Poll Question:
Koji Vam je od ponuđenih strip junaka najdraži?
Choices:
Zagor Te Nej
Tex Willer
Komandant Mark
Kapetan Miki
Mister No
Veliki Blek
Kit Teler
Ken Parker
Martin Mistery
Dilan Dog
Alan Ford
Lazarus Led
Miki Maus
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Sto puta prožvakana priča, ali pošto sam relativno novi ovdje volio bih vidjeti kako se krećemo, koji junak ovdje najbolje kotira. Nemojte zamjeriti na ponavljanju poll pitanja. Pozdrav svima od kučka
Sto puta prožvakana priča, ali pošto sam relativno novi ovdje volio bih vidjeti kako se krećemo, koji junak ovdje najbolje kotira. Nemojte zamjeriti na ponavljanju poll pitanja. Pozdrav svima od kučka
Kučak moj, nakon malo vremena provedenog ovdje shvatit ćeš da je Zagor glavna faca
@DJ: pa ja jesam Dylanovac i Zagorovac, ali Ken mi je ovaj novi favorite, tako da se moram conformirati danasnjem vremenu, i skim mi je trenutno srce sto se tice stripa :)
@DJ: pa ja jesam Dylanovac i Zagorovac, ali Ken mi je ovaj novi favorite, tako da se moram conformirati danasnjem vremenu, i skim mi je trenutno srce sto se tice stripa :)
Opa, znaci i ti si se zarazio Kenom! Uzecu to kao svoju zaslugu. Sto je je, u prosjeku je najkvalitetniji Bonelijevac, ali Zagi mi je najdrazi, prva ljubav (ne nisam gej )
Nathan Never... nema ga Fali ti jedan od "osnovnih" junaka!
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
bravo acestroke! odlican izbor!
nadam se da si spremio dovoljno dubok novcanik i nabavio komplet u HC (Fibra/Libellus),
meni skoro pa jedini kandidat iz "SBE - uvjetno" koji stvarno zasluzuje HC kolekciju
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See