forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Objektivno-Je li Bonelli smeće?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 12/11/2015 : 19:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topic sam cito jos prije al nisam htio opet otvarat temu,sad kad je neko vec otvorio ajde da se i ja ubacim.Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 12/11/2015 : 19:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

internet je s*ebao stvar. Prije smo citali stripove i uzivali, sada politicarimo

To je to.
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1644 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 13/11/2015 : 23:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer!

Nisam razumeo, da li bi voleo da neka budala definira šta znači smeće od stripa?
Nema veze, pošto se niko ne javlja, mogu i ja

Baš sam nedavno na darkwood forumu komentarisao topik najgori strip.
Zanimljivo da većini prvo padne na pamet Boneli, odnosno Miki i Blek (koji nisu Boneli, jelte)
a neki su čak nabrajali Dilana Doga, Alana Forda, te neka ostvarenja francusko-belgijske produkcije.
Ono jeste, u svakoj produkciji ima i dobrih i loših stripova, ali pobrojani ne bi baš spadali u loše,
a svakako ne u najgore tj. smeće. Realno, ljudi ocenjuju samo ono što su pročitali, pa se zato stripovi
koji bi pre zaslužili taj epitet uglavnom ne nalaze na listama za najgori strip.

Prvo što meni padne na pamet kad se pomene smeće od stripa, to je britanska treš produkcija.
Džoni Panter, Skid Solo, Džepna armija, Jednooki pirat, Voskar...ko će sve da ih nabroji.
A tu su i oni western stripovi koji su izlazili kao dodaci u ZS i LMS. Ima među njima i
solidnih priča i crteža, ali najmanje 60% bi moglo da se svrsta u smeće.

Mek Koj nema alternativu

Edited by - Jozzinelli on 13/11/2015 23:04:53
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/11/2015 : 23:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jozzinelli

quote:

Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer!

Nisam razumeo, da li bi voleo da neka budala definira šta znači smeće od stripa?

Zanimljivo da većini prvo padne na pamet Boneli, odnosno Miki i Blek (koji nisu Boneli, jelte)
a neki su čak nabrajali Dilana Doga, Alana Forda, te neka ostvarenja francusko-belgijske produkcije.
Ono jeste, u svakoj produkciji ima i dobrih i loših stripova, ali pobrojani ne bi baš spadali u loše,
a svakako ne u najgore tj. smeće. Realno, ljudi ocenjuju samo ono što su pročitali, pa se zato stripovi
koji bi pre zaslužili taj epitet uglavnom ne nalaze na listama za najgori strip.

Prvo što meni padne na pamet kad se pomene smeće od stripa, to je britanska treš produkcija.
Džoni Panter, Skid Solo, Džepna armija, Jednooki pirat, Voskar...ko će sve da ih nabroji.

Nisam nikada ni čuo za njih, da li postoji šansa da neki naš izdavač objavi nešto od toga.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Darkwood Monty
New Member

236 Posts

Member since 04/01/2015

Posted - 13/11/2015 : 23:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darkwood Monty a Private Message  Reply with Quote
Kakvim sve smećem današnji mediji truju omladinu, mislim da bi u tom kontekstu Bonelli na kojem smo mi odrasli bio i za Nobela kvalitete
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/11/2015 : 01:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jozzinelli

quote:

A tu su i oni western stripovi koji su izlazili kao dodaci u ZS i LMS. Ima među njima i
solidnih priča i crteža, ali najmanje 60% bi moglo da se svrsta u smeće.

Da,steta ovog lokia vise nema na forumu,bas bi volio da mi preporuci neki njemu super strip da ga procitam i usporedim s recimo Zagorom,Dylanom,Martijem pa da vidim ustvari sta je smece!!
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1644 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 14/11/2015 : 01:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
@DODSFERD

Nisi čuo za Džonija Pantera?!
Pa, evo ti ga u pretraživanju:
http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/dzoni-panter-eksstrv-12-dzoni-panter/31236/0/

Pogledaj mu samo tu inteligentnu facu, a tek snagu kakvu ima, skoro kao Blek Stena...

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2015 : 09:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sudeći po onome što vidim još je jači od Bleka a vjerojatno i inteligentniji.
Piše da je extra strip u pitanju pa možda nije tako loše, šteta što Ludens nije kupio prava na objavljivanje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2656 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 14/11/2015 : 20:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
Ako uzmemo da u pasivu objekat aktivne postaje subjekat pasivne recenice, znaci da aktivan citalac moze imati objektivno misljenje sve dok ne postane pasivan kada ce, naravno, imati subjektivno misljenje. Tj, objektivnost postaje subjektivnost ukoliko se menja stanje iz radnog u trpno.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/11/2015 : 22:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by King Warrior

internet je s*ebao stvar. Prije smo citali stripove i uzivali, sada politicarimo

To je to.

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000