forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/07/2018 : 19:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by igor 12

gradnja nac. stadiona je umobolnost plenkija, šukera i bandića, strpanih pod zajednički nazivnik obećanovići. što fali poljudu? samo trećina para koje ove spodobe spominju uložit u poljud i imat ćemo jedan od najljepših europskih stadiona. od onog maksimirskog rugla i bog je odavno digao ruke

I ovakav zapusten Poljud je avion za sve stadione u drzavi, i odoljeva zubu vremena po pitanju estetike, jednostavno arhitektonsko remek dijelo..

to ste Rijeci ukrali :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15854 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/07/2018 : 19:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
promjenjen sastav
pivarić upada u prvih 11.......
strinić na klupi
ajmo...HRVATSKA

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/07/2018 : 19:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
ZDS pozdrav ovih danas je čisti klikbejt članak. Nakon pobjede, traže skeniraju pijanu publiku i onda kad se neki pijani tinejdžeri počnu zajebavati “Aha, vidi ga, pravi ustaša! Breaking news!"

Skroz nepotreban klikbejt članak.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 19:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by logo111

Sad ti mene ispitujes ko u skoli.
Pa Dalic je dosao u klub koji je tada bio "Dubioza kolektiv" od kojeg su svi digli ruke.
Da je posteno odradio posao u toj zadnjoj fazi govori i priznanje Varazdinske zupanije.
Naravno da navijaci Varteksa se mogu neslagati s takvim pristupom i traziti od njega "Mamicevski pristup" dugovima kad se sjetimo Ladicevog duga i jos nekih drugih.

Nikakav mamićevski pristup ne bi bio potreban da Dalić u startu nije potpisivao ugovore s igračima koje nije mogao ispoštovati.

Čitaj što su mu poručili White Stonesi:
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/white-stones-pisali-dalicu-uzivajte-u-svom-umjetnom-klubu-uzivajte-u-svojoj-izbornickoj-funkciji-reprezentacije-kojoj-je-nazalost-ostalo-samo-ime/

Ono šta bi ja "respektira" je da imamo i sad ovakve članke o Daliću.

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/531087/kako-je-skromni-dalic-odbacio-ladica-i-varteks-a-prigrlio-naslovnice-i-sukera

Index pokušava bit ciničan (iako je prije koji tjedan objavljen "analitički" članak o sadizmu "neka pati koga smeta"), ali je činjenica da su plašljive pičkice (a pogledaj samo broj lajkova na njihovoj "Croatia World Champions" fejs stranici), onda imaš net.hr koji se "usudija" izbacit jedan članak o uzviku ZDS. Dalje baš ne vidin kritike.

Zašto? Nije li to isti demagog Dalić?

Pa ajmo novinarske face, nema sad hvalospjeva i klikbejtova.

Ne znam.
Od portala u principu čitam samo N1 i index.
Prvi nikada nisu bili nešto posebno motivirani pisati o nogometu (osim Dežulovih kolumni), a za druge sam već napisao da su izdali stvar.

Ali ne znam zašto to mene pitaš. Ja ne predstavljam niti jedan hrvatski medij.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 19:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by igor 12

gradnja nac. stadiona je umobolnost plenkija, šukera i bandića, strpanih pod zajednički nazivnik obećanovići. što fali poljudu? samo trećina para koje ove spodobe spominju uložit u poljud i imat ćemo jedan od najljepših europskih stadiona. od onog maksimirskog rugla i bog je odavno digao ruke

I ovakav zapusten Poljud je avion za sve stadione u drzavi, i odoljeva zubu vremena po pitanju estetike, jednostavno arhitektonsko remek dijelo..

Pored Parka skojevaca najlipši stadion na kugli zemaljskoj.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/07/2018 : 19:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by mamlaz

izivko, ne spamaj, razvodnices svadju :)

Gotovo da čovjek pomisli da "hababu" izivko voli našu zemlju više nego svoju vlastitu.

Skoro ili haman. U stvari jednako volim obje.
A tu je i treća, Njemačka. Imam i tri putovnice, kao moj zemljak Ćiro.

Rođen sam, trenutno živim i vječno ću počivati u BiH.

Have mercy
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7316 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 14/07/2018 : 19:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ne pitan ja tebe, samo se quotanjem tvog posta nadovezujem na taj detalj o Daliću.

Klupska scena nam je u k, sigurno tu ni Dalić nije osta čist. Samo, ovo licemjerje u medijima ne bi tribalo bit zaboravljeno.

Jedan Index, nakon onog kukastog križa bija bi baniran u svakoj normalnoj državi. A vidi ih sad.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6919 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 14/07/2018 : 19:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Joj ljudi, zanemarite besposličare željne pažnje, razne tintone i brnije koji su mnogo propatili zadnjih mjesec dana, kako vam se da naprdivati ni o čemu, da vas vuku u svoja sranja? Sutra je veliko finale, ako tko hoće o nogometu u redu ali ovo je 15-20 stranica ničega otkad smo izborili finale.

loading...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 19:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne pitan ja tebe, samo se quotanjem tvog posta nadovezujem na taj detalj o Daliću.

Klupska scena nam je u k, sigurno tu ni Dalić nije osta čist. Samo, ovo licemjerje u medijima ne bi tribalo bit zaboravljeno.

Jedan Index, nakon onog kukastog križa bija bi baniran u svakoj normalnoj državi. A vidi ih sad.

Riskiramo da opet odemo u teži off, ali ne znam zašto bi bio baniran u svakoj normalnoj državi.
Za mene normalna država ne postoji bez slobode medija i slobode govora.
A baniranje portala zbog one vrste kritike bi bilo ustručavanje obje navedene slobode.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7316 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 14/07/2018 : 19:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Riskiramo da opet odemo u teži off, ali ne znam zašto bi bio baniran u svakoj normalnoj državi.
Za mene normalna država ne postoji bez slobode medija i slobode govora.
A baniranje portala zbog one vrste kritike bi bilo ustručavanje obje navedene slobode.

Ono šta je Index napravija nije bila kritika već namjerna desekracija proizašla iz frustracije. No, imaš pravo, odosmo opet u offtopic, a i sama rasprava o tome teško da ima smisla.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/07/2018 : 20:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sad ti mene ispitujes ko u skoli.
Pa Dalic je dosao u klub koji je tada bio "Dubioza kolektiv" od kojeg su svi digli ruke.
Da je posteno odradio posao u toj zadnjoj fazi govori i priznanje Varazdinske zupanije.
Naravno da navijaci Varteksa se mogu neslagati s takvim pristupom i traziti od njega "Mamicevski pristup" dugovima kad se sjetimo Ladicevog duga i jos nekih drugih.

Nikakav mamićevski pristup ne bi bio potreban da Dalić u startu nije potpisivao ugovore s igračima koje nije mogao ispoštovati.

Čitaj što su mu poručili White Stonesi:
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/white-stones-pisali-dalicu-uzivajte-u-svom-umjetnom-klubu-uzivajte-u-svojoj-izbornickoj-funkciji-reprezentacije-kojoj-je-nazalost-ostalo-samo-ime/

Na sve to sam ti odgovorio ali bi ti sada malo "mamicevskog pristupa". Tko ne moze servisirati svoje dugove ne treba ni postojati. Hmm..White stonsi... ajde uozbilji se
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 20:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nisi odgovorio.
Jer ti govoriš samo o zadnjem trenutku, a zanemaruješ ključni dio u kojem se Dalić obvezuje na stvari koje ne može ispuniti.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13254 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/07/2018 : 20:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/07/2018 : 21:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi odgovorio.
Jer ti govoriš samo o zadnjem trenutku, a zanemaruješ ključni dio u kojem se Dalić obvezuje na stvari koje ne može ispuniti.

Ja ti opet kazem da nije tocno. Daj mi jedno ime - igraca s kojim je Dalic potpisao visoki ugovor. Nema ga. U to vrijeme samo su igrali mladi igraci Varteksa s kojima su potpisani profesionalni ugovori sto je obaveza. Provjeri ako meni nevjerujes. Nesto izguglas i onda to okreces kako tebi odgovara.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15854 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/07/2018 : 21:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
izvrstan tekst njemačkog bilda o hrvatskoj reprezentaciji

https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/oni-su-ambiciozni-realni-i-topli-najcitaniji-njemacki-dnevnik-napisao-sjajan-tekst-o-hrvatskoj-cak-su-i-sebi-pripisali-dio-zasluga-za-uspjeh/7608588/

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 21:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisi odgovorio.

Ja ti opet kazem da nije tocno. Daj mi jedno ime - igraca s kojim je Dalic potpisao visoki ugovor. Nema ga. U to vrijeme samo su igrali mladi igraci Varteksa s kojima su potpisani profesionalni ugovori sto je obaveza. Provjeri ako meni nevjerujes. Nesto izguglas i onda to okreces kako tebi odgovara.

O kojem ti vremenu pričaš?
Dalić je bio sportski direktor u razdoblju od 2002. - 2005.
Tada su igrali samo mladi igrači u Varteksu?
Evo ti tarnsferi u prve dvije njegove sezone:
https://www.transfermarkt.com/nk-varazdin/transfers/verein/599/plus/0?saison_id=2002&pos=&detailpos=&w_s=
https://www.transfermarkt.com/nk-varazdin/transfers/verein/599/plus/0?saison_id=2003&pos=&detailpos=&w_s=
Upravo u njegovo vrijeme je bio doveden Milan Pavličić zbog čijih je potraživanja Varaždin kasnije bio suspendiran.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 21:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
https://evarazdin.hr/nasim-krajem/milan-pavlicic-nk-varazdin-lazi-arbirtaza-108215/

Pošto je Pavličić imao 50 tisuća eura po sezone i 10 tisuća eura za premije što je u tri sezone koliko je Osječanin proveo u Varaždinu 180 tisuća eura, oduzme li se 12,5 tisuća kojih je Pavličiću isplaćeno po dolasku. NK Varaždin Pavličiću duguje 147,5 tisuća eura, plus 10 tisuća eura premije. Uz kamate taj se iznos penje na više od milijun i pol kuna.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/07/2018 : 22:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisi odgovorio.

O kojem ti vremenu pričaš?
Dalić je bio sportski direktor u razdoblju od 2002. - 2005.
Tada su igrali samo mladi igrači u Varteksu?
Evo ti tarnsferi u prve dvije njegove sezone:
https://www.transfermarkt.com/nk-varazdin/transfers/verein/599/plus/0?saison_id=2002&pos=&detailpos=&w_s=
https://www.transfermarkt.com/nk-varazdin/transfers/verein/599/plus/0?saison_id=2003&pos=&detailpos=&w_s=
Upravo u njegovo vrijeme je bio doveden Milan Pavličić zbog čijih je potraživanja Varaždin kasnije bio suspendiran.

Pa ja ne mogu vjerovati sto ti pises. Pavlicica slucajno bas osobno znam pa na sudu je tisucu puta ponovio da je sve dogovarao s Herjavcem a ne Dalicem. I to ima negdje za izguglati. Ali neda mi se vise s tobom i tvojim "gugl znanjem" voditi raspravu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 22:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Imaš pravo, Pavličić je sve dogovarao s Herjavcem, a sportski direktor kluba je u to vrijeme lovio ribu na Dravi.
Ne znam uopće što bi bilo gore, da je Dalić sam ugovarao takve poslove ili da stvarno nije imao pojma što se događa u klubu čiji je sportski direktor.

Edited by - tinton on 14/07/2018 22:04:18
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2018 : 22:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
https://bleacherreport.com/articles/2785878-couch-throwing-corruption-and-a-world-cup-carnival-that-divides-croatia

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/07/2018 : 22:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Daj, tintone, odi spavat i ne javljaj se neko vrijeme. Počinje dan D uskoro. ;)
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5012 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/07/2018 : 22:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
@izivko: to sa klincima je stvarno bilo simpatično, a i ona proslava mandžukićevog gola kad su pregazili fotografa je možda najikoničniji prizor ovog prvenstva.

Bez obzira što itko, uključujući i mene mislio o ovim reprezentativcima, nitko im ne može poreći da su na ovom turniru pokazali jednu dodatnu dimenziju strasti i želje, kakvu sigurno inače ne pokazuju u klupskim dresovima.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/07/2018 : 22:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Bio zgodan dokumentarac na HRT2 o Vatrenima iz 98. Lijepo se bilo prisjetiti toga.

Sutra će nam faliti samo srebro u kolekciji. :)
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/07/2018 : 22:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by mamlaz

izivko, ne spamaj, razvodnices svadju :)

Gotovo da čovjek pomisli da "hababu" izivko voli našu zemlju više nego svoju vlastitu.

Ovo je zbilja nisko, ali duhovito.

Inače, taj Thompson što ga Izivko kelji, jel to onaj domoljub kaj je uzel lovu za ne pjevanje ili sam nekaj pobrkal?

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/07/2018 : 22:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Netko negdje napisao da smo u taktičkim problemima jedino ako ne primimo gol u prvih 15ak minuta. Ako primimo prvi gol, zlato je naše.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000