forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2018 : 13:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Također i u Osijeku gdje radim. Svi vole Tompsona. Od 30-40 ljudi na poslu, nema ni jednog da ga ne voli. U zadnja 2 tjedna se na smjenu dok radimo puštaju navijačke pjesme i Tompson cijelo vrijeme i nitko nije prigovorio ni jednom. Dapače, svi su veseli i sretni (osim par zaposlenika Srba koji šute i ne govore ništa pa tko zna šta misle). Nemam pojma o kakvoj polovini naroda Ken priča, ona svakako nije u Osijeku...

Znači da je kod vas sve u redu.

Kruha i igara, narod se veseli, neka plače kome smeta (ali u sebi). Sve u najboljem redu.
Kako je kod vas u Splitu?

Mi smo svoje potirali.
Ostalo je još nešto dece jugooficira, al i to se rješava.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 13:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by ken2

ja bih dao ovo srebro za njihovo prošlogodišnje zlato

Ja ne bi, mozda za olimpijsko, ali samo zato sto tamo moras tuc dream team da bi ga osvojia, kosarka je drugi najglobalniji sport ali u usporedbi sa nogometom je jos uvijek liliputanac..

ma ja to tako jer mi je košarka najdraži sport, a jasno mi je da ovo finale ima veći značaj od europskog zlata u košarci
ali košarka je sport koji jedino pratim
ovo svjetsko je iznimka u zadnjih 10ak godina, ali ne zato što me uhvatila euforija od naših dobrih igara, nego sam jednostavno pogledao nekoliko prvih utakmica koje su bile super zanimljive, a onda još i naši protiv nigerije ... tako da sam u ovih mjesec dana odgledao više nogometa nego od 2008. naovamo - i ne karikiram uopće, to prvenstvo 2008. je bilo zadnje na kojem sam gledao više od 2 utakmice
recimo, pamtim onu fenomenalnu utakmicu po pljusku između švicarske i turske, gotovo jednako kao i našu dramu s turcima

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 13:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
opet ti misinterpretiraš, ken
ovaj dolazi tu kenjkati. to je prvo. onda slijedi odgovor. to je drugo. znači, ide 1 pa 2, ne 2 pa 1.
na ovakvim stvarima možeš odabrati: ili lupati narodski ili se maknuti. ja radim oboje haha, jer sam car. ti mi tu nešto građanoidno, s dončićem, ej, pa tko je to uopće. da odeš sad pitati onih pola milijuna u zagrebu, par ljudi bi znalo. fućka mi se za dončića, to je za slovence, nek se vesele ljudi.
ja sam se jučer veselio, thompson mi je otpjevao geni kameni, neću sad reći kakva je jedna mala bila do mene, šteta, prošlo je to za mene (a i za tebe, stari). inače, bilo je tu sve puno obiteljskih ljudi, i obitelji također, otkinuli su na thompsona. a počeo skup tako čudno, svirali rundeka haha, apokalipso, ma baš bezveze, mlako, ništa. geni kameni su razvalili, trebaš se ukrcati na to ludilo ken, ta me djevojka pogledala, ali što da se radi, obiteljski sam čovjek, obični, previše građanin, malograđanin iako ne kenjkam o moralu na forumu, držim načela pa ti sad vidi tko je tu glup
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12825 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 18/07/2018 : 13:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Ma mrš!

I ovakav bi meni trebao biti moderator i nadgledat pravila ponašanja ???
Što Švicarska učini od gospodina covjeka

Veliki napredak.

Da, baš sam odvratan. Izvinjavam se gospodi sa austrijskog dvora na mom ruralnom i prostačkom obraćanju. Čovek kome sam se obraćao je nevinašce, sam je branio pesmu Čavoglave. Onu koja počinje rečima ZA DOM SPREMNI. Ali to nema veze, ustavni sud je rekao da je pesma u redu. Sad ću ja da stavim u avatar Dražu, i njega je ustavni sud Srbije rehabilitovao. Može?

Kao što rekoh, fino ste se ovde otkrili svi. Meni dovoljno.

Langzam,

ovo s Thompsonom i njegovim pjesmama je na temi o hrvatskoj Repki i upućeno je orjunašima, znam da ga ne vole. Pjesma Čavoglave je slučajno tu, opleo ja onako redom s Youtubea, pa uletila i ona. Skužio tek kad su me neki upozorili preko PM-a.

Bez zle namjere

Have mercy
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/07/2018 : 14:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Također i u Osijeku gdje radim. Svi vole Tompsona. Od 30-40 ljudi na poslu, nema ni jednog da ga ne voli. U zadnja 2 tjedna se na smjenu dok radimo puštaju navijačke pjesme i Tompson cijelo vrijeme i nitko nije prigovorio ni jednom. Dapače, svi su veseli i sretni (osim par zaposlenika Srba koji šute i ne govore ništa pa tko zna šta misle). Nemam pojma o kakvoj polovini naroda Ken priča, ona svakako nije u Osijeku...

Znači da je kod vas sve u redu.

Kruha i igara, narod se veseli, neka plače kome smeta (ali u sebi). Sve u najboljem redu.
Kako je kod vas u Splitu?

Mi smo svoje potirali.
Ostalo je još nešto dece jugooficira, al i to se rješava.

Ma mislio sam na atmosferu glede osvojenog drugog mjesta...
Ali nema veze, eno netko stavio sliku, vidim da je sve super i u Splitu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/07/2018 14:01:54
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 14:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
hahaha, ok, sve pet
svakomu svoj način uživanja
al' za dončića se varaš
odavno je on prerastao okvire slovenije
zvijezda je svjetskog formata već s 19 godina

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/07/2018 : 14:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

hahaha, ok, sve pet
al' za dončića se varaš

Steta sto nije atleta, recimo barem ko Petrovic, ali i ovako ce napraviti veliku karijeru..

Govorim o fizikalijama naravno, ostalo sve ima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 18/07/2018 14:04:23
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 14:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hahaha, ok, sve pet
al' za dončića se varaš

Steta sto nije atleta, recimo barem ko Petrovic, ali i ovako ce napraviti veliku karijeru..

kako misliš, nije atleta?

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 14:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
da ne oftopičarimo, možemo o dončiću u nekoj košarkaškoj temi

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/07/2018 : 14:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hahaha, ok, sve pet
al' za dončića se varaš

kako misliš, nije atleta?

Pa nema eksplozivnost i brzinu kakva je potrebna za NBA, ok on to dobro sve pokriva sa pregledom igre i kosarkaskim IQ-om, da ima to bia bi prvi pick drafta miljama ispred svih..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 18/07/2018 14:09:20
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/07/2018 : 14:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja ne bi, mozda za olimpijsko, ali samo zato sto tamo moras tuc dream team da bi ga osvojia, kosarka je drugi najglobalniji sport ali u usporedbi sa nogometom je jos uvijek liliputanac..

Problem kod košarke je da i kad osvojiš OI opet duboko u sebi znaš da nisi ni blizu najbolji jer si pobjedio treću ili četvrtu petorku SAD-a. Možeš ti onda govoriti tko im je kriv što najveći nisu igrali, ali oni su ove OI i s takvom postavom pobjedili u finalu velikom razlikom.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/07/2018 : 14:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Dan nakon povijesne pobjede peruanska obitelj napravila potez koji je glasno odjeknuo u Hrvatskoj
"Samo dan nakon što se Hrvatska kvalificirala u finale Svjetskog prvenstva, Luka Modrić se nije upisao samo na listu najznačajnijih igrača Mundijala već je njegovo ime upisano i u bolnici u peruanskom Jaenu", javlja El Nacional.
Naime, jedna je obitelj iz ove južnoameričke države odlučila svoje dijete nazvati po hrvatskom maestru. Novi Luka Modrić rođen je 12. srpnja u Morro Solar bolnici koja je smještena u Cajamarca regiji.
Društvenim medijima već kao dokaz kruži dokument, čija je vjerodostojnost potvrđena, a ime kapetana Vatrenih natjeralo je tamošnje novinare da naprave malo istraživanje po kojem su došli do podataka da u Peruu postoji 870 Cristiana Ronalda i 232 Lionela Messija.
Našla su se tu i 23 Antoinea Griezmanna, četiri Tonija Kroosa, po tri Edena Hazarda, Harryja Kanea, Neymara te po jedan Robert Lewandowski i Kevin de Bruyne.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 14:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

quote:

Problem kod košarke je da i kad osvojiš OI opet duboko u sebi znaš da nisi ni blizu najbolji jer si pobjedio treću ili četvrtu petorku SAD-a. Možeš ti onda govoriti tko im je kriv što najveći nisu igrali, ali oni su ove OI i s takvom postavom pobjedili u finalu velikom razlikom.

vanamerička košarka se približila početkom stoljeća amerikancima i tada su se njihove selekcije počele mučiti, a onda i redom gubiti
2008. su onda skupili osvetnički super jaki tim i španjolci su ih u finalu umalo dobili
i 2012. su ih namučili, ali ipak manje
sada glatko pobjeđuju jer se košarka promijenila, a europske ekipe to još ne prate

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/07/2018 : 14:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
https://sportske.jutarnji.hr/rusija2018/vijesti/najteza-odluka-pred-povijesnim-senatorima-vatrenih-ostati-ili-se-oprostiti-ovo-je-pet-reprezentativaca-koji-bi-uskoro-mogli-reci-zbogom/7624704/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 14:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
evo malo thompsona iz varaždina
https://www.youtube.com/watch?v=0X9w7O5dYfc

i geni kameni za luku modrića stinkija i kena
https://www.youtube.com/watch?v=RiMRDyYBNqI

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12671 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 18/07/2018 : 14:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
https://100posto.hr/sport/bivsi-najbolji-skijas-svijeta-neumjesto-prokomentirao-poraz-hrvatske-kostelicu-ovo-nije-sala-ovo-je-rasizam

https://100posto.hr/sport/moze-li-nakon-ovoga-dalic-ostati-na-klupi-vatrenih-dobio-je-ponudu-od-pet-milijuna-dolara

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2018 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by stinky

pa tebe, što si, slovenac ili jugović, tvoje nitko neće pamtiti ni po čemu. znači, u toj usporedbi ti gubiš: hrvatska je bolja od tvojih. a to tebi sreću kvari i to ohoho.

ako pak govoriš da je bolje biti prvi nego drugi, to je točno
to svi znamo
i mi bi rađe bili prvi nego drugi, ali to ne trebaš govoriti, to znaju i mala djeca

a vidi: bez obzira što mi znamo da je bolje biti prvi nego drugi, opet slavimo, euforija je u hrvatskoj i ljudi se vesele. a ti, mali miš, moraš se po forumu domišljati načina kako da pokvariš, a ne možeš. jer, kako god uzeli, naši su bolji od tvojih - i to je također točno, amen, svaka mi dala

ma daj čovječe, ko malo dijete
a ista ta slovenija je prošle godine osvojila europsko zlato u košarci
a dragića i dončića će se pamtiti, kao što će se pamtiti modrića
evo, ja bih dao ovo srebro za njihovo prošlogodišnje zlato
ali to sam samo ja i činjenica je da je nogomet neusporedivo popularniji u svijetu, ali nikome ne trebaju ovakva ponižavanja susjeda
pogotovo što je slovenija jako uspješna u sportu

mislin da se varaš. evo ja za tu dvojicu prvi put čujen a košarku uopće ne pratin. izvan ovog foruma jedva znan da ikog i zanima. eventualno nekog zbog kladionice.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/07/2018 : 15:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Evo, piše da je iz rubrike politika & kriminal, pa ne znam je li on topic, ali čini mi se da ipak je: https://www.telegram.hr/politika-kriminal/telegramu-je-upravo-potvrdeno-vrhovni-sud-udovoljio-je-zahtjevu-luke-modrica-sudenje-mu-se-prebacuje-u-zagreb/

Ne sumnjam da svi koji imaju gorljive stavove o ovoj temi prate sve detalje, pa im ne treba objašnjavati kakve veze ima sad je li Osijek ili Zagreb, a oni malobrojni, neinformirani, koje to ne zanima ili malo ipak zanima (barem dovoljno da drugima sole pamet) mogu proguglati. Dodat ću samo da je u priči osim Osijeka i Zagreba bitan čak i Bjelovar.

EDIT: evo još jedne sasvim slučajno isto baš današnje vjestice: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ministrov-udar-na-poznatog-sudskog-vjestaka-bosnjakovic-ponistava-imenovanje-eksperta-sa-sudenja-hdz-u-suci-na-zagrebackim-sudovima-zgrozeni/7624695/

A sad stvarno odoh pustiti institucije da rade svoj posao.

Edited by - vukozec on 18/07/2018 15:21:22
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2018 : 15:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Dan nakon povijesne pobjede peruanska obitelj napravila potez koji je glasno odjeknuo u Hrvatskoj
"Samo dan nakon što se Hrvatska kvalificirala u finale Svjetskog prvenstva, Luka Modrić se nije upisao samo na listu najznačajnijih igrača Mundijala već je njegovo ime upisano i u bolnici u peruanskom Jaenu", javlja El Nacional.
Naime, jedna je obitelj iz ove južnoameričke države odlučila svoje dijete nazvati po hrvatskom maestru. Novi Luka Modrić rođen je 12. srpnja u Morro Solar bolnici koja je smještena u Cajamarca regiji.
Društvenim medijima već kao dokaz kruži dokument, čija je vjerodostojnost potvrđena, a ime kapetana Vatrenih natjeralo je tamošnje novinare da naprave malo istraživanje po kojem su došli do podataka da u Peruu postoji 870 Cristiana Ronalda i 232 Lionela Messija.
Našla su se tu i 23 Antoinea Griezmanna, četiri Tonija Kroosa, po tri Edena Hazarda, Harryja Kanea, Neymara te po jedan Robert Lewandowski i Kevin de Bruyne.

nije čudno, jedna od mojih peruanskih prija mi u 83. minuti napiše poruku da ništa nije nemoguće i da se rezultat može okrenit.
cila ekipa navijala za hr u finalu.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1043 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 18/07/2018 : 15:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Možda Hrvati nisu kao Japanci, ali komunalna služba odradila svoje
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/07/2018 : 16:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by sumohrvat

Kakve pobogu veze ima što se spominje herceg bosna ???? Nabrajaju se regije u kojima žive hrvati...
Jebote, vi bi i od Ringe, ringe, raja valjda uspjeli napravit ustašku pjesmu da vam je u interesu
Ne volim Thompsona, kao što ne volim niti Cecu, ali ne očekujes valjda od fudbalera da traže Mozarta i Bacha da im se svira ? Bolje i Thompson koji je stvarno otpjevao tu jednu pjesmu što veze nema sa nacionalizmom nego da ima mrtvih kao na slavlju u Francuskoj.
Cijeli doček je trajao... koliko ? 6,7;sati...bilo je oko pola miliona ljudi i policija ima isključivo riječi hvale zbog ponašanja. I onda netko na silu hoće izmislit skandal jer je Thompson otpjevao domoljubnu pjesmu koja veze nema sa ikakvim nacionalizmom, ustaštvom ili srbima...

zašto onda ne spominje npr Punta Arenas? mislin i tamo žive Hrvati čak su i večina u gradu pa ono. jel to neka diskriminacija ? ne voli Čile ili šta?

Hoces reci da je "Lijepa li si" ustaska pjesma ?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214321310440918&id=1061440760

Ma daj....kakvo je ovo lupetanje.
Pa Hrvatski sud koji je neka institucija za razliku od ovog anonimusa je rekao da u pjesmi "Bojna Cavoglava" nema nista sporno a kamo li u pjesmi "Lijepa li si".

Tvoj post nedvosmisleno znači veličanje ustaštva te te stoga udaljavam sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/07/2018 : 17:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Caleb

quote:

a marko perković živi na podjeli

Odosmo u off, ali cisto me zanima... kako se osecaju igraci, koji se izjasnjavaju kao Srbi, ako ih ima, kada se nadju u istom drustvu sa likom koji peva o Jasenovcu itd..

Da ne ulazim u polemike, samo mi je to palo na pamet, jer mi je morbidna i sama pomisao na to.
(pricamo o njemu, pa zato ovo pisem, ima takvih slucajeva i ovamo, preko plota ).

Pročitaj ovaj članak što sam stavio možda ćeš dobiti neke odgovore.

Pjesma Jasenovac ... nije Thopsonova pjesma. Napisali su je KOS-ovci, narod ju je u revoltu prihvatio, a ovima je to služilo pod izgovorom da ih hapse.
Postoji polemika dal ju je Thompson pjevao ili ne u jednoj prilici. Ako je i pjevao to su bile tadašnje okolnosti, a i svatko može pogriješiti.

Subašić je izjavio da je katolik Hrvat iako mu je otac vjerojatno Srbim, neki povlače teorije da je Hrvat pravoslavac ali nebitno, što ima veze tko mu je otac.
Zašto bi tebi smetalo da neki Srbin zagrli Thompsona i pjeva s njima?

Thompson jest pjevao tu pjesmu i ne pravi se pametan kako glede toga kako glede razloga zašto je netko pjevao ti pjesmu.
Prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/07/2018 : 17:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Jel ti mene zajebavaš, ili šta?

Nadovezao sam se na slavlje na trgu, samo o tome je bilo reči. Ako si propustio, ono juče, pola milijuna ljudi, ludnica, igrači, pevači i sl.

A ovo o čemu ti pricaš nije proslava, već ponos. Isto opravdan, ali nisam o njemu pričao.

Manhunteru, ti k'o da si s Marsa pao. Više od mjesec dana na ovom topicu si mogao pročitati kako mi "orjunaši" govorimo o štetnom utjecaju ovog uspjeha, kako će to unazaditi ionako već previše unazađeni hrvatski mentalni sklop, kako neki govore kako je ovo "ujednilo" sve Hrvate, barem do idućeg fundamentalnog državnog pitanja, kako su neki u hrvatskoj javnosti išli toliko nisko da ne samo da su tražili amnestiju Lovrena i Modrića, D već i Mamića (kao Ivica Blažićko na državnoj televiziji), kako je Kolinda ovo prvenstvo iskoristila za predizbornu kampanju za sljedeće predsjedničke izbore koje će dobiti, jer su sad već svi zaboravili kako nas je dvaput izblamirala svojim "službenim putovanjima" za Božić u Ameriku, i još puno drugih stvari koje mi se više ne da ni nabrajati, a ti ovdje kao najveći problem ovog slavlja navodiš Thompsona?!

Pa jebote, čak si i ja volim posluhnuti Thompsona, di neće onih 120 000 ovaca jučer?! Ako te to toliko muči, onda se uvijek možeš sjetiti da dobar dio njih neće doživjeti mirovinu u Hrvatskoj, pa možeš s time naći neku unutarnju zadovoljštinu.

Za politiku upozorenje i tebi i svima ostalima, a budem još dodatno to napisao u zasebnom postu.
Također, što smo rekli o komunikaciji između onih koji su za trpku i onih koji nisu?
Ovce, ha?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/07/2018 : 17:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći post koji ne bude imao veze sa temom, a naročito politički postovi, rezultirati će udaljavanjem sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14192 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/07/2018 : 17:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Navodno ni Modrić neće više igrati za reprezentaciju, ako Dalić ne ostane izbornik...
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000