Author |
Topic |
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/06/2011 : 18:58:35
|
quote: Originally posted by King Warrior
pa ako je bilo uvijek petnaestak ljudi prisutno, jedni dolazili drugi odlazili, mozda ih je ukupno bilo i nekoliko stotina...
Nema šanse. Bilo ih je oko stotinu sve skupa, možda i malo više. Možda na potpisivanje nitko nije došao jer je bio nezgodan prostor? Ne znam... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 18/06/2011 : 19:02:28
|
Ha, vjerujem da će tamo 2017/2018 kada bude bilo 50 godina Zagora u Hrvatskoj i broj 600 biti opet CRŠ ili zasebni festival na kojem će biti puno više ljudi nego sada, recimo kao u 2007. Tada je došlo jako puno ljudi, ne samo zbog Zagora, već i zbog sajma, druženja itd... Ovo je bilo malo, simpatično obilježavanje, a za šest godina će (nadam se) opet biti veliko. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/06/2011 : 19:06:00
|
Ma prostor je promašen totalno... Vrime isto. Sredina šestoga miseca i stave okupljanje u podne? Daj bokte, to se tribalo stavit kasnije popodne, pridvečer i to na neko normalno misto i sve bi bilo bolje. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 18/06/2011 : 20:10:36
|
Trebali su sve to organizirati u Hrvatskom narodnom kazalištu, kao i sve prave svečanosti. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 18/06/2011 : 21:01:55
|
quote: Originally posted by Zagor12
Uh! Onda bi svi morali doći u odijelu i na ulazu bi nam prišili na srce! Sav sam se naježurio!
Dočekat ćemo i taj dan ja se nadam. I još da se okupe svi Zagorovi scenaristi i crtači na jednom mjestu... Po meni nije nemoguće. Kad bi se potrudili............... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/06/2011 : 12:21:44
|
Da, možemo ga sada zvati Bure... Dobro se živi od Zagora valjda.
Dobre slike... Eto, kao što vidite, i nije bilo puno posjetitelja. Zaista je šteta što se Zagorovci nisu bolje organizirali. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/06/2011 : 15:36:36
|
Hahaha velikih fanova i onda dođe jedva desetak ljudi...zanima medi su bili oni koji po aukcijama redovito davaju po 600-700 kuna za jedan broj zagora...sramota/bruka... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/06/2011 : 16:35:36
|
quote: Originally posted by Tonka24
Hahaha velikih fanova i onda dođe jedva desetak ljudi...zanima medi su bili oni koji po aukcijama redovito davaju po 600-700 kuna za jedan broj zagora...sramota/bruka...
dobro pitanje! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/06/2011 : 16:38:33
|
Ja prvi da kažem nisam bio iz subejktivnog prosvjeda prema Ludensu i njihovom ponašanju sva izdanja ču uzeti kao i uvijek i to je njima jedino bitno tako se i ponašam. |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 19/06/2011 : 18:36:13
|
Pod prvo makar mi je ovo prvi post ovdje zeli mrec da jako dugo pratim ovaj forum, do sad se nisam trudio registrirati jer sam nisam htio dati t-com email adresu koju nit ne koristim no potaknut ovim dogadajem sam se odlucio regati. Btw dio "Nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...). " je najveća glupsot koju si moze jedan forum i site dopustiti nije ni čudo da nema previše članova, nitko živ danas ne koristi javne e-mail adrese svi koriste hotmail ili gmail samim time cu rec da bi se ovo trebalo promijeniti al sumjam jer mislim da ljudi koji ovo vode jako loše vode.
Pa ja sam bio petak na potpisivanju i konferenciji, moram priznat posto sam prvi put bio na ovako nećemu da sam doslovno iznenađen kako su ljudi cool pogotovo Romani, Burattini i Nuccio, ja sam bio onaj u zelenoj kosulji a kansije sam cak s dvije frendice doso u Lagunu di bili u prvom redu i one uopće ne čitaju zagora al im je bilo cool kako je simpatičan bio ovaj talijanski trojac. Pogotovo Romani, za Nuccia kazu mi da je imo tik klimanja glavom :D
Mislim da sam upozno Doc Lestera ( lik koji prevado sjedio pored Burattinija) i ovime mu se ispricavam sta nisam uspio Tahera jucer dofurat zbog obaveza da zapjeva s Romanijem pa ak ima Romanijev mail bi mu poslo snimke nejgova pjevanja, takoer mi je Romani dao Burattinijev mail sta je cool pa cu mu poslat slike i youtube snimke koje uplodam od Romanijevog pjevanja ^^
Također sam pričo s Bernardom koji je uber cool i uopće nisam znao do maloprije da je čovjek glavni u Ludensu šta je cool :D , nažalost odaziv je mogo biti veći kaj je tu je
za kraj slikice mene s trojcem i s romanijem :)
http://imageshack.us/photo/my-images/193/25497521494997832071417.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/35/25383121495031832921417.jpg/
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 19/06/2011 : 18:43:44
|
quote: Originally posted by Krscho
Pod prvo makar mi je ovo prvi post ovdje zeli mrec da jako dugo pratim ovaj forum, do sad se nisam trudio registrirati jer sam nisam htio dati t-com email adresu koju nit ne koristim no potaknut ovim dogadajem sam se odlucio regati. Btw dio "Nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...). " je najveća glupsot koju si moze jedan forum i site dopustiti nije ni čudo da nema previše članova, nitko živ danas ne koristi javne e-mail adrese svi koriste hotmail ili gmail samim time cu rec da bi se ovo trebalo promijeniti al sumjam jer mislim da ljudi koji ovo vode jako loše vode.
Postoje jako dobri razlozi zašto ne dopuštamo anonime email adrese, a svi se oni mogu svesti pod zajednički nazivnik: aukcije. Premlad si da bi bio tako (samo)uvjeren u nečiju nesposobnost/glupost. |
Trouble will find me |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 19/06/2011 : 18:46:25
|
quote: Originally posted by Krscho a kansije sam cak s dvije frendice doso u Lagunu di bili u prvom redu i one uopće ne čitaju zagora al im je bilo cool kako je simpatičan bio ovaj talijanski trojac. Pogotovo Romani, za Nuccia kazu mi da je imo tik klimanja glavom :D
sinko pusti ti stripove... drži se frendica |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 19/06/2011 : 18:49:22
|
S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam, a i vidim po drugim internet siteovima ( ukljucujuci tu i hrvatske da nebi bilo zabune) da ovaj sistem može funkcionirati i s tim anonimnim adresama kojih se ovdje očite bojite bezveze ili niste u mogucnosti na drugi način riješiti sistem aukcija što se dolazi do onog dijela o nesposobnosti, nebi se htio s ikime svaditi ali ovime Markos si iso mi vodom na mlin u dokazu moje prve teze ;) ... a pošto sam vidio sad na tvom profilu da si software developer me brine kak se sam nisi sjetio pametnijih riješenja koja bi jednako dobro ako ne i bolje funkcionirala |
Edited by - Krscho on 19/06/2011 18:53:28 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/06/2011 : 18:52:50
|
@Krscho Nego reci momak, jesi ti popio malo kad kao jedan uvaženi FER-ovac tako nespretno tipkaš na tipkovnici?
PS. Taher nema pojma |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 19/06/2011 18:53:33 |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 19/06/2011 : 18:54:37
|
quote: Originally posted by paro
@Krscho Nego reci momak, jesi ti popio malo kad kao jedan uvaženi FER-ovac tako nespretno tipkaš na tipkovnici?
PS. Taher nema pojma
Imam problema s disleksijom cijeli život i pokusavam ih prevladati, nije lako biti disleksičan i baviti se time čime se bavim ;) |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/06/2011 : 18:55:16
|
S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam
Ajd, izmeri ga, znamo da zelis. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 19/06/2011 : 18:58:06
|
quote: Originally posted by Mairosu
S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam
Ajd, izmeri ga, znamo da zelis.
A da prestane spammati ovdje , ovo je bila rasprava izmedu mene i Markosa a sad samo bezveze offtopičarite, svoje sam reko, ako Markos želi promijeniti način rada aukcija i foruma rado cu mu pomoc, volim stripove ali radi ovakvih posteva niti sam se registriro ni piso do sad, na niske grane je doso ovaj forum s svojim komentarima ;) |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/06/2011 : 19:01:21
|
Imam problema s disleksijom cijeli život i pokusavam ih prevladati, nije lako biti disleksičan i baviti se time čime se bavim ;)
Jao, pa naravno, ja se ispričavam, trebao sam pretpostaviti da takav genijalan um ima slabu točku.. Nego, kad si već tu, bilo bi možda najbolje da ti počneš vodit ovaj sajt umjesto Markosa koji ga vodi otkad si ti upisao 6. razred osnovne škole.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 19/06/2011 : 19:05:36
|
quote: Originally posted by paro
Imam problema s disleksijom cijeli život i pokusavam ih prevladati, nije lako biti disleksičan i baviti se time čime se bavim ;)
Jao, pa naravno, ja se ispričavam, trebao sam pretpostaviti da takav genijalan um ima slabu točku.. Nego, kad si već tu, bilo bi možda najbolje da ti počneš vodit ovaj sajt umjesto Markosa koji ga vodi otkad si ti upisao 6. razred osnovne škole..
Ja sam samo dao kritiku, ako je zabranjeno to onda dobro, kaže se da raspravom se dolazi do napredka, ako ste vi zatvoreni za raspravu nije to moj problem i neka vam bude, očito jedina rasprava koja ovdje prolazi je svađanje oko naslovnica zagora i crtaća a kad nešto konkretnoga za dobrobit site/foruma samo znate pljuvat, i onda se čudite zašto je bilo tako malo ljudi na proslavi obljetnice, možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;) |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/06/2011 : 19:05:37
|
Pa super ti je pocetak, izlistao si coveku koji ima dobar razlog da radi onako kako radi svoj CV sa sve sertifikatima, u stilu "vidi matori, pojma nemas, deder da ti nesto objasnim". Ima na ovom forumu i iskusnijih i obrazovanijih od tebe, a ja ih jos nisam cuo da negde isticu svoje akademske kredencijale. Samo skromno, molicu, i bicemo u redu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Topic |
|