Author |
Topic |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 04/06/2011 : 10:58:56
|
Nakon 3 i kusur godine, nakon 500 i kusur strana, nakon na desetine pobijenih čudovišta – Zabava za celu porodicu stiže do kraja! Sve što ste u proteklom periodu čitali o familiji Smit, lovcima na monstrume, vodilo je dovde! Podeljeni zbog tajni koje su decenijama skrivane, razdvojeni usled napada vukodlaka i Nrla demona, Smitovi moraju da se izbore sa svima (i međusobno) kako bi sprečili eksploziju Meseca i smak sveta! Ali, koliki će ceh platiti za to? Ko će izvuči živu glavu, a ko ne? Kakva je konačna sudbina vukodlaka, a kakva Nrla demona? I šta su uopšte Nrle?
Pročitajte u ZZCP #20, u finalu na 48 strana za sucidalno istih 150 dinara, by Vlada Tadić, Maxim Šimić & Vladimir Kuzmanov.
Stigao je kraj... prve sezone Zabave za celu porodicu.
Privju, u tandemu sa Sergej Stripom:
http://www.mediafire.com/?md2hh06m1rv69li
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 04/06/2011 : 15:20:29
|
Naslovnica je epski fenomenalna. Jedva cekam. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 04/06/2011 : 19:48:54
|
Ima li sada šanse za neko izdanje tipa 1 hc integral ili 2-4 sc trejda? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/06/2011 : 23:46:55
|
Bravo za okoncavanje jedne (u nizu od mnogih) celine!!!!!!
Mora na leto sad da padne jedno komplet citanje Ko ce docekati.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/06/2011 : 09:25:35
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ima li sada šanse za neko izdanje tipa 1 hc integral ili 2-4 sc trejda?
Dekara je rekao - čim se rasprodaju sveske koje bi u integral trebalo da idu. A pošto samo broj nula pokazuje tendenciju da se rasproda za naših života, I wouldn't hold my breath. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/06/2011 : 09:46:47
|
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 05/06/2011 : 11:44:23
|
Ja sam veliki ljubitelj trejdova i kupujem svescice samo kad moram ili su izrazito povoljne, ali ne razumijem cemu sad toliko inzistiranje da izade trejd. Pa nije da strip svakih 3 strane prekidaju reklame. Ok, trejd ljepse stoji na polici, ali valjda se moze i bez trejda kupit neki strip. A pogotovo kad ima solidnu razinu kvalitete, super naslovnice i crtez. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/06/2011 : 13:09:23
|
Naročito kad trejd, i kad bi izašao, NE BI bio jeftiniji od pojedinačnih svezaka. To može u USA tako, ovde ne može.
A za one što vole da stvari lepo stoje na polici (u koje i sam spadam), biće kutijica, pre ili kasnije - verovatno kasnije. |
Edited by - Djole on 05/06/2011 13:12:38 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/06/2011 : 14:07:13
|
quote: Originally posted by Raven84
Ja sam veliki ljubitelj trejdova i kupujem svescice samo kad moram ili su izrazito povoljne, ali ne razumijem cemu sad toliko inzistiranje da izade trejd. Pa nije da strip svakih 3 strane prekidaju reklame. Ok, trejd ljepse stoji na polici, ali valjda se moze i bez trejda kupit neki strip. A pogotovo kad ima solidnu razinu kvalitete, super naslovnice i crtez.
Kupovinom sveski ohrabrujem izdavača da radi ono što ne volim - da izdaje stripove u obliku sveski. Znači, radim protiv sebe i svojih stavova i ukusa. Nisam insistirao da izađe trejd već sam pitao ima li šanse: Ima li sada šanse za neko izdanje tipa 1 hc integral ili 2-4 sc trejda? Meni je forma važna jer mi početno zadovoljstvo stripa leži u formi. Ono kada kupiš pa ga malo listaš i gledaš. S obzirom da nemam vremena koliko bih volio, neki stripovi dođu na red za čitanje (uživanje u sadržaju) tek za nekoliko mjeseci. A dok ne dođe vrijeme za uživanje u sadržaju, uživam u formi - trejd ili integral. Kako stoji na polici nije mi toliko važno, no imam neki dojam da jedan integral zauzima manje mjesta od 20 sveski (a prostora također nemam previše). Cjenim što je ovaj serijal završen (prva sezona) i čestitam izdavaču na tom danas ne tako čestom podvigu. Želim Lavirintu sreću u daljnjem izdavanju stripova - i da se nađe koji trejd u ponudi. |
Edited by - Obi-wan on 05/06/2011 14:08:03 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/06/2011 : 20:09:54
|
Dok se kod licencnih izdanja može ići logikom da se ne podržava izdavač zbog svezaka (preuzeće neko drugi), kod original domaćica to naprosto nema nikakvog smisla. Ako ZZCP propadne u sveskama, neće je preuzeti, štajaznam, Darkwood i objavljivati u trejdovima - ne, jednostavno će nestati.
Takođe, sveske su jedini način da domaći serijal izlazi normalnom frekvencijom, odnosno da se dobije više od šezdesetak strana godišnje, koliko bi imala da izlazi u albumima. ZZCP izlazi tri i kusur godine, i pregurala je preko 500 tabli. U drugim formama ne bi prešla 300. A koštala bi čitaoce duplo više.
Pametnima dosta. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 05/06/2011 : 20:36:34
|
To ne znaci da ne moze da se napravi jedna lepo sklopiva kutija koja bi imala riknu i koja bi drzala sveske da se ne raspu po polici i istovremeno ih cuvala od prasine. Jeste li istrazivali tu ideju, koliko je isplativa i koliki bi tiraz kutije bio?
|
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 05/06/2011 : 21:02:58
|
lavirint su sveščice i sveščice su lavirint.
onaj tko ne vidi gore napisano mozda nije fulao bas ceo fudbal, ali zakinut je za bitnu poantu, bitan sentiment cijele stvari.
ovdje se vodi rasprava u rangu trebamo li piletu naljepiti sise ili ne. |
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 09/06/2011 : 04:17:50
|
@catclaw - rece djole da ce biti slipkejs:
quote: Originally posted by Djole to vole da stvari lepo stoje na polici (u koje i sam spadam), biće kutijica, pre ili kasnije - verovatno kasnije.
Par postova iznad |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
Rogan
New Member
Serbia
297 Posts
Member since 12/04/2005 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 09/07/2011 : 06:59:58
|
Ko te uhodi?
....Did you ever have that feeling in your life That someone was watching you? You don't have no reason that's right But still he's there watching you Someone is waiting just outside the door To take you away Everybody knows just what he's there for To take you away....
Grand Funk Railroad - Paranoid |
|
|
|
Topic |
|