Author |
Topic  |
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 12/07/2018 : 13:36:52
|
quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by logo111
Neki dan je Joe Šimunić bio u bujici i pričao o lošoj infrastrukturi hrvatskog nogometa, kako se malo ulaže u njega, i da je samim time ovaj uspjeh još nevjerojatniji. Plasmanom u finale HNS će inkasirati minimalno 28 milijuna dolara, 38 ako osvojimo. Koliko je realno nadati se da će taj novac biti uložen u daljnji razvoj hrvatskog nogometa? Mogu ga i podijeliti sirotinji koja zdušno navija zadnja 3 tjedna, ipak cijeli stožer trubi o borbi za "malog čovjeka" u Hrvatskoj.
Pa kako to sad.... pa jel nisi kad smo usli u polufinale rekao da je "time vec napravljena nepopravljiva steta".... a sad bi nesto i dijelio hmm
Pitanje je retoričko
Pa OK. I to su neka beriva od ovog uspjeha koja bi trebala donijeti korist Hrvatskoj. Nadam se da ce se uloziti pametno i transparentno na dobrobit svim malim Modricima, Perisicima i dr. u slijedecim generacijama . |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 12/07/2018 : 13:38:47
|
Neki dan je Joe Šimunić bio u bujici i pričao o lošoj infrastrukturi hrvatskog nogometa, kako se malo ulaže u njega, i da je samim time ovaj uspjeh još nevjerojatniji. Plasmanom u finale HNS će inkasirati minimalno 28 milijuna dolara, 38 ako osvojimo. Koliko je realno nadati se da će taj novac biti uložen u daljnji razvoj hrvatskog nogometa? Mogu ga i podijeliti sirotinji koja zdušno navija zadnja 3 tjedna, ipak cijeli stožer trubi o borbi za "malog čovjeka" u Hrvatskoj.
Pa kako to sad.... pa jel nisi kad smo usli u polufinale rekao da je "time vec napravljena nepopravljiva steta".... a sad bi nesto i dijelio hmm
Pitanje je retoričko
Pa OK. I to su neka beriva od ovog uspjeha koja bi trebala donijeti korist Hrvatskoj. Nadam se da ce se uloziti pametno i transparentno na dobrobit svim malim Modricima, Perisicima i dr. u slijedecim generacijama .
Malim sinkopama..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 13:43:20
|
Brni nisi ni svjestan svoje nesvjesnosti.
Pa Modric je jucer napravio vise za Hrvatsku nego sto cemo i ja i ti zajedno u tri zivota.
Ali kazem ti opet licemjerno je nekom spominjati sinkopu koja je kod tebe kronicno neizlijeciva. Mnogo toga si zaboravio. Amnezija Brni ? |
Edited by - logo111 on 12/07/2018 13:48:04 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 13:50:49
|
Ne poprilicno sam siguran da nikad nisam na hrvatskom sudu reka "ne sjecam se", tj. nikad nisam ni izveden pred sud ove zemlje niti sam kaznjavan, ja postujem svoju zemlju i njezine institucije.. |
Edited by - brni on 12/07/2018 13:57:45 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/07/2018 : 13:53:14
|
Ovoga ćete se sjećati kad budete stari dedeki. Još nismo ni svjesni u kakvom vremenu za Hrvatsku živimo. Finale svjetskog prvenstva, to se događa samo najvećima, par zemalja na svijetu... teško je očekivati više ikada.
Hrvatska je sada u transu, ljudi slave po ulicama, ali još nisu svjesni na pravi način. Par ovih smiješnih i neozbiljnih likova tipa brni također ne znaju čemu svjedoče, a ne znaju sada ni kako bi se ponašali.
U nedjelju će biti ludnica. Uživajte dok možete. |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 13:57:14
|
quote: Originally posted by brni
Ne poprilicno sam siguran da nikad na hrvatskom sudu sam reka "ne sjecam se", tj. nikad nisam ni izveden pred sud ove zemlje niti sam kaznjavan, ja postujem svoju zemlju i njezine institucije..
Pa bas suprotno niti vjerujes sudovim niti institucijama. Jer da je tako ne bih osudjivao nevine ljude. A za pravdu se nisi borio kad je Sanader oprastao. Ipak je to amnezija Brni uz nepostivanje pravne drzave.
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:02:03
|
[quote]Originally posted by logo111
Kako ti znas za sta sam se ja borio u vrijeme Sanadera, a da se ne vratim jos u vrime Grgica i Stimca..
A vec sam objasnio da nikad nisam ni podrzava ovu repku, tako da je ja ni ne bojkotiram, ono sto mene zanima je pravedan odnos za sve hrvatske klubove, glavni neprijatelj - HNS..ostalo ti ne moram pojasnjavati..
A Hajduk je iznad svega, to ja nisam nikad skriva.. |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:06:36
|
E gdje bi Hajduk bio da ga umjesto ulice i ovakih kao ti, vodi netko kao HNS nasu repku. HNS je samo opravdanje za nesposobnost. |
Edited by - logo111 on 12/07/2018 14:08:51 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:09:37
|
E gdje bi Hajduk bio da ga umjesto ulice i ovakih kao ti, vodi netko kao HNS nasu repku.
I kako da ja dalje vodim s tobom raspravu nakon ovakvog tvog upisa, to stvarno nema smisla.. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/07/2018 : 14:12:24
|
Nažalost, bojim se da će taj novac završiti na krivim mjestima i u krivim džepovima, kao što to inače bude u ovoj državi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
andi
Junior Member

Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 12/07/2018 : 14:15:00
|
Meni nije jasno, kako nakon onakve utakmice, nakon onakve noći, netko i dalje odabire bacati negativu... Jel to inat, mržnja, zloba, neka klinička depresija, impotencija (ne nužno seksualna), neispunjenost u životu općenito, potreba da se bude kontra svega radi osjećaja posebnosti i intelektualne superiornosti..., što je to? Znam da je ovo pitanje više retoričko, no možda ipak postoji odgovor koji se netko usudi naglas reći?
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:22:35
|
E gdje bi Hajduk bio da ga umjesto ulice i ovakih kao ti, vodi netko kao HNS nasu repku.
I kako da ja dalje vodim s tobom raspravu nakon ovakvog tvog upisa, to stvarno nema smisla..
Pa da HNS nas lose vodi samo smo najbolji na svijetu.....ni manje ni vise.
Hrvatski klubovi igraju grupne faze Lige prvaka i Lige Uefe. Rijeka nikad bolja, Osijek isto tako, Dinamo konstanta.... Aha nema Hajduka... pa da onda je HNS kriv a ne vlastita nesposobnost.
Probajte "manje trcati na vjetrenjace" i pocistit ispred svojih vrata. Tad ti nece biti kriv ni Modric ni HNS.... a svim ljubiteljima nogometa biti ce drag zdrav i jak Hajduk a ne ovo u sto se pretvara. Daj boze da i ovaj uspjeh Hrvatskog nogometa dovede da se ukloni to "trulo tkivo" oko Hajduka.
|
Edited by - logo111 on 12/07/2018 14:30:37 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:26:32
|
Ti si covjek floskula..evo ostavia sam ti samo nick, jer nista nisi reka.. |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:33:24
|
Ti si covjek floskula..evo ostavia sam ti samo nick, jer nista nisi reka..
Mogu ja reci sto hocu kad je kod tebe sljepilo, sinkopa i amnezija.
Ajde idem jos malo s ekipom zaliti ovaj uspjeh. Zzzzz |
Edited by - logo111 on 12/07/2018 14:41:54 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:35:06
|
Ajde idem jos malo s ekipom zaliti ovaj uspjeh. Zzzzz
Ajde idi vise, i pazi kako ides priko zebre da te auto ne pokupi, jbg znas sranja se desavaju.. |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:38:25
|
Ajde idi vise, i pazi kako ides priko zebre da te auto ne pokupi, jbg znas sranja se desavaju..
Ma...Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizasto ;) |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/07/2018 : 14:52:23
|
Ajde idi vise, i pazi kako ides priko zebre da te auto ne pokupi, jbg znas sranja se desavaju..
Ma...Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizasto ;)
Pazi onda da se ne bacis pod auto..
Neka ljudi slave neman ja nista protiv, hvala Bogu malom covjeku triba malo radosti u danasnje vrijeme.. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/07/2018 : 15:31:12
|
ja razumijem da su mnogi ogorčeni na kriminal u nogometu, na mamića, na hns.... i ja sam ali ove stalne optužbe prema luki modriću zaista ne razumijem on je samo igrač, a mamić je njime upravljao od malih nogu mislite li da je tek tako promijenio iskaz? da ga je mamić samo zamolio? mislite li da je ta ekipa oko mamića benigna, da nije bilo ozbiljnih prijetnji... pustite ga više, i on je tu više žrtva nego sudionik |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/07/2018 : 15:35:49
|
quote: Originally posted by ken2
ja razumijem da su mnogi ogorčeni na kriminal u nogometu, na mamića, na hns.... i ja sam ali ove stalne optužbe prema luki modriću zaista ne razumijem on je samo igrač, a mamić je njime upravljao od malih nogu mislite li da je tek tako promijenio iskaz? da ga je mamić samo zamolio? mislite li da je ta ekipa oko mamića benigna, da nije bilo ozbiljnih prijetnji... pustite ga više, i on je tu više žrtva nego sudionik
Bravo! Nisi ni jedini koji ovako misli, a ova "superiorno moralna" ekipa će po svome. |
And like that... he's gone. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/07/2018 : 15:43:37
|
Predlažem dvije varijante slike sa smrću kada u nedjelju dobijemo Francuze: u prvoj bi se još, naravno, i francuski ulaz obilježio kao i prethodni, a onda bi ispred svih vrata stajala Smrt sa nekakvim šašavo - ciničnim osmjehom (ono, tipa:hi hi hi:)). I dalje bi, naravno, nosila kosu, a drugom rukom bi pokazivala palac prema gore. Druga varijanta je da nakon Francuske pokuca na vrata na kojima piše "EURO 2020" |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/07/2018 : 15:44:42
|
quote: Originally posted by andi
Meni nije jasno, kako nakon onakve utakmice, nakon onakve noći, netko i dalje odabire bacati negativu... Jel to inat, mržnja, zloba, neka klinička depresija, impotencija (ne nužno seksualna), neispunjenost u životu općenito, potreba da se bude kontra svega radi osjećaja posebnosti i intelektualne superiornosti..., što je to? Znam da je ovo pitanje više retoričko, no možda ipak postoji odgovor koji se netko usudi naglas reći?
Ne, to je zdrav razum. Puno je razloga koji bih ti mogao nabrojiti, ali evo, najrecentniji bi bio da je tijekom svjetskog prvenstva vlada službeno pretvorila drugi mirovinski stup u državni bankomat. Još su ovi skorojevići koji šutiraju loptu i štite kriminalce najmanji problem.
Ne kažem da bi se zbog toga trebao ne veseliti, to je tvoje pravo. I ja bih lagao kad bih rekao da mi nije makar malo drago što smo u finalu, ali neću zbog toga zaboraviti na sve probleme koji me okružuju. Da mi je 14 sad bi i mene tresla groznica, ali čovjek stari, afiniteti i prioriteti se mijenjaju... |
Go kneel and weep
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Topic  |
|