, Tozom, Vukom/Komiko, Igorom/SC, Draganom/SC,....Ana-Marijom i Coltom/PP...svi odreda prijatni sagovornici i dobri kao podrshka u ispijanju piva uveche kad smo bili u kafani :D (osim Vuka...on je nazalost morao ranije da krene za BG).
And last but not least > sve pohvale za dream team Ultras-Morrison-Manhunter koji je sve ovo organizovao (izvinjavam se ako sam iz neznanja nekog ispustio!), sve sto mogu da im poruchim je hvala momci i vidimo se iduce godine na istom mestu ;)

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 04/07/2011 23:44:26
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/07/2011 : 22:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Evo još malo sličica

Olympia i Bure, u pozadini Plavšić i Nuccio

DeeCay, ja

Olympia

Nuccio, ja

cronos six, dessa

culfis, Collector, Woolb, dessa, cronos six i dva momka koje nisam upoznao

sawitch sa verenicom, ja, cronos i Olympia

Bure i ja sa najnovijem Zagorm koji se pojavio u KG pre nego na Italijanskim kioscima

Edited by - Bruce Springsteen on 04/07/2011 22:18:28
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/07/2011 : 22:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

DeeCay, ja

Kad malo bolje pogledan, Deecay liči na Eltona Johna pomalo

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/07/2011 : 22:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01
Kad malo bolje pogledan, Deecay liči na Eltona Johna pomalo

Meni na nekog vampira..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40485 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/07/2011 : 22:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni lici na Tipsarevica..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47306 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/07/2011 : 22:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Ljudi bilo je odlično, kragujevačko gostoprimistvo će se dugo pamtiti, Ultrasa je jednostavno nemoguće
ne spomenuti, što reče Dee čovjek se multiplikovao da bi na sve strane stigao, svaka čast.
Gomila nikova sa foruma je konačno dobilo lik i moram da priznam da smo jedna jako interesantna bratija,
živjeli mi sto godina svaki. Savić je konačno uradio pravu stvar - našao je curu koja će konačno napraviti
čovjeka od njega a možda nauči i da igra basket jer po viđenom može samo cement na kamion da baca, sa velikom
vjerovatnoćom da cio kamion promaši. Čak je i ljutu pio i nije ispao sisa nad sisama već brat bratski!
Pozdravljam sve novoupoznate i one neupoznate forumaše i nadam se skorom viđenju. Živjeli!!!!!

misliš da bi on moga savladat tako zahtjevnu radnju?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/07/2011 : 22:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
DeeCay je jedan jedini
Mnogo mi je drago što smo se najzad upoznali druže
Šteta što se zbog prokletog nedostatka vremena nismo mogli ispričati više...

Nego... (sada šok) zaboravio si ličnu kartu u hotelu!
(sada dupli šok) I to u ženskoj sobi koja je bila pored tvoje!!!
Švalerčino!!! Uhvaćen si na delu

Ne brini, šaljem ti poštom

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47306 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/07/2011 : 22:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

DeeCay je jedan jedini

misliš da je ženska tražila da dokaže da je punoljetan?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/07/2011 : 22:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

Ovak je puno bolje

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 04/07/2011 22:58:02
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/07/2011 : 22:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

DeeCay je jedan jedini

Pa tako ti je to kad se druži sa cronosom
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2011 : 22:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja da se javim.

Kao i obično kod ovakvih grupnih okupljanja forumaša dobro raspoloženje, odlična atmosfera i predivno osećanje koje na kraju ostane su zagarantovani.

Ne bih sada da nabrajam svakog sa kim sam pričao i družio se ponaosob (probao, ne ide...) jer je zaista mnogo njih zaslužno, svako na svoj način, za fenomenalno provedeni dan u Kragujevcu.

Veliko Hvala svima koji su učestvovali u organizaciji i doprineli festivalu, posebno glavnim krivcima/organizatorima/domaćinima Ultrasu i Morrisonu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/07/2011 : 23:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Busted! Nema štete, žena mi ne čita forum (a ne zna ni paru, tako da nema opasnosti)...

A lična - O moj Bože! Stvarno mi je ona rakija lupila u glavu!
Fino to zapakiraj, i probaj preporučeno da se stvarno ne bi zagubila!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/07/2011 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Eto prilike da ti uz ličnu kartu pošaljem još par brojeva "Kiše"

Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 04/07/2011 : 23:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message  Reply with Quote
sawitch Posted - 04/07/2011 : 20:55:20
Ne znam.. Ultras, Manhunter, Morrison i Olympia verovatno spavaju..

Ma gde se spava... privredjuje se do kasno uvece, mora da se radi. Evo sada stigoh kuci i vidim extra reportaze i lepe utiske od svih koji su bili u KG-u.

Hvala Sawich-u na lepim recima, meni je stvarno opusteno bilo sa CRONOS-om, BRUCE-om, SAWICH-em i njegovom lepsom polovinom. Nisam stigao sve da im pokazem od "srca Sumadije" no bice prilike sledece godine.

Zao mi je sto nisam imao vremena da se upoznam sa svim forumasima koje nisam poznavao ali bice, bice... ovo je vec stvarno postala tradicija i strip koferencija KRAGUJEVAC GODINE DRUGE ce sve da prevazidje sigurno po posecenosti i druzenju.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8557 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 04/07/2011 : 23:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Odličan festival stripa!

Ja sam lično imao dva problema, ali nijedan nema direktne veze sa festivalom:

1. slaba organizacija - ali moja lična. Bio sam na festivalu u Subotu od 15 - 20.30h - to je 5,5 sati, ali malo! Sem što sam gledao zanimljive tribine, upoznao zanimljive ljude, kupio sam i dobre stripove, ali sam sa svakim sa kojim sam pričao proveo malo vremena, da bih imao kontakta sa više ljudi, a sa većinom od njih bih mogao da pričam satima, umesto nekoliko minuta - milandj3, anto, Bruce Springsteen, torgalgames - antov drugar iz Čačka (onaj krupni), Collector (sa njim ću se već videti, jer smo sugrađani) - naravno Ultras.
Sa nekima sam se samo upoznao - manhunter, Morrison, Culfis, Profesor inz, Cronos - sa nekima ni to (nije bilo vremena )

Od ljudi iz sveta stripa i izdavaštva upoznah Zupana, Zorana Stefanovića, razgovarah sa Komikom, Bobanom - Baneta sam samo pozdravio (seća me se odnekud), na žalost Plavšića nisam upoznao (deluje cool), Perovića sam prevideo...

Sledeće godine moram da se snađem bolje za prevoz i ostanem najmanje jedan dan od ujutru do uveče ili više.

2. KESE !! Apel prodavcima, izdavačima, izlagačima - obezbedite kese za nošenje kupljenih stripova! Ja poneo dve velike kese - kad sam prvu napunio stripovima poslao sam je kući po komšiji - pred kraj prodajnog dana napunih i drugu kesu (u njoj je bio i mega Konan) i posle nisam imao mesta da kupim još neki strip jer kesa ne bi izdržala, a nisam mogao drugačije da nosim.

Tako ostadoh bez Zagora (onog velikog) - jes da nisam neki fan, ali bi mi to izdanje (za samo 600 din) sa potpisima autora baš dobro došlo, kao uspomena na festival. Nažalost bio sam prenatrpan, a nove kese niotkuda, a vreme da se ide na bus.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/07/2011 : 01:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by olympia
strip koferencija KRAGUJEVAC GODINE DRUGE ce sve da prevazidje sigurno po posecenosti i druzenju.

Tako govori šampion
Imamo puno vremena za pripremu i biće sve OK.
Prva nedelja jula

Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 05/07/2011 : 01:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
i to da ti nije bilo moje kese nista ne bi ni kupio ,neznam Sloba sto postao stekadziija za kese.Alex zaboravio si poster Konana kod mene ti je pa kad dolazis dobijas.
Jos nesto jeste procitali na http://2.bp.blogspot.com/-p2p_ntBKIuU/ThFyRDLi4TI/AAAAAAAAC44/mYORThMtKS8/s1600/srb%2B087.jpg
Su una bancarella di fumetti usati, ho trovato una edizione formato gigante dello Zagor n° 200 a colori (grande come uno "zagorone", anche se con meno pagine). Costava 1000 dinari, cioè dieci euro, e l'ho acquistata. Quanto varrà se la metto su ebay?
:) sledece godine cu da spremim jos uno grande 2oo colore xeeee
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 05/07/2011 : 01:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
ej fest je bio ala kur ,samo treba da napravimo neki kamp da traje duze :),jebi ga ja sam bio zauzet standom ali drugi put ce biti drugacije .Ja sam najvise bio sa Stripofiliju,culfiks,promajom i siljcima ,sve ostale sam upoznao u prolazu ali napravi cemo okupljanje u Krusevac kakvo ce da se pamti ima sve da puca i da prska .
Ja sam posle i zalutao po nekim selima trazio put za vrnjacku banju da svartiim na beerfest,zhvatila me oluja kisa jebem li sta vec dosao sam kuci tek u 4 ujutru sa moje zene ,vantura je bila luda ko da sam putovao iz Bangladesa a ne iz Kragujevca

Edited by - torgalgames on 05/07/2011 01:57:14
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 05/07/2011 : 01:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
EH DA KO CE DA POSTAVI ONU GRUPNU SLIKU ispred d.omladine ne mogu nigde da je nadjem
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/07/2011 : 02:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by olympia
strip koferencija KRAGUJEVAC GODINE DRUGE ce sve da prevazidje sigurno po posecenosti i druzenju.

Tako govori šampion
Imamo puno vremena za pripremu i biće sve OK.
Prva nedelja jula

Da li mogu odma prijave?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 05/07/2011 : 02:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
quote:Originally posted by DeeCay

BICE TI POSALTO KO MENI PLAKATI :) NEMA STA DA BRINES DeeCay ,Ultras je tako azuran za slanje a njegov brat ,nema da brines xeeeee

Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

728 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 05/07/2011 : 10:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Kragujevac 2011... tek nešto manje od četvrtine fotki... bilo je i nekih boljih, ali sam birao da se što više ljudi vidi... tagujte se, molim vas, sami... da vas ne vijam po nikovima, imenima, pošalicama i slično...:)
Ako neko želi da se neka njegova fotka skloni, ispoštovaću to, takođe spreman sam svima da pošaljem fotke gde se nalaze... u punoj rezoluciji, kao i one koje ovde nisu postavljene a vrede pažnje za te iste pojedince... naravno, to kako budem imao vremena, ne istog momenta...;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2144230439375.123743.1054658112

ako nismo prijatelji na fejsu, a ne vidim zašto nismo, možete svakako pregledati fotke jer mi je profil otvoren pa svako od vas, ko već ima facebook profil, neće imati problema da ih pogleda...;)

STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/07/2011 : 11:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Busted! Nema štete, žena mi ne čita forum (a ne zna ni paru, tako da nema opasnosti)...

a kako si prošao granicu (mislim bez lične karte...)?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/07/2011 : 11:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ovak je puno bolje

Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000