Metalac – Novi Pazar x Radnicki – Sloboda 1 Karlovac – Zadar x Lucko – Lokomotiva 1 Tun – Lucern x Grbalj – Zeta x Zeljeznicar – Sarajevo 1 Sloboda - Gosk 1
Metalac – Novi Pazar 1:0 Radnicki – Sloboda 1 Karlovac – Zadar 2 Lucko – Lokomotiva 0:0 Tun – Lucern x Grbalj – Zeta x Zeljeznicar – Sarajevo 1 Sloboda - Gosk 1
Metalac – Novi Pazar X Radnicki – Sloboda 1 Karlovac – Zadar X Lucko – Lokomotiva 1 Tun – Lucern X Grbalj – Zeta 2 Zeljeznicar – Sarajevo X Sloboda - Gosk 1
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Spartak - Hajduk 1 Javor - Vojvodina 2 Smederevo - Rad x BSK - Partizan 2 Borac - Jagodina x Crvena Zvezda - OFK Beograd 1 Radnicki - Sloboda 1 Metalac - Novi Pazar x
Spartak - Hajduk 1 Javor - Vojvodina x Smederevo - Rad x BSK - Partizan 2 Borac - Jagodina 1 Crvena Zvezda - OFK Beograd 1 Radnicki - Sloboda 1 Metalac - Novi Pazar x
Spartak - Hajduk 1 Javor - Vojvodina 2 Smederevo - Rad x BSK - Partizan 2 Borac - Jagodina x Crvena Zvezda - OFK Beograd 1 Radnicki - Sloboda 1 Metalac - Novi Pazar x
Ne pamtim da me je neko ovako razmontirao Protutnja kroz Nis ko da mi gostovala Barsa, svaka cast majstore
Ma ajd to, ti nisi mnogo ni navikao na nešto drugo...
Mene brine što ja nikako da se vratim u prošlogodišnju formu..Menjam trenera i od sledećeg kola opet krećem sa svojom prepoznatljivom i lepršavom igrom.